Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan markkinoinnin automaatiota käytetään puhelimella

Ylitä asiakkaidesi odotukset markkinoinnin automaatiolla

Liana®Cloud Marketing Automation -ratkaisumme avulla voit toteuttaa oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä asiakasdatasi pohjalta. Selvitä asiakkaidesi todelliset tarpeet ja reagoi heidän kiinnostukseensa välittömästi tarkoin kohdistetuilla viesteillä, useissa eri kanavissa. LianaAutomation on mukautuva – se sopii kaiken kokoisille toimijoille ja soveltuu sekä B2B- että B2C-yritysten tarpeisiin.

Erinomainen arvosana Capterrassa

Generoi laadukkaita liidejä

Tunnista prospektit, kerää tietoa heidän toiminnastaan ja muunna verkkosivuvierailijat laadukkaiksi liideiksi. Hyödyntämällä LianaAutomationin liidien pisteytysjärjestelmää voit pisteyttää eri toimintoja, kuten uutiskirjeklikkauksia ja oppaiden latauksia. Näin voit ohjata myyntitiimillesi mahdollisimman kuumia liidejä.

Älä jätä liidejäsi jäähtymään

Automaattisilla viestiketjuilla voit hoivata liidejäsi ja ohjata heitä kohti asiakkuutta. LianaAutomationilla saat luotua erittäin tarkasti kohdennettuja automaatioketjuja, joilla tavoitat saman liidin useissa eri markkinointikanavissa. Näin liidisi eivät pääse viilenemään matkan varrella.

Kasvata asiakasuskollisuutta

Markkinoinnin automaatiolla voit kehittää asiakassuhdetta ja kannustaa asiakastasi ostamaan sinulta uudelleen. LianaAutomation tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset asiakasuskollisuutta syventävien kampanjoiden luomiseen.

Esimerkki LianaAutomation markkinoinnin automaatioketjusta

Yksinkertaisia tai yksityiskohtaisia automaatioketjuja – sinä päätät

LianaAutomationin avulla voit luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivia automatisoituja viestejä. Voit tuoda työkaluun dataa esimerkiksi varausjärjestelmästäsi ja lähettää automaatioviestejä tapahtumaan rekisteröityneille.

Suunnittelit sitten tervetuloa-viestejä uusille asiakkaille, tyhjästä ostoskorista muistuttavia viestejä verkkoshoppailijoille tai ristiinmyyntikampanjaa olemassaoleville asiakkaille, LianaAutomation soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin automaatiotarpeisiin.

Esimerkkikuva LianaAutomation markkinoinnin automaation asiakastietojärjestelmän näkymästä

Sukella syvälle asiakastietoihin

LianaAutomationin asiakastietojärjestelmä CDP (Customer Data Platform) kokoaa dataa useista eri lähteistä kunkin asiakkaan profiiliin. Asiakkaan tietoja tarkastelemalla markkinoijat voivat ymmärtää asiakasta paremmin ja ennustaa tämän tulevaa toimintaa.

Ympyrän keskelle osunut tikka

Oikeaa tietoa oikeaan aikaan

LianaAutomationin avulla voit luoda asiakkaan historiaan ja käyttäytymiseen perustuvia drip-kampanjoita. Edistä drip-kampanjoilla täydentävien palveluiden myyntiä tai aktivoi asiakkaita, joiden sitoutuminen tuotteisiin on ollut toistaiseksi vähäistä.

Abstract illustration of mobile marketing automation

Automatisoi myös mobiilissa

Hyödynnä markkinoinnin automaatiota mobiilissa push-viestien viestien avulla. Näin voit hoivata liidejäsi ja seurata asiakkaasi käyttäytymistä jokaisella näytöllä. LianaAutomationin tapahtumatoiminto voidaan integroida mobiilisovellukseen, tehden siitä mobiilistrategiasi selkärangan.

Google Ads -integraatio yhdistettynä Liana markkinoinnin automaatioon

Yhdistä Google Ads ja markkinoinnin automaatio

Google Ads -integraatiomme avulla voit hyödyntää useista kanavista hankittua markkinointidataa jälleenmarkkinoinnissa. Voit koota nykyisten asiakassegmenttiesi perusteella samantyyppisiä yleisöjä ja luoda heille erittäin tarkasti kohdennettua mainontaa. Löydä lupaavimmat kohdeyleisöt, kuten uutiskirjeiden avaajat ja verkkosivuvierailijat, ja kohdenna heille oikein ajoitettuja ja personoituja mainoksia.

Esimerkkejä Lianan markkinoinnin automaatiolle räätälöidyistä integraatioista

Integroi päivittäin käyttämiisi työkaluihin

LianaAutomation yhdistyy muihin Liana®Cloud-työkaluihin ja se voidaan synkronoida myös esimerkiksi CRM-järjestelmään tai verkkokauppa-alustoihin. Olemme valmiina käärimään hihat ja toteuttamaan toivomiasi integraatioita myös tilaustyönä – kaikki integraatiot toteutetaan talomme sisällä.

Selaa integraatioita

Liity yli 3 500 Liana®Cloudia hyödyntävän organisaation joukkoon

Anna asiantuntijoidemme kertoa, kuinka voit kasvattaa yrityksesi ROI:ta yli 400 % Liana®Cloud Marketing Automation -ratkaisun avulla.

Pyydä demo

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud