Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Mediaseuranta

Mediaseurantapalvelu sujuvoittaa pienen toimiston arkea

Suomen World Vision on yksi maan suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä. Sen tavoitteena on suojella lasten oikeuksia Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Järjestö käyttää työssään tiedotteiden jakeluun ja mediaseurantaan Liana®Cloud PR & Media -palvelua.

Sujuvaa yhteistyötä useamman vuoden ajan

Hyväntekeväisyysjärjestö päätyi valitsemaan Lianan palvelut helppokäyttöisyyden ja joustavuuden sekä positiivisten suositusten takia. Suomen World Visionin ja Lianan yhteistyö on sujunut asiakkaan mukaan erittäin hyvin jo useamman vuoden ajan. Oma Liana-yhteyshenkilö on aktiivisesti yhteydessä sekä kysyy palautetta palveluiden toimivuudesta. Asiakkaan toiveita otetaan myös mielellään vastaan palveluiden kehittämiseksi.

Erityistä kiitosta ansaitsee Lianan asiakaspalvelu ja -tuki. Kaikkiin kysymyksiin on aina saanut nopeasti vastauksen.
Anna Pollari
Viestintäpäällikkö, Suomen World Vision

Mediaseurantapalvelu tehokäytössä

Lianan mediaseurantapalvelu on sujuvoittanut Suomen World Visionin toimiston arkea huomattavasti: eri tiimit saavat suoraan käyttöönsä mediaosumakoosteet, joita he voivat käyttää työssään. Lisäksi palvelussa on helppo koostaa omia raportteja järjestön eri tarpeisiin. Suomen World Visionin tehtävänä on suojella lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Siksi kehitysyhteistyöstä, ihmisoikeuksista ja kehityspolitiikasta käytävää keskustelua on erittäin tärkeää seurata.

Mediaseurannan lisäksi järjestö lähettää omia tiedotteita Lianan tiedotejakelupalvelulla.

Lianan palveluiden käyttäminen on helppoa ja ne on myös nopea opettaa uudelle kollegalle.
Anna Pollari
Viestintäpäällikkö, Suomen World Vision
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä