Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Avara tila rakennuksessa, jossa ihmisiä
Viestintäratkaisu järjestöille ja julkisen sektorin organisaatioille

Optimoi jäsenviestintäsi

Kustannustehokas ja helppokäyttöinen viestintäalusta on avain luotettavaan digitaaliseen viestintään järjestöille ja julkisen sektorin organisaatioille. Lähes neljännes Liana Technologiesin asiakkaista on järjestöjä tai julkishallinnon toimijoita. Liana on näin ollen merkittävä kumppani julkiselle sektorille ja tarjoaa juuri sopivat ratkaisut eri viestintäkanaviin.

Tässä joitakin julkisen sektorin ja järjestöpuolen toimijoita, jotka luottavat meihin.  

Nainen lukee sanomalehteä ravintolassa

Täydellinen viestinnän ohjelmistopaletti

Liana Cloudiin sisältyvien työkalujen avulla selviät viestinnän haasteista:

Kaikki työkalut integroituvat saumattomasti toisiinsa ja ovat räätälöitävissä organisaationne tarpeiden mukaisiksi. 

Uutiskirjeviestintä julkiselle sektorille ja järjestöille

Tee datavastuullista jäsenviestintää kotimaisella LianaMailerilla. Helppokäyttöisellä uutiskirjetyökalulla rakennat responsiiviset ja saavutettavat uutiskirjeet, jotka suunnitellaan organisaatiosi brändiohjeistuksen mukaisesti. Hyödynnä monipuolinen valikoima ominaisuuksia järjestöviestinnän tarpeisiin.

Tutustu LianaMaileriin julkiselle sektorille

Henkilö työskentelee palvelinhuoneessa

Turvallisuus on yhtä tärkeää meille kuin teillekin

Tietoturva ja datavastuullisuus ovat erityisen suuressa roolissa ohjelmistoratkaisuissa. Kaikki työkalumme sijaitsevat yksityisessä pilviympäristössä ja palvelimet sekä datakeskukset eri puolilla Eurooppaa.

Tietoturva-auditoinnit varmistavat, että toimintamme on aina korkeimpien standardien mukaista ja kaikki ohjelmistomme ovat GDPR:n mukaisia. Sisäänkirjautumisen hallinta auttaa tunnistamaan käyttäjien oikeudet ja pitämään tietosi turvassa.

Mediaseurannan käyttö humanitaarisessa työssä

Lianan mediaseurannan työkalu on helpottanut Suomen World Visionin arjen viestintätoimia. Eri tiimit vastaanottavat kaikki mediaseurannan tulokset jokapäiväisinä raportteina, joita taas voidaan helposti hyödyntää päivittäisessä työssä.

Tämän lisäksi työkalulla voidaan luoda raportteja eri tarkoituksiin. Suomen World Vision pyrkii suojelemaan lapsia ja heidän oikeuksiaan kaikkialla maailmassa. Tämän vuoksi on tärkeää pysyä humanitaariseen työhön, ihmisoikeuksiin ja kehityspolitiikkaan liittyvien uutisten tasalla.

"Lianan palveluiden käyttäminen on helppoa ja ne on myös nopea opettaa uudelle kollegalle."

Suomen World Vision

Anna Pollari
Viestintäpäällikkö, Suomen World Vision

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä