Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Asiantunteva WordPress-kumppanisi

Pienet ja suuret WordPress-verkkosivut Lianalta

Monipuolisella avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmällä voimme rakentaa juuri toiveidesi mukaisen verkkosivuston, joka palvelee kohderyhmiäsi pitkään. Julkaisemme asiakkaillemme viikoittain uusia sivustoja sekä kehitämme ainutlaatuista teknologiaa WordPress-verkkosivujen sisältöjen personointiin.

Vastaamme sivuston ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Suomenkielinen tukipalvelumme reagoi nopeasti ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: tyytyväiset asiakkaamme ovat antaneet tuellemme keskiarvosanaksi 4,7/5.

Monipuoliset verkkosivutoteutukset

Saat meiltä niin pienet kuin suuret WordPress-verkkosivut: tarvitsitpa sitten kevyen, valmiin teeman päälle toteutetun sivuston tai laajan, räätälöintiä vaativan toteutuksen. Tehtävämme on luoda brändiäsi vahvistavat ja tavoitteitasi palvelevat verkkosivut.

Sisältöjen personointi markkinoinnin automaatiolla

Sisältöjä personoimalla parannat kävijäkokemusta ja sitoutat sivustovierailijat tehokkaasti. Pian WordPress-verkkosivujen sisällön personointi datan pohjalta onnistuu LianaAutomation-lisäosan avulla.

Erinomaiset tuki- ja ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelumme huolehtii muun muassa sivustosi turvallisuudesta pitämällä päivitykset ajan tasalla. Ystävällisen tukemme ansiosta asiakkaamme saavat nopeasti apua kinkkisiinkin kysymyksiin. Tarjoamme myös hosting-palvelua olemassa oleville WordPress-verkkosivuille.

Asiakkaamme suosittelevat

Verkkosivuratkaisuillamme on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat työkalujen helppokäyttöisyyteen ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Julkaistuja sivustoja

1000+

NPS

72

Verkkopalvelujen asiantuntijaa

90

Tukipalvelujen arvosana

4.5/5

Kokemus verkkosivujen toteutuksesta

17 v.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Hyödynnä sisältöjen personointia WordPress-sivustollasi ainutlaatuisella tavalla

Pian voit kasvattaa sivustosi konversiota personoinnilla: kehitämme ainutlaatuista teknologiaa WordPress-verkkosivujen sisältöjen personointiin markkinoinnin automaatiolla, jotta voit luoda kävijäkohtaisia sivunäkymiä tarkkaan määriteltyjen segmenttien perusteella.
 

Voit luoda LianaAutomationilla useita datalähteitä yhdistäviä segmenttejä, joiden tiedot välittyvät automaattisesti WordPress-julkaisujärjestelmään. 

Toteutamme kaikenkokoiset sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia sivustoja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Yhteistyössä hiottujen prosessien ja jaetun osaamisen kautta pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-verkkosivut. Ota yhteyttä ja keskustellaan sivustosi vaatimuksista ja miten voimme parhaiten auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi verkossa.

Näin rakennamme yksilölliset WordPress-verkkosivut

Valmiiden teemojen päälle rakennettu tai täysin räätälöity sivusto

Suunnittelemme ja toteutamme sekä kevyet että räätälöidyt, laajat WordPress-toteutukset. WordPress-julkaisujärjestelmään on saatavilla monipuolisesti valmiita teemoja. Toimiviksi todettuja WordPress-teemoja käyttämällä voidaan säästää aikaa ja kustannuksia, sillä ne mahdollistavat sivuston nopean käyttöönoton.

Räätälöidyt WordPress-verkkosivut syntyvät muun muassa kustomoidun rakenteen, ulkoasun ja toiminnallisuuksien avulla: räätälöinnillä voidaan täyttää haastavimmatkin tarpeet ja toimialan vaatimukset. Tavoitteenamme on aina rakentaa käyttäjäystävällinen, onnistuneen asiakaskokemuksen tarjoava ja teknisiltä ominaisuuksiltaan edistynyt verkkosivusto, jotta onnistut tavoitteissasi.

Ota yhteyttä 

Toivotunlainen sivusto monipuolisten lisäosien avulla

WordPress-julkaisujärjestelmään on saatavilla valtavasti lisäosia ja teemoja, joista valitsemalla saamme helposti muokattua juuri haluamasi sivuston. Oikeiden, luotettavien lisäosien käyttäminen ja yhteensovittaminen edellyttää teknistä ymmärrystä ja osaamista pintaa syvemmältä: huolehdimme, että sivustosi lisäosat ovat tarkoin valittuja, palvelevat tarkoitustaan, turvallisia ja aina ajan tasalla.

LianaMailer- ja LianaAutomation-työkalumme integroituvat vaivatta WordPress-sivustollesi valmiiden lisäosien kautta. Voit kerätä uutiskirjeen tilaajia, käynnistää automaatiot ja kerätä dataa helposti lomake- ja sivustoseurannan lisäosien avulla.

Tutustu lisäosiin ›

Valitsimme Lianan verkkosivukumppaniksemme sen takia, että tiesimme saavamme osaavan suomalaisen tekijän, jonka kanssa on helppo kommunikoida ja joka oli tavoitettavissa koko ajan.

Eventilla

Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla

Siirrä WordPress-sivustosi huomaamme

Etsitkö osaavaa WordPress-kumppania olemassa olevalle sivustollesi? Voimme siirtää WordPress-verkkosivut ylläpitoomme, jolloin vastaamme sivuston ylläpidosta, päivityksistä ja jatkokehityksestä. Osaava tuotantotiimimme pitää huolen, että sivuston muutokset ja kehittäminen sujuvat näppärästi myös tulevaisuudessa.

Eventillalle toteutettiin räätälöity WordPress-sivusto

Eventillan verkkosivusto uudistettiin käyttämällä WordPress-julkaisujärjestelmää. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli päivittää sivuston ulkoasu ja rakenne palvelemaan yrityksen asiakkaita entistä paremmin.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit sivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö