Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Automatisoi ja personoi sisältöjä – myös WordPressissä

Markkinoinnin automaatio

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuudet WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisella LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin: automatisoi tehtäviä, säästä aikaa ja tarjoa räätälöityjä kokemuksia kasvattaaksesi liikevaihtoa.

Toteuta tuloksia tuovat kampanjat liidien generointiin, asiakkaiden sitouttamiseen, lisä- ja ristiinmyyntiin ja lukuisiin muihin tarkoituksiin – joko itsenäisesti tai asiantuntijoidemme avulla.

Esittely markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationista.

Markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomation

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaAutomation-asiakkaita

600+

Markkinoinnin automaatio -palvelun NPS

72

Tehokkuus perinteiseen sähköpostikampanjaan verrattuna

+ 500 %

Asiakkaiden arvosana Liana Technologiesin tukipalveluille

4.5/5

LianaMailerin arvosana Capterra-arvostelualustalla

4.3/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Automatisoi sisältöä useissa kanavissa

LianaAutomationilla teet vaivatta dataohjautuvaa markkinointia: voit kerätä ja hyödyntää ensimmäisen osapuolen dataa monikanavaisia markkinointitoimenpiteitä varten. Kerää dataa mm. verkkosivustoltasi tai verkkokaupastasi, sosiaalisesta mediasta tai asiakastietojärjestelmästäsi. 

Käytä omistamaasi dataa luodaksesi automaatioketjuja, jotka koostuvat esimerkiksi uutiskirjeistä, tekstiviesteistä, sosiaalisen median mainoksista ja push-notifikaatioista tai hyödynnä sitä verkkosivustosi sisällön personointiin. Tällä tavoin tavoitat asiakkaasi useissa kanavissa, aina oikeaan aikaan.

Personoi WordPress-sivustosi markkinoinnin automaatiolla

Pian voit hyödyntää markkinoinnin automatisoinnin mahdollisuuksia WordPress-sivustollasi ja luoda personoituja sisältönäkymiä asiakasdataasi ja luotuihin segmentteihin perustuen. Enää et joudu tekemään kompromisseja, vaan voit luoda toimivinta sisältöä jokaiselle vierailijallesi!

Tarjoa osuvampaa ja houkuttelevampaa sisältöä sekä nauti korkeammasta konversiosta ja asiakaskokemuksesta. LianaAutomationin avulla voit hyödyntää markkinoinnin automaatiota sivuston personointiin ensimmäisten joukossa.

Tee datavastuullista markkinointia LianaAutomationilla

Käyttämällä LianaAutomationia teet dataohjautuvaa markkinointia ja omistat itse datasi. Sinun on helppo varmistaa, että markkinointitekosi eivät vaaranna omaa tai asiakkaidesi tietoturvaa, ja että ne ovat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia. Emme koskaan luovuta dataasi kolmansille osapuolille.

Datan vastuullinen käyttö on keskeinen osa strategiaamme ja pyrimme olemaan suunnannäyttäjä datavastuullisuudessa. Huolehdimme tietosuojasta monin tavoin, jotta voit olla varma, että arvokas datasi säilytetään vastuullisesti.

Autamme sinua menestymään

LianaAutomation on helppokäyttöinen työkalu, jolla pääset nopeasti toteutuksen tasolle. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön, jotta pääset nauttimaan sen mukanaan tuomista hyödyistä mahdollisimman nopeasti. Halutessasi voit myös ottaa palvelutiimimme avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjat puolestasi.

Helppo käyttöönotto ja sujuva onboarding

LianaAutomationilla pääset nopeasti alkuun: perehdytämme sinut ohjelmiston käyttöön ja pääset nopeasti rakentamaan ensimmäiset kampanjasi hyödyntämällä työkalun valmiita automaatiopohjia. Kiitelty onboarding-prosessimme pitää huolen, että kaikki työkalun ominaisuudet tulevat varmasti tutuiksi.

 

Enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla

Toteuta kulutehokasta, dataohjautuvaa markkinointia ja vähennä eri toimenpiteisiin kuluvan manuaalisen työn määrää. Kun automaatioketjut ja -viestit on rakennettu, voit antaa järjestelmän hoitaa työn ja keskittää aikaasi esimerkiksi uusien kampanjoiden suunnitteluun.

Saavuta mitattavia tuloksia asiantuntijoidemme avulla

Ota Lianan asiantuntijat avuksesi ja varmista, että saat markkinoinnin automatisoinnista maksimaalisen hyödyn. Autamme sinua muuttamaan tavoitteesi konkreettisiksi markkinoinnin toimiksi ja saavuttamaan mitattavia tuloksia. Tarjoamme markkinoinnin automaatio -palvelua lisäpalveluna.

Tutustu hinnoitteluun

Huomaathan, että LianaAutomation-paketin hinta sisältää LianaMailerin.

Pro

Helppo tapa aloittaa automatisoitu markkinointi.

Alkaen
509 €/kk
+ 3000 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Integraatiolisäosat
 • Automatisoitu sähköpostimarkkinointi
 • Automaatioketjut
 • Liidien pisteytys
 • Google Ads -mainonta
Suosituin

Business

Helppokäyttöinen työkalu dataohjautuvan markkinoinnin automatisointiin.

Alkaen
680 €/kk
+ 4500 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nimetty asiakasvastaava
 • Onsite Onboarding
 • Yksilölliset uutiskirjepohjat
 • SMS-viestit

Enterprise

Monikanavainen markkinoinnin automaatio tehokäyttöön, useille datakanaville toteutetuilla integraatioilla.

Pyydä tarjous
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Nimetty tuoteasiantuntija
 • Räätälöidyt raportit
 • Google Looker Studio -integraatio
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Tarpeisiisi mukautuva työkalu

LianaAutomation on monipuolinen ratkaisu dataohjautuvaan markkinointiin ja erilaisiin markkinointitarpeisiin. Sillä onnistuvat muun muassa liidien hankinta, tapahtumaviestinnän automatisointi sekä erilaiset verkkokaupan automatisoidut kampanjat. Mikäli kaipaamaasi käyttökohdetta ei löydy listasta, ota yhteyttä keskustellaksesi tarpeistasi asiantuntijoidemme kanssa.

LianaAutomationin avulla voit lähettää myös automatisoituja WhatsApp-viestejä osana automaatioketjujasi. Kaikki keskusteludata tallentuu automaatiotyökaluun sen sijaan, että se jäisi talteen pelkästään viestisovellukseen. Automatisoitujen WhatsApp-viestien avulla voit esimerkiksi tehostaa kampanjoidesi näkyvyyttä ja muistuttaa vastaanottajaa tulevista tapahtumista.

Lue lisää ›

 

LianaAutomationilla tunnistat prospektit, keräät tietoa heidän toiminnastaan ja tarpeistaan sekä muunnat verkkosivuvierailijat laadukkaiksi liideiksi.

Generoimasi liidit voidaan liittää automaattisesti asiakkuudenhoitokampajoihin, joiden avulla pyritään johtamaan asiakasta automatisoidusti oikeaan suuntaan.

Lue lisää ›

Voit lisätä kampanjoihisi mobiilisovelluksessa näkyviä push-viestejä. Näin voit hoivata liidejäsi ja seurata asiakkaasi käyttäytymistä jokaisella näytöllä. Push-viestiominaisuus saadaan käyttöön integroimalla LianaAutomation mobiilisovellukseesi.

Varmista hyvä asiakaskokemus heti asiakkuuden ensimetreistä lähtien onboarding-kampanjalla, jossa perehdytät asiakastasi tuotteiden tai palvelun käyttöön yksi viesti kerrallaan. Samalla varmistat, että kaikki asiakkaasi saavat saman kokemuksen ja tiedon tarjoomastasi.

Voit hyödyntää onboarding-viestejä myös asiakaspalautteen keräämiseen sekä lisä- ja ristiinmyyntiin.

Lue lisää ›

Laajenna digiviestinnästä printattuihin materiaaleihin lisäämällä automaatioketjuusi trigger-toiminto automaattiselle printtikampanjalle. Printtimainonta on tehokas tapa tavoittaa henkilöitä, jotka eivät ole reagoineet sähköposti- tai SMS-viesteihisi.

Voit automatisoida printtimateriaalin tilauksen ja toimituksen painotaloilta omille segmenteille, kuten uutiskirjeen tietyn linkin klikanneille. Voit tilata yksittäisen tai toistuvia lähetyksiä.

Lue lisää ›

Tapahtumamarkkinointi voidaan automatisoida lähes kokonaan aina kutsuista kiitoskirjeeseen ja jälkimarkkinointiin asti.

LianaAutomation integroituu tapahtumanhallintajärjestelmä Eventillaan, jolla käyttäjät voivat helposti kerätä rekisteröitymisiä sekä kohdentaa uutiskirjeitä perustuen kävijöiden toimintaan. Voit myös kerätä markkinointisuostumuksia tapahtumien yhteydessä ja tallentaa ne asiakastietoihisi.

Lue lisää ›

LianaAutomation tarjoaa useita tehokkaita automatisointimahdollisuuksia verkkokauppiaille. Lähetä asiakkaillesi tehokkaita lisä- ja ristiinmyyntiin pyrkiviä sisältöjä, kuten tuotevahteja, ostoskorimuistuttajia ja passiivisten asiakkaiden aktivointiviestejä.

Tarjoamme valmiit integraatiot useisiin eri verkkokauppa-alustoihin ja toteutamme integraatioita myös räätälöidysti.

Lue lisää ›

Integroi muihin käyttämiisi järjestelmiin

LianaAutomation on oikea työkalu dataohjautuvaan markkinointiin. Valjasta eri kanavissa sijaitsevat asiakastietosi hyötykäyttöön ja integroi markkinoinnin automaatiojärjestelmäsi niihin kanaviin ja työkaluihin, joista haluat tuoda dataa markkinointikampanjoissa käytettäväksi.

LianaAutomation yhdistyy saumattomasti muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Lisäksi tarjoamme useita valmiita integraatiolisäosia esimerkiksi CRM-järjestelmiin ja verkkokauppa-alustoille. Avoimen rajapinnan ansiosta voimme myös luoda uusia integraatioita räätälöidysti. Olemme valmiina käärimään hihat ja toteuttamaan toivomiasi integraatioita – kaikki integraatiot toteutetaan talomme sisällä.

Yhteistyö Lianan kanssa on mutkatonta, ja tuesta saa aina tarvittaessa apua. Esimerkiksi automaatioiden rakentaminen oli alkuun hieman haastavaa, ja tuki rakensi minulle kärsivällisesti esimerkkejä, joiden avulla pääsin tekemisessä vauhtiin.

Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla

Usein kysyttyä markkinoinnin automaatiosta

Markkinoinnin automaatio mahdollistaa toistuvien markkinoinnin toimenpiteiden, kuten sähköpostiviestien, mobiilisovellusten push-ilmoitusten tai WhatsApp-viestien automatisoinnin. Automaatioteknologian avulla voi koota ja yhdistää dataa muista kanavista sekä hyödyntää sitä erilaisissa markkinointikampanjoissa.

Lue esimerkiksi, mitä kaikkea markkinoinnin automaation ja CRM:n integraatio mahdollistaa artikkelistamme Markkinoinnin automaatio & CRM – suurimmat hyödyt ja parhaat käytännöt.

Markkinoinnin automaatio mahdollistaa tarkasti kohdennetun, personoidun ja oikea-aikaisen asiakasviestinnän. Automaatiota voidaan hyödyntää moniin eri tarkoituksiin: toistuviin markkinointiaktiviteetteihin, liidien lämmittämiseen, asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja segmentointiin tai onboarding-prosessin apuna.

Lue artikkelistamme, miten pääset alkuun markkinoinnin automaation käytössä.

Markkinoinnin automaatio mm. kasvattaa markkinoinnin tehokkuutta ja ROI:ta, auttaa markkinointiviestiesi kohdentamisessa ja eri lähteistä saatavan datan hyödyntämisessä, parantaa asiakaskokemusta, tuo enemmän liidejä ja on kaiken kaikkiaan kustannustehokas markkinoinnin työkalu.

Markkinoinnin automaatio on kustannustehokas työkalu, jonka avulla kasvatat markkinointitoimiesi ROI:ta eli sijoitetun pääoman tuottoa: suurempi ROI nähdään usein yhdeksi suurimmista markkinoinnin automaation tarjoamista hyödyistä.

Lianalta saat tehokkaan automaatiotyökalun lisäksi tukea sen käyttöönottoon. Automaatioprojektin hinta sisältää työkalun asennuksen, onboarding-prosessin ja uutiskirjepohjien rakentamisen. Tutustu hinnastoomme.

Sähköpostiautomaatio on käytännössä vaihtoehtoinen termi markkinoinnin automaatiolle. Markkinoinnin automaatio kuitenkin soveltuu muuhunkin kuin sähköpostiviestien automatisointiin: sen avulla automatisoit myös tekstiviestit, WhatsApp-viestit, mobiilisovellusten push-viestit ja vaikkapa printtimainonnan.

Siirryimme käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies tammikuussa 2019. Samalla LianaAutomation, entinen ViidakkoCEM, nimettiin uudelleen kansainvälisemmällä nimellä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä muun muassa uutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö