Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Liana

Webinaarit

Tervetuloa kuuntelemaan rentoa ja avointa keskustelua ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä. Jotta voit lisätä webinaarit kalenteriisi, julkaisemme tapahtumakalenterin hyvissä ajoin. Webinaarimme ovat maksuttomia. Webinaaritallenteita voit katsoa silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Nainen työskentelee älypuhelimella

Osallistujia

20000+

NPS

70

Webinaareja

80+

Sai uusia ideoita

80%

Kasvata konversiota sisältöjen personoinnilla — LianaAutomationin hyödyt WordPress-sivustollesi

Webinaarissa näet käytännön esimerkkejä siitä, miten voit personoida WordPress-verkkosivustosi sisältöjä Lianan markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationissa saatavilla olevaan dataan perustuen.

Webinaari on erityisen hyödyllinen sinulle, jos…

  • haluat jatkossa personoida sisältöjä WordPress-sivustollasi, vaikka Lianan työkalut ovat sinulle uusia tuttavuuksia
  • käytössäsi on WordPress-julkaisujärjestelmä ja Gutenberg-editori
  • sinulla on käytössäsi uutiskirjetyökalu LianaMailer ja/tai markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomation

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin

Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli (vieraana Oona Kankkunen)

Tässä webinaarissa syvennymme siihen, kuinka markkinointi ja myynti voivat yhdessä luoda lisäarvoa asiakkaille läpi koko asiakaspolun. Kuulemme myös, miten modernit markkinoinnin ja myynnin yhdistelmät voivat tehostaa yrityksen suorituskykyä ja parantaa asiakaskokemusta.

Puhujavieraaksi saapuu Oona Kankkunen – inspiroiva modernin myynnin ja markkinoinnin valmentaja, joka suhtautuu myynnin kehittämiseen intohimolla ja auttaa yrityksiä kasvamaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin

 

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenteista löydät mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista digimarkkinoinnin teemoista ja ilmiöistä, joita voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii!

LianaCast-podcast

LianaCast on Liana Technologiesin oma podcast, jonka aiheina ovat markkinointi, viestintä ja uudet teknologiat. Harri Niskalan vieraina on vaihtuva kattaus asiantuntijoita suoraan Suomen liike-elämän huipulta. Mukana aina myös hyödylliset digivinkit. Kuuntele, opi ja viihdy!

Päivitämme Tapahtumat-sivua aktiivisesti mutta saadaksesi tiedon kiinnostavista tapahtumista ensimmäisten joukossa, tilaa uutiskirjeemme. 

Tilaamalla Digimarkkinoijan uutiskirjeen pidämme sinut tulevien tapahtumiemme lisäksi ajan tasalla siitä, mitä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän maailmassa tapahtuu. Jaamme kanssasi ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia, oikean elämän esimerkkejä ja hyväksi havaittuja vinkkejä, joiden avulla voit kehittää digimarkkinointiasi.

Tilaa tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Saat uutiskirjeen sinua kiinnostavista tapahtumista ja pääset ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje