Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationin käyttöliittymä
AUTOMATISOI JA PERSONOI SISÄLTÖJÄ – MYÖS WORDPRESSISSÄ

Markkinoinnin automaatio

Kotimaisella markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin ja WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla.

Toteuta tuloksia tuovat kampanjat liidien generointiin, asiakkaiden sitouttamiseen, lisä- ja ristiinmyyntiin ja lukuisiin muihin tarkoituksiin – joko itsenäisesti tai asiantuntijoidemme avulla.

Liity 600 tyytyväisen asiakkaan joukkoon

Mitä kaikkea voit tehdä LianaAutomationilla?

Automatisoi sähköpostimarkkinointisi LianaAutomationilla

Markkinoinnin automaatiolla teet oikea-aikaista markkinointia ja automatisoit toistuvat viestit, kuten tilausvahvistukset. Houkuttele uusia asiakkaita ja hoivaa olemassa olevia asiakassuhteita, ohjaa asiakasta kohti ostopäästöstä ja vähennä manuaalista työkuormaa.

Tarjoa personoituja kokemuksia WordPress-verkkosivustollasi

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuuksia WordPress-sivustollasi ja luo personoituja sisältönäkymiä asiakasdataasi perustuen. Tarjoa osuvampaa ja houkuttelevampaa sisältöä sekä nauti korkeammasta konversiosta ja asiakaskokemuksesta. LianaAutomationin avulla voit hyödyntää markkinoinnin automaatiota sivuston personointiin ensimmäisten joukossa.

Luo mitattavia tuloksia tuottavat kampanjat

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinointiasi eri kanavissa. Tunnista potentiaaliset asiakkaat ja hoivaa liidejä tehokkaiden kampanjoiden avulla. Tavoita kohderyhmäsi oikeaan aikaan ja sisällytä kampanjoihisi uutiskirjeitä, sähköpostiviestejä sekä SMS- ja WhatsApp-viestejä.

Viesti myös WhatsApp- ja SMS-viesteillä

Saavuta asiakkaasi haluamassasi kanavassa silloin, kun hetki on oikea. Viestit voivat olla esimerkiksi kampanjaviestejä, myynnin tapaamiskutsuja, tapahtumakutsuja tai palautekyselyitä.

Laajenna printtimainontaan

Tiesitkö, että markkinoinnin automaatiolla voit tehdä myös perinteistä mainontaa? Voit hallita kampanjoita ja asiakaskokemusta yhdestä paikasta, vaikka osa sisällöstäsi lähetettäisiin perinteisiä medioita käyttäen.

Käytä markkinoinnin automaation dataa Google Adsissa

Tehosta markkinointiasi kohdentamalla maksettuja mainoksia helposti LianaAutomationissa luomillesi segmenteille, esimerkiksi kaikista potentiaalisimmille prospekteillesi.

Rikasta markkinointiasi yksityiskohtaisella datalla...

LianaAutomationilla voit kerätä ja hyödyntää omistamaasi dataa monikanavaisia markkinointitoimenpiteitä varten mm. verkkosivustoltasi tai verkkokaupastasi, sosiaalisesta mediasta tai asiakastietojärjestelmästäsi.

 • Yhdistä CRM ja muita datalähteitä LianaAutomationiin
 • Luo segmenttejä
 • Luo personoituja kampanjoita valituille segmenteille ja tee jatkuvaa segmentointia

...ja tee se vastuullisesti LianaAutomationilla

Markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationilla teet dataohjautuvaa markkinointia ja omistat itse datasi. Sinun on helppo varmistaa, että markkinointitekosi eivät vaaranna omaa tai asiakkaidesi tietoturvaa, ja että ne ovat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia. Emme koskaan luovuta dataasi kolmansille osapuolille.

Yhteistyö Lianan kanssa on mutkatonta, ja tuesta saa aina tarvittaessa apua. Esimerkiksi automaatioiden rakentaminen oli alkuun hieman haastavaa, ja tuki rakensi minulle kärsivällisesti esimerkkejä, joiden avulla pääsin tekemisessä vauhtiin.

Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla

Näin yhteistyö etenee

LianaAutomation on helppokäyttöinen markkinoinnin automaatiotyökalu, jolla pääset nopeasti toteutuksen tasolle. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön, jotta pääset nauttimaan sen mukanaan tuomista hyödyistä mahdollisimman nopeasti.

Ulkoista markkinoinnin automaatio asiantuntijoillemme

Anna Lianan asiantuntijoiden auttaa sinua saamaan paras hyöty irti markkinoinnin automaatiosta! Autamme muuttamaan toiveesi ja tavoitteesi konkreettisiksi markkinointitoimenpiteiksi ja saavuttamaan mitattavia tuloksia. Palvelu on lisämaksullinen.

Käytössämme olevat tuotteet ovat olleet helppokäyttöisiä ja ketteriä. Ehkä tärkeämpää kuin tuotteet, on myös palvelu. Olemme olleet tyytyväisiä asiantuntijatyöhön, se on auttanut meitä kehittämään asiakasohjelmiamme entistä ketterämmin ja hyödyntämään monipuolisemmin automaation ominaisuuksia.

Suvi Kaisto
digitaalisen myynnin päällikkö, S-Business

Tutustu hinnoitteluun

Huomaathan, että LianaAutomation-paketin hinta sisältää uutiskirjetyökalu LianaMailerin.

Pro

Helppo tapa aloittaa automatisoitu markkinointi.

509 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Integraatiolisäosat
 • Automatisoitu sähköpostimarkkinointi
 • Automaatioketjut
 • Liidien pisteytys
 • Google Ads -mainonta
Suosituin

Business

Helppokäyttöinen työkalu dataohjautuvan markkinoinnin automatisointiin.

680 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nimetty asiakasvastaava
 • Onsite Onboarding
 • Yksilölliset uutiskirjepohjat
 • SMS-viestit

Enterprise

Monikanavainen markkinoinnin automaatio tehokäyttöön, useille datakanaville toteutetuilla integraatioilla.

Pyydä tarjous
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Nimetty tuoteasiantuntija
 • Räätälöidyt raportit
 • Google Looker Studio -integraatio
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Haluatko, että autamme sinua käyttöönotossa?

Halutessasi voit sujuvoittaa LianaAutomationin käytön aloitusta entisestään hankkimalla työkalun käyttöönottokoulutuksen sekä aloitusmateriaalit.

Onboarding Pro

Sisältää aloituspalaverin, automaation käyttötapausten määrittelyn, yhden asiakkaalle räätälöidyn viestipohjan, yhden asiakkaalle räätälöidyn automaatioketjun toteuttamisen ja kaksi käyttökoulutusta (perustoiminnot ja edistynyt käyttö).

Alkaen
2500 € + alv

Onboarding Business

Sisältää aloituspalaverin, automaation käyttötapausten määrittelyn, yhden asiakkaalle räätälöidyn viestipohjan, kahden ulkoisen tietolähteen kytkemisen työkaluun, kahden räätälöidyn automaatioketjun toteuttamisen sekä projektin läpikäynti- ja päätöspalaverin ja kaksi käyttökoulutusta (perustoiminnot ja edistynyt käyttö).

Alkaen
4500 € + alv

Onboarding Enterprise

Täysin asiakaskohtaisesti räätälöity käyttöönottokokonaisuus.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä myyntiin

Usein kysyttyä markkinoinnin automaatiosta

Markkinoinnin automaatio mahdollistaa toistuvien markkinoinnin toimenpiteiden, kuten sähköpostiviestien, mobiilisovellusten push-ilmoitusten tai WhatsApp-viestien automatisoinnin. Automaatioteknologian avulla voi koota ja yhdistää dataa muista kanavista sekä hyödyntää sitä erilaisissa markkinointikampanjoissa.

Lue esimerkiksi, mitä kaikkea markkinoinnin automaation ja CRM:n integraatio mahdollistaa artikkelistamme Markkinoinnin automaatio & CRM – suurimmat hyödyt ja parhaat käytännöt.

Markkinoinnin automaatio mahdollistaa tarkasti kohdennetun, personoidun ja oikea-aikaisen asiakasviestinnän. Automaatiota voidaan hyödyntää moniin eri tarkoituksiin: toistuviin markkinointiaktiviteetteihin, liidien lämmittämiseen, asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja segmentointiin tai onboarding-prosessin apuna.

Lue artikkelistamme, miten pääset alkuun markkinoinnin automaation käytössä.

Markkinoinnin automaatio mm. kasvattaa markkinoinnin tehokkuutta ja ROI:ta, auttaa markkinointiviestiesi kohdentamisessa ja eri lähteistä saatavan datan hyödyntämisessä, parantaa asiakaskokemusta, tuo enemmän liidejä ja on kaiken kaikkiaan kustannustehokas markkinoinnin työkalu.

Markkinoinnin automaatio on kustannustehokas työkalu, jonka avulla kasvatat markkinointitoimiesi ROI:ta eli sijoitetun pääoman tuottoa: suurempi ROI nähdään usein yhdeksi suurimmista markkinoinnin automaation tarjoamista hyödyistä.

Lianalta saat tehokkaan automaatiotyökalun lisäksi tukea sen käyttöönottoon. Automaatioprojektin hinta sisältää työkalun asennuksen, onboarding-prosessin ja uutiskirjepohjien rakentamisen. Tutustu hinnastoomme.

Sähköpostiautomaatio on käytännössä vaihtoehtoinen termi markkinoinnin automaatiolle. Markkinoinnin automaatio kuitenkin soveltuu muuhunkin kuin sähköpostiviestien automatisointiin: sen avulla automatisoit myös tekstiviestit, WhatsApp-viestit, mobiilisovellusten push-viestit ja vaikkapa printtimainonnan.

Siirryimme käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies tammikuussa 2019. Samalla LianaAutomation, entinen ViidakkoCEM, nimettiin uudelleen kansainvälisemmällä nimellä.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaAutomation-asiakkaita

600+

Markkinoinnin automaatio -palvelun NPS

72

Tehokkuus perinteiseen sähköpostikampanjaan verrattuna

+ 500 %

Asiakkaiden arvosana Liana Technologiesin tukipalveluille

4.5/5

LianaMailerin arvosana Capterra-arvostelualustalla

4.3/5

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä muun muassa markkinoinnin automaatioon liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä webinaaritallenteita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö