Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Markkinoinnin automaatio

Muunna data kassavirraksi markkinoinnin automaatiolla

Tavoita asiakkaasi aina oikealla sisällöllä, aina oikeaan aikaan. Kotimaisella markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta. Saat selville asiakkaidesi todelliset tarpeet ja reagoit heidän kiinnostukseensa välittömästi tarkoin kohdistetuilla viesteillä, useissa eri kanavissa.

Toteuta tuloksia tuovat automaatiokampanjat liidien generointiin, asiakkaiden sitouttamiseen, lisä- ja ristiinmyyntiin ja lukuisiin muihin tarkoituksiin – joko itsenäisesti tai asiantuntijoidemme avulla.

Powered by
Markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationin käyttöliittymä mobiilinäkymässä

Alkuun asiantuntijoidemme avulla

LianaAutomationilla pääset nopeasti alkuun: perehdytämme sinut työkalun käyttöön ja pääset nopeasti rakentamaan ensimmäiset automaatiosi hyödyntämällä työkalun valmiita automaatiopohjia. Halutessasi voit myös ottaa palvelutiimimme avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan automaatiot puolestasi.

Kerää ja hyödynnä asiakasdataa

LianaAutomationin monipuolisten integraatioiden ansiosta voit hyödyntää hallussasi olevaa asiakasdataa automaatioviesteissäsi ja luoda tehokkaasti kohdistettuja markkinointikampanjoita. Samalla voit kerätä automaatioketjuillasi uutta asiakasdataa eri kanavista, kuten verkkokaupastasi, uutiskirjeestä tai sosiaalisesta mediasta.

Helppoa liidien hankintaa

LianaAutomationilla tehostat liidien hankintaa ja reagoit prospektin kiinnostukseen välittömästi tämän kaipaamalla sisällöllä, kellonajasta riippumatta. Ylläpidä kiinnostusta automaatioilla, jotka käynnistyvät tietystä tapahtumasta, kuten linkin avaamisesta. Pisteytä liidien toimintaa ja ohjaa riittävän pistepotin keränneiden liidien tiedot suoraan myynnin sähköpostiosoitteisiin.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaAutomationilla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat markkinoinnin automaatiotyökalun helppokäyttöisyyteen, monipuolisiin ominaisuuksiin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaAutomationilla automaatioita toteuttavia asiakkaita

600+

Markkinoinnin automaatio -palvelun NPS

86

Tehokkuus perinteiseen sähköpostikampanjaan verrattuna

+ 500 %

Asiakkaiden arvosana Liana Technologiesin tukipalveluille

4.5/5

LianaAutomationin arvosana Capterra-arvostelualustalla

4.3/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Tee itse tai ulkoista automaatioiden toteutus meille

LianaAutomationilla luot helposti tehokkaita automaatioketjuja eri käyttötarpeisiin. Halutessasi saat automaatiojärjestelmän lisäksi myös asiantuntijat avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan automaatiokampanjat puolestasi.

Kaksi henkilöä käyttää markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationia tietokoneella

Luo tehokkaat automaatiot itse helppokäyttöisellä työkalulla

LianaAutomation on helppokäyttöinen automaatiotyökalu, jolla pääset nopeasti toteutuksen tasolle. Uutena käyttäjänä perehdytämme sinut työkalun käyttöön, jotta pääset nauttimaan markkinoinnin automaation hyödyistä mahdollisimman nopeasti.

LianaAutomation sisältää myös valmiita automaatiopohjia, joita voit vapaasti muokata työkalun helppokäyttöisessä Drag & Drop -editorissa:

 • tervetuloautomaatiot uusille asiakkaille ja uutiskirjetilaajille
 • liidinhoitoautomaatiot, joilla ohjaat asiakasta eteenpäin ostopolulla
 • RSS-automaatio, jonka avulla voit lähettää uutissyötteitä tilaajillesi

Pyydä automaatiojärjestelmän esittely ›

Liana Technologiesin työntekijöitä keskustelemassa

Saavuta mitattavia automaatiotuloksia palvelutiimimme avulla

Ota Lianan automaatioasiantuntijat avuksesi ja varmista, että saat markkinoinnin automaatiosta maksimaalisen hyödyn. Autamme sinua muuttamaan tavoitteesi konkreettisiksi markkinoinnin toimiksi ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

Tarjoamme valmiit ratkaisut muun muassa

 • liidien generointiin ja hoivaamiseen
 • asiakkaan sitouttamiseen
 • jäsenhankintaan ja sopimusten uusimiseen
 • tapahtumamarkkinointiin

Tutustu markkinoinnin automaatioon palveluna ›

Jos teemme esimerkiksi automatisoidun asiakaskyselyn, niin Liana auttaa meitä suunnittelemaan, mitä automaatioketjussa voisi tapahtua seuraavaksi. Tahdomme viedä isoja projekteja eteenpäin Lianan kanssa, koska se säästää meiltä ihan hirvittävästi aikaa.

Nelli Steer
Brand & Marketing, VillageWorks

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppo tapa aloittaa markkinoinnin automaatio.

Alkaen
490 €/kk
+ 3000 € kertamaksu
Osta nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Integraatiolisäosat
 • Google Ads -mainonta
 • Automatisoitu sähköpostimarkkinointi
 • Automaatioketjut
 • Liidien pisteytys
Suosituin

Business

Ketterä ja helppokäyttöinen työkalu datavetoiseen ja monikanavaiseen markkinoinnin automaatioon.

Alkaen
650 €/kk
+ 4500 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Onsite Onboarding
 • Nimetty asiakasvastaava
 • Yksilölliset uutiskirjepohjat
 • SMS-viestit

Enterprise

Monikanavaista markkinoinnin automaatiota tehokäyttöön, useille datakanaville toteutetuilla integraatioilla.

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Räätälöidyt raportit
 • Google Data Studio -integraatio
 • Kertakirjautuminen
 • Nimetty tuoteasiantuntija
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Miksi valita LianaAutomation?

Jo vuodesta 2013 asti LianaAutomation on ollut kotimaisten ja kansainvälisten yritysten luottotyökalu markkinoinnin automatisointiin.

Kevennä työkuormaasi

Markkinoinnin automatisoinnilla toteutat kulutehokasta markkinointia sekä vähennät markkinoinnin eri toimenpiteisiin kuluvan manuaalisen työn määrää. Kun automaatioketjut ja -viestit on rakennettu, voit antaa markkinointiautomaation hoitaa työn ja keskittää aikaasi esimerkiksi uusien automaatiokampanjoiden suunnitteluun. Voit myös ulkoistaa markkinoinnin automaation kokonaan asiantuntijoillemme.

Kehity raporttien avulla

LianaAutomation tarjoaa runsaasti dataa tekemisen tueksi. Luo tarpeidesi mukaan räätälöityjä raportteja sekä tarkastele kunkin automaatioketjun ja -viestin onnistumista. Pääset myös tarkastelemaan tietokantasi jokaisen yksittäisen kontaktin historiaa ja käyttäytymistä. Reaaliaikaisesta dashboard-näkymästä näet yhdellä vilkaisulla kaikki automaatiotapahtumat, kuten viestien avaus- ja klikkausmäärät.

Kasvata asiakasuskollisuutta

Kehitä asiakassuhteitasi markkinoinnin automaatiojärjestelmällämme ja kannusta asiakastasi ostamaan sinulta uudelleen. LianaAutomationilla toteutat esimerkiksi aiempaan ostohistoriaan perustuvia lisä- ja ristiinmyyntikampanjoita sekä tavoitat asiakkaan Google Ads -mainoksilla ostopolun eri vaiheissa. Halutessasi saat meiltä myös asiantuntija-apua asiakasuskollisuuskampanjoiden suunnitteluun.

Kuusi markkinointikanavaa

LianaAutomationilla luot automaatioketjut, jotka voivat sisältää uutiskirjeitä, SMS-viestejä, GoogleAds-mainoksia, mobiilisovelluksen push-viestejä, WhatsApp-viestejä sekä automatisoituja printtikampanjoita. Näin tavoitat asiakkaasi useassa kanavassa ja aina oikeaan aikaan. Voit rakentaa myös viestiesi sisällöt automatisoidusti RSS-syötteiden avulla.

WordPress-automaatiot

LianaAutomation on integroitu kiinteäksi osaksi WordPress-ekosysteemiä, jotta voit luoda tehokkaita automaatioita WordPress-sivustoltasi kerätyn asiakasdatan pohjalta. Segmentoi tunnistettuja verkkosivuvierailijoita heidän ominaisuuksiensa perusteella, kohdenna heille personoituja automaatiosisältöjä ja luo automaatiot, joilla ohjaat verkkosivuvierailijoitasi kohti asiakkuutta.

Kotimainen tekninen tuki

Aloittaessasi LianaAutomationin käytön saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä suomenkielisen teknisen tuen, joka on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse sekä chatilla suoraan automaatiojärjestelmän käyttöliittymästä. Asiakastyytyväisyys tukeamme on erittäin korkea, mistä kertoo myös arvosana 4,5/5. Laajalta tukisivustoltamme löydät helposti kaikki työkaluun liittyvät ajankohtaiset tiedot.

Katso video ja tutustu valmiiden automaatiopohjien käyttöön

Markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationin valmiiden automaatiopohjien esittelyvideo.

LianaAutomationin valmiit automaatiopohjat

Tarpeisiisi mukautuva järjestelmä markkinoinnin automaatioon

LianaAutomation on monipuolinen työkalu erilaisiin automaatiotarpeisiin. Sillä onnistuvat muun muassa liidien hankinta, tapahtumaviestinnän automatisointi sekä erilaiset verkkokaupan automaatiot. Mikäli kaipaamaasi käyttökohdetta ei löydy listasta, ota yhteyttä keskustellaksesi markkinointiautomaatioiden käyttömahdollisuuksista asiantuntijoidemme kanssa.

LianaAutomationilla tunnistat prospektit, keräät tietoa heidän toiminnastaan ja tarpeistaan sekä muunnat verkkosivuvierailijat laadukkaiksi liideiksi.

 • Lähetä vastaanottajillesi helposti personoituja markkinointisisältöjä
 • Tarkkaile potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymistä esimerkiksi verkkosivuilla ja kohdenna uutiskirjeitä vastaanottajan toiminnan perusteella
 • Pisteytä liidejä eri toimintojen, kuten uutiskirjeklikkausten ja materiaalien lataamisen perusteella
 • Välitä kaikista potentiaalisimpien liidien tiedot suoraan myynnin sähköpostiosoitteisiin

Generoimasi liidit voidaan liittää automaattisesti asiakkuudenhoito-automaatioihin, joiden avulla pyritään johtamaan asiakasta automatisoidusti oikeaan suuntaan.

Voit lisätä automaatioketjuihisi mobiilisovelluksessa näkyviä push-viestejä. Näin voit hoivata liidejäsi ja seurata asiakkaasi käyttäytymistä jokaisella näytöllä. Push-viestiominaisuus saadaan käyttöön integroimalla LianaAutomation mobiilisovellukseesi.

Varmista hyvä asiakaskokemus heti asiakkuuden ensimetreistä lähtien onboarding-automaatiolla, jossa perehdytät asiakastasi tuotteiden tai palvelun käyttöön yksi viesti kerrallaan. Samalla varmistat, että kaikki asiakkaasi saavat saman kokemuksen ja tiedon tarjoomastasi.

 • Opeta ja tarjoa aktiivisesti ratkaisuja asiakaspolun varrella
 • Hyödynnä onboarding-viestejä myös lisä- ja ristiinmyyntiin sekä kerää samalla asiakaspalautetta
 • Upota onboarding-viesteihin tietoa palveluistasi, joista asiakas voisi todennäköisesti kiinnostua seuraavaksi. Näihin sisältöihin reagoinnin perusteella voit personoida automaatioketjun seuraavat viestit.

Laajenna digiviestinnästä printattuihin materiaaleihin LianaAutomationin avulla lisäämällä automaatioketjuusi trigger-toiminto automaattiselle printtikampanjalle. 

Printtimainonta on tehokas keino tavoittaa myös henkilöitä, jotka eivät ole reagoineet sähköposti- tai SMS-viesteihisi.

Voit automatisoida LianaAutomation-palvelussa printtimateriaalin tilauksen ja toimituksen painotaloilta omille segmenteille, kuten uutiskirjeen tietyn linkin klikanneille. Voit tilata yksittäisen tai toistuvia lähetyksiä.

Voit liittää LianaAutomationilla toteutettaviin automaatioketjuihin myös tekstiviestejä. Voit lähettää yksisuuntaisia tekstiviestejä, kuten ajanvarausmuistutuksia tai tarjousviestejä, sekä kaksisuuntaisia SMS-viestejä, joilla kerätään tekstiviestivastauksia vastaanottajilta, esimerkkinä asiakastyytyväisyyskyselyt.

LianaAutomation integroituu tapahtumanhallintajärjestelmä Eventillaan, jolla käyttäjät voivat helposti kerätä rekisteröitymisiä sekä kohdentaa uutiskirjeviestintää perustuen kävijöiden toimintaan. Voit myös kerätä markkinointisuostumuksia tapahtumien yhteydessä ja viedä ne automaattisesti LianaAutomationiin.

Tapahtumaviestintä voidaan automatisoida lähes kokonaan aina kutsuista kiitoskirjeeseen ja jälkimarkkinointiin asti. Voit koota tapahtumaviestinnän eri vaiheet yhteen automaatioketjuun ja hyödyntää samaa ketjua pohjana myös seuraavien tapahtumien automaatiolle.

Sisällytä tapahtuma-automaatioon esimerkiksi

 • Tapahtumakutsut sekä muistutukset kutsusta niille, jotka eivät ole reagoineet kutsuun
 • Sähköposti- tai tekstiviestimuistutukset esimerkiksi päivää ennen tapahtuman alkamista
 • Infokirjeet ja rekisteröitymistä helpottavan QR-koodin sisältävät uutiskirjeet ennen tapahtuman alkua
 • Tallenteet ja palautekyselyt tapahtuman jälkeen

LianaAutomationilla automatisoit helposti transaktioviestinnän ja varmistat, että viestit ovat personoituja ja GDPR-yhteensopivia. Tällaisia viestejä ovat esimerkiksi

 • tilausvahvistukset
 • ostoskuitit
 • salasanan vaihtamiseen liittyvät viestit

Dedikoidun lähetyspalvelimen ansiosta voit luottaa, että aikakriittiset viestit pystytään aina toimittamaan perille vastaanottajan sähköpostilaatikkoon. Voit lisätä transaktioautomaatioihisi myös tekstiviestejä.

Lue lisää transaktioviestinnän mahdollisuuksista ›

LianaAutomation tarjoaa useita tehokkaita automatisointimahdollisuuksia verkkokauppiaille. Lähetä asiakkaillesi tehokkaita lisä- ja ristiinmyyntiin pyrkiviä automaatiosisältöjä:

 • Uutuustuotteista kertovat viestit
 • Tuotevahdit
 • Uuden asiakkaan tervetuloviestit
 • Passiivisten asiakkaiden aktivointiviestit
 • Kanta-asiakkaiden markkinointiviestit
 • Muistutusviestit tuotearvosteluista
 • Ostoskorimuistuttajat
 • Kohdennetut Google Ads -mainokset tunnistetuille kohderyhmille tietyssä ostopolun vaiheessa
 • Lähetä säännöllisesti tilattavan tuotteen ostajalle muistutus, että olisi aika uusia tilaus
 • Lähetä tuotteen ostaneelle automaattinen tietopaketti parhaista tavoista hyödyntää tuotetta​​​

LianaAutomation sisältää valmiin integraation useisiin eri verkkokauppa-alustoihin, joiden asiakasdataa voit hyödyntää myynnillisissä kampanjoissa. Toteutamme integraatioita myös räätälöidysti.

Integroi muihin käyttämiisi järjestelmiin

Valjasta eri kanavissa sijaitsevat asiakastietosi hyötykäyttöön ja integroi LianaAutomation niihin kanaviin ja työkaluihin, joista haluat tuoda dataa markkinointikampanjoissa käytettäväksi.

LianaAutomation yhdistyy saumattomasti muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Lisäksi tarjoamme useita valmiita integraatiolisäosia esimerkiksi CRM-järjestelmiin ja verkkokauppa-alustoille. Avoimen rajapinnan ansiosta voimme myös luoda uusia integraatioita räätälöidysti. Olemme valmiina käärimään hihat ja toteuttamaan toivomiasi integraatioita – kaikki integraatiot toteutetaan talomme sisällä.
 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä markkinoinnin automaatioon liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud