Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Aikakauslehtiä hyllyssä
Digimarkkinoinnin ratkaisuja media- ja kustannusalan toimijoille

Luo uusia tulonlähteitä verkossa

Uutiskirjeitä automatisoiduilla sisällöillä, tarkasti kohdennettuja mainoskampanjoita tai automatisoitua uutiskirjetilaajien hallintaa: Liana®Cloud tarjoaa oikeat ratkaisut media- ja kustannusalan toimijoiden digitaalisiin tarpeisiin.

Olemme auttaneet suuria mediataloja parantamaan digitaalista markkinointiaan ja luomaan uusia tulonlähteitä verkossa.

Ihmisiä matkustamassa metrossa

Markkinointia asiakkuuden koko elinkaarelle

Liana Cloudin avulla mediatalot ja kustantamot voivat helposti kehittää digitaalista markkinointiaan. Uutiskirjeitä personoiduilla sisällöillä ja automatisoidulla toimituksella, yksilöllisiä viestejä kullekin asiakassegmentille sekä kohdennettuja ja automatisoituja mainoskampanjoita – palveluidemme avulla tavoitat kohderyhmäsi kaikissa asiakkuuden elinkaaren vaiheissa.

Kirjoittamista kannettavalla tietokoneella

Automatisoiduilla sisällöillä tavoitat kohderyhmäsi

LianaAutomation-työkalun avulla julkaisijat voivat paitsi lähettää automatisoituja ja oikea-aikaisia uutiskirjeitä, myös hyödyntää: 

  • SMS- ja WhatsApp-viestejä
  • GoogleAds-mainoksia
  • mobiilisovelluksen push-viestejä
  • automatisoituja printtikampanjoita.

Markkinoinnin automaation tuloksellisuuden varmistavat Lianan asiantuntijat, jotka auttavat sekä kampanjoiden suunnittelussa että toteutuksessa.

Markkinoinnin automaatio palveluna

Uutiskirjetyökalun avulla rikkaampi tilaajarekisteri

Iltalehden uutiskirjeen tilaajamäärä onnistuttiin lähes kaksinkertaistamaan vuoden aikana Iltalehden otettua käyttöön LianaMailer-uutiskirjetyökalu. Uutiskirjeen sisällön halutaan jatkossakin vastaavan mahdollisimman hyvin lukijoiden tarpeita, joten kirjeissään Iltalehti hyödyntää lukijakyselyjä ja seuraa tarkkaan uutiskirjeiden avaus- ja klikkausprosentteja.

"Parasta Lianan palvelussa on oma yhteyshenkilö, joka tuntee tuotteemme, tietää millaisia työkaluja meillä käytössä ja ymmärtää, mitä tavoitteita meillä on palvelun käytölle."

Iltalehti

Margarita Helsinki
Digital Marketing Manager, Iltalehti

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä