Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Analytiikkapalvelut Lianan asiantuntijoiden tuottamana
Kerää, visualisoi ja ymmärrä markkinointidataa avullamme

Web-analytiikka palveluna

Tuloksia mittaamalla ja analysoimalla varmistat, että digimarkkinointisi on oikeilla raiteilla ja saavutat mitattavia tuloksia. Autamme sinua markkinoinnin web-analytiikkapalveluiden käyttöönotossa sekä itse tulosten analysoinnissa. Meiltä saat apua Matomo-, GA4-, Google Tag Manager- ja Google Looker Studio -palveluiden käyttöön.

Ei stressiä käyttöönotosta

Analytiikkatyökalujen käyttöönotto, raporttinäkymien rakentaminen ja tagien asennus voi aiheuttaa harmaita hiuksia kokeneellekin markkinoinnin konkarille. Meidän kanssamme voit luottaa, että palveluiden käyttöönotto ja ylläpito sujuu kuten pitääkin.

Asiantuntijat apunasi

Saat avuksesi Lianan web-analytiikan asiantuntijat, joilla on järeä kokemus erilaisten analytiikkapalveluiden käytöstä ja käyttöönotosta. Tarjoamme osaamistamme myös tulosten mittaamiseen sekä analysointiin eri teknologioiden avulla.

Aitoa dataa tekemisen tueksi

Markkinoinnin analysointiin panostamalla saat tekemisen tueksi aitoa dataa, eikä päätöksiä tarvitse tehdä arvailuun perustuen. Asiantuntijamme osaavat myös ehdottaa sinulle kannattavia ja tavoitteitasi tukevia toimenpiteitä saadun datan perusteella.

liana toimisto palaveri matomo

Matomo-analytiikkatyökalu

Matomo Analytics on erityisesti julkisten organisaatioiden suosima datavastuullinen analytiikkatyökalu, joka hyödyntää vain ensimmäisen osapuolen evästeitä. Myös täysin evästeetön seuranta on mahdollista Matomon avulla.

Matomo-palvelun hinta on lähtien 79 €/kk + 250 € kertaluontoinen asennusmaksu. Ylläpidon ja tuen kuukausimaksu riippuu sivuston laajuudesta. Tarjoamme myös mittaussuunnitelmia, konversioseurantojen muokkausta, raportoinnin tukea ja Matomo-käyttökoulutuksia. 


Suosittelemme julkisille organisaatioille Matomoa

EU ja Yhdysvallat pääsivät yhteisymmärrykseen tietosuojakehyksen suhteen kesällä 2023. Kehyksen riittävyyspäätöstä ei voi kuitenkaan soveltaa tiedonsiirtoihin julkisen sektorin toimijoiden välillä. Suomessa monet julkisen sektorin toimijat, kuten järjestöt, liitot, kunnat ja kaupungit ovat jo siirtyneet Matomo-analytiikkaan sen dataturvallisuuden ja -vastuullisuuden vuoksi.


Webinaaritallenne: Google Analytics 4:n perusteet haltuun – mikä muuttuu?

Google Analytics 4 -asennuspalvelu

Asiantuntijamme voi hoitaa GA4-mittauskokonaisuuden käyttöönoton puolestasi hintaan 500 € + alv.

Mitä GA4-asennuspalveluun sisältyy?

 • Seurantakoodin asennuksen ja mittauskokonaisuuden saattaminen käyttövalmiiksi. 
 • Asennuksen yhteydessä asiantuntijamme käy läpi verkkosivustosi ja suosittelee mahdollisia lisätöitä, kuten konversioseurantojen optimointia sekä GA4:n vaatimuksia tukevia muutoksia
Lianan asiantuntijat toteuttamassa Google Tag Manager käyttöönottoa

Google Tag Manager -käyttöönottopalvelu

Google Tag Manager on työkalu verkkokauppaan ja verkkosivuille asennettavien tagien helppoon hallintaan. Tageja hyödynnetään muun muassa markkinointikampanjoiden toteuttamiseen ja mittaamiseen.

Tagien luomisen ja muokkaamisen helpottamisen lisäksi Google Tag Manager mahdollistaa näppärän konversioseurannan sekä parantaa sivuston lataamisnopeutta.

Mitä Google Tag Manager -käyttöönottopalveluun sisältyy?

 • Autamme sinua Google Tag Managerin käyttöönotossa ja eri tagien asentamisessa.
 • Samalla voit hyödyntää asiantuntijoidemme apua laajempiin kampanjakokonaisuuksiin esimerkiksi hakukoneoptimoinnin tai maksetun mainonnan osalta.
Googlen asiantuntijat toteuttamassa Google Looker Studio -palvelua

Google Looker Studio -raportointipalvelu

Google Looker Studio (ent. Data Studio) -visualisointityökalulla voidaan luoda reaaliaikaisia ja räätälöityjä datanäkymiä, joihin välittyy tietoa useista eri lähteistä.

Raportit ovat räätälöitävissä tärkeimpien mittareiden mukaisesti, ja niiden avulla voidaan seurata esimerkiksi markkinointikampanjoiden onnistumista. Huolellisesti toteutettuja raporttinäkymiä on miellyttävä ja selkeä tulkita.

Mitä Google Looker Studio -raportointipalveluun sisältyy?

 • Pääsy sinulle räätälöityyn Google Looker Studio -raportointinäkymään, joka on rakennettu tavoitteidesi sekä valittujen kanavien perusteella
 • Raportointinäkymien ylläpito ja mahdolliset muokkaustarpeet
Lianan asiantuntijat tarjoavat digimarkkinoinnin analytiikkaa palveluna

Miksi ottaa Liana analytiikkakumppaniksi?

Yhteistyössä on voimaa! Autamme sinua mielellämme esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • Sinulla ei ole riittävästi aikaa tai käsipareja markkinoinnin tulosten mittaamiseen
 • Haluat varmistaa, että seuraat relevantteja markkinoinnin mittareita
 • Haluat apua erilaisten web-analytiikkapalveluiden asentamiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon
 • Haluat tehdä kannattavia markkinoinnin suunnitelmia tulostesi perusteella
 • Haluat hyödyntää Lianan osaamista ja pitkäaikaista kokemusta markkinoinnin tulosten analysoinnista

Cailap luottaa web-analytiikassa Lianan ammattilaisiin

Suomalainen kauneustuotteita myyvä perheyritys Cailap toteuttaa web-analytiikkaa yhdessä Lianan ammattilaisten kanssa. Yhteistyötä on takana jo pidemmän aikaa, mikä tuo myös markkinoinnin suunnitteluun aivan uuden ulottuvuuden. Ota yhteyttä niin kerromme lisää web-analytiikan palveluistamme!

Usein kysyttyä web-analytiikan palveluistamme

Web-analytiikkatyökalun valinnassa on tärkeää huomioida liiketoiminnan tavoitteet ja tarpeet, työkalun käyttökokemus ja kuinka datavastuullisuus on otettu huomioon sekä sen kustannukset ja integrointimahdollisuudet jo olemassa olevien työkalujen kanssa.

Lue lisää analytiikkatyökalun valinnasta artikkelistamme ›

Analytiikan asennuspalvelun avulla vältät harmaat hiukset, kun kokeneet asiantuntijat hoitavat puolestasi työkalun käyttöönoton, raporttien rakentamisen ja tagien asennuksen. Samalla saat apua tulosten mittaamiseen ja analysointiin, kun asennuksen yhteydessä asiantuntijamme käyvät läpi sivustosi ja ehdottavat mahdollisia lisätoimia.

Räätälöimme puolestasi Google Looker Studion raportointinäkymän kuntoon ja hoidamme näkymän ylläpidon. Jos tarpeesi muuttuvat, muokkaamme näkymän uusia tavoitteita vastaavaksi.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä markkinoinnin tulosten analysointiin sekä muihin markkinoinnin ja viestinnän eri osa-alueisiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja ja oppaita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Minua kiinnostavat seuraavat web-analytiikkapalvelut (valinnainen)
Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut