Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Markkinoinnin automaatio

Muunna data kassavirraksi markkinoinnin automaatiolla

Tavoita asiakkaasi aina oikealla sisällöllä, aina oikeaan aikaan. Kotimaisella markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta. Saat selville asiakkaidesi todelliset tarpeet ja reagoit heidän kiinnostukseensa välittömästi tarkoin kohdistetuilla viesteillä, useissa eri kanavissa.

Toteuta tuloksia tuovat kampanjat liidien generointiin, asiakkaiden sitouttamiseen, lisä- ja ristiinmyyntiin ja lukuisiin muihin tarkoituksiin – joko itsenäisesti tai asiantuntijoidemme avulla.

Markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationin esittely.

Personoi WordPress-sivustosi markkinoinnin automaatiolla

Pian voit personoida WordPress-verkkosivustosi sisältöjä sivuvierailijan ominaisuuksien perusteella! LianaAutomationin ja WordPressin tulevan integraation avulla voit luoda personoituja sivustonäkymiä tarkasti määrittelemiesi segmenttien perusteella. Lopputuloksena ovat osuvammat ja houkuttelevammat sivusisällöt sekä verkkosivuston parantunut asiakaskokemus ja konversio.

Liity odotuslistalle ja kuulet ensimmäisten joukossa uutiset työkalun päivityksistä.

Alkuun asiantuntijoidemme avulla

LianaAutomationilla pääset nopeasti alkuun: perehdytämme sinut ohjelmiston käyttöön ja pääset nopeasti rakentamaan ensimmäiset kampanjasi hyödyntämällä työkalun valmiita automaatiopohjia. Halutessasi voit myös ottaa palvelutiimimme avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjat puolestasi.

Kerää ja hyödynnä asiakasdataa

Monipuolisten integraatioiden ansiosta voit hyödyntää hallussasi olevaa asiakasdataa viesteissäsi ja luoda tehokkaasti kohdistettuja markkinointikampanjoita. Samalla voit kerätä uutta asiakasdataa eri kanavista, kuten verkkokaupastasi, uutiskirjeestä tai sosiaalisesta mediasta.

Helppoa liidien hankintaa

Tehosta liidien hankintaa ja reagoi prospektin kiinnostukseen välittömästi kellonajasta riippumatta. Ylläpidä kiinnostusta automaatioilla, jotka käynnistyvät tietystä tapahtumasta, kuten linkin avaamisesta. Pisteytä liidien toimintaa ja ohjaa riittävän pistepotin keränneiden liidien tiedot suoraan myynnille.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaAutomationilla on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat markkinoinnin automaatiojärjestelmän helppokäyttöisyyteen, monipuolisiin ominaisuuksiin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaAutomation-asiakkaita

600+

Markkinoinnin automaatio -palvelun NPS

86

Tehokkuus perinteiseen sähköpostikampanjaan verrattuna

+ 500 %

Asiakkaiden arvosana tukipalveluille

4.5/5

Arvosana Capterra-palvelussa

4.3/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Tee itse tai ulkoista toteutus meille

LianaAutomationilla luot helposti tehokkaita automaatioketjuja eri käyttötarpeisiin. Halutessasi saat meiltä työkalun lisäksi myös asiantuntijat avuksesi suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjat puolestasi.

Kaksi henkilöä käyttää markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationia tietokoneella

Luo tehokkaat kampanjat itse helppokäyttöisellä työkalulla

LianaAutomation on helppokäyttöinen työkalu, jolla pääset nopeasti toteutuksen tasolle. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön, jotta pääset nauttimaan sen mukanaan tuomista hyödyistä mahdollisimman nopeasti.

Työkalu sisältää myös valmiita pohjia, joita voit vapaasti muokata helppokäyttöisellä Drag & Drop -editorilla:

 • tervetulokampanjat uusille asiakkaille ja uutiskirjetilaajille
 • liidinhoitokampanjat, joilla ohjaat asiakasta eteenpäin ostopolulla
 • automatisoitu RSS-viestipohja, jolla lähetät uutissyötteitä tilaajillesi

Pyydä markkinoinnin automaatiojärjestelmän esittely ›

Liana Technologiesin työntekijöitä keskustelemassa

Saavuta mitattavia tuloksia palvelutiimimme avulla

Ota Lianan asiantuntijat avuksesi ja varmista, että saat markkinoinnin automaatiosta maksimaalisen hyödyn. Autamme sinua muuttamaan tavoitteesi konkreettisiksi markkinoinnin toimiksi ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

Tarjoamme valmiit ratkaisut muun muassa

 • liidien generointiin ja hoivaamiseen
 • asiakkaan sitouttamiseen
 • jäsenhankintaan ja sopimusten uusimiseen
 • tapahtumamarkkinointiin

Tutustu markkinoinnin automaatioon palveluna ›

Jos teemme esimerkiksi automatisoidun asiakaskyselyn, niin Liana auttaa meitä suunnittelemaan, mitä automaatioketjussa voisi tapahtua seuraavaksi. Tahdomme viedä isoja projekteja eteenpäin Lianan kanssa, koska se säästää meiltä ihan hirvittävästi aikaa.

Nelli Steer
Brand & Marketing, VillageWorks

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppo tapa aloittaa automatisoitu markkinointi.

Alkaen
509 €/kk
+ 3000 € kertamaksu
Osta nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Integraatiolisäosat
 • Automatisoitu sähköpostimarkkinointi
 • Automaatioketjut
 • Liidien pisteytys
 • Google Ads -mainonta
Suosituin

Business

Helppokäyttöinen työkalu datavetoiseen markkinoinnin automatisointiin.

Alkaen
680 €/kk
+ 4500 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nimetty asiakasvastaava
 • Onsite Onboarding
 • Yksilölliset uutiskirjepohjat
 • SMS-viestit

Enterprise

Monikanavainen markkinoinnin automaatio tehokäyttöön, useille datakanaville toteutetuilla integraatioilla.

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Nimetty tuoteasiantuntija
 • Räätälöidyt raportit
 • Google Looker Studio -integraatio
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Miksi valita LianaAutomation?

Jo vuodesta 2013 asti LianaAutomation on ollut kotimaisten ja kansainvälisten yritysten luottotyökalu markkinoinnin automatisointiin.

Kevennä työkuormaasi

Toteuta kulutehokasta markkinointia ja vähennä eri toimenpiteisiin kuluvan manuaalisen työn määrää. Kun automaatioketjut ja -viestit on rakennettu, voit antaa järjestelmän hoitaa työn ja keskittää aikaasi esimerkiksi uusien kampanjoiden suunnitteluun. Voit myös ulkoistaa toteutuksen kokonaan asiantuntijoillemme.

Kehity raporttien avulla

Luo räätälöityjä raportteja sekä tarkastele kunkin kampanjan ja viestin onnistumista. Voit myös tarkastella jokaisen yksittäisen kontaktin historiaa ja käyttäytymistä. Reaaliaikaisesta dashboard-näkymästä näet yhdellä vilkaisulla kaikki työkalun tapahtumat, kuten viestien avaus- ja klikkausmäärät.

Kasvata asiakasuskollisuutta

Kehitä asiakassuhteitasi ja kannusta asiakastasi ostamaan sinulta uudelleen. Toteuta lisä- ja ristiinmyyntikampanjoita sekä tavoita asiakas Google Ads -mainoksilla ostopolun eri vaiheissa. Tarjoamme myös apua asiakasuskollisuuskampanjoiden suunnitteluun.

Kuusi markkinointikanavaa

LianaAutomationilla luot automaatioketjut, jotka voivat sisältää uutiskirjeitä, SMS-viestejä, GoogleAds-mainoksia, mobiilisovelluksen push-viestejä, WhatsApp-viestejä sekä automatisoituja printtikampanjoita. Voit rakentaa myös viestiesi sisällöt automatisoidusti RSS-syötteiden avulla.

WordPress-automaatiot

LianaAutomation integroituu kiinteäksi osaksi WordPress-ekosysteemiä, joten voit luoda kampanjoita WordPress-sivustoltasi kerätyn asiakasdatan pohjalta. Segmentoi verkkosivuvierailijoita, kohdenna heille personoituja sisältöjä ja ohjaa sivuvierailijoita kohti asiakkuutta.

Kotimainen tekninen tuki

Aloittaessasi LianaAutomationin käytön saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä suomenkielisen teknisen tuen, joka on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse sekä chatilla suoraan työkalun käyttöliittymästä. Laajalta tukisivustoltamme löydät helposti kaikki LianaAutomationiin liittyvät ajankohtaiset tiedot.

Katso englanninkieliseltä videolta, kuinka sitoutat asiakkaitasi LianaAutomationin avulla

Sitouta asiakkaasi LianaAutomationilla

Videolta näet, kuinka sitouttaa asiakkaitasi ja luoda automaatiopolkuja markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationin avulla.

Näin hyödynnät LianaAutomationia asiakkaiden sitouttamiseen

Tarpeisiisi mukautuva työkalu

LianaAutomation on monipuolinen ratkaisu erilaisiin markkinointitarpeisiin. Sillä onnistuvat muun muassa liidien hankinta, tapahtumaviestinnän automatisointi sekä erilaiset verkkokaupan automatisoidut kampanjat. Mikäli kaipaamaasi käyttökohdetta ei löydy listasta, ota yhteyttä keskustellaksesi tarpeistasi asiantuntijoidemme kanssa.

LianaAutomationilla tunnistat prospektit, keräät tietoa heidän toiminnastaan ja tarpeistaan sekä muunnat verkkosivuvierailijat laadukkaiksi liideiksi.

Generoimasi liidit voidaan liittää automaattisesti asiakkuudenhoitokampajoihin, joiden avulla pyritään johtamaan asiakasta automatisoidusti oikeaan suuntaan.

Lue lisää 

Voit lisätä kampanjoihisi mobiilisovelluksessa näkyviä push-viestejä. Näin voit hoivata liidejäsi ja seurata asiakkaasi käyttäytymistä jokaisella näytöllä. Push-viestiominaisuus saadaan käyttöön integroimalla LianaAutomation mobiilisovellukseesi.

Varmista hyvä asiakaskokemus heti asiakkuuden ensimetreistä lähtien onboarding-kampanjalla, jossa perehdytät asiakastasi tuotteiden tai palvelun käyttöön yksi viesti kerrallaan. Samalla varmistat, että kaikki asiakkaasi saavat saman kokemuksen ja tiedon tarjoomastasi.

Voit hyödyntää onboarding-viestejä myös asiakaspalautteen keräämiseen sekä lisä- ja ristiinmyyntiin.

Lue lisää ›

Laajenna digiviestinnästä printattuihin materiaaleihin lisäämällä automaatioketjuusi trigger-toiminto automaattiselle printtikampanjalle. Printtimainonta on tehokas tapa tavoittaa henkilöitä, jotka eivät ole reagoineet sähköposti- tai SMS-viesteihisi.

Voit automatisoida printtimateriaalin tilauksen ja toimituksen painotaloilta omille segmenteille, kuten uutiskirjeen tietyn linkin klikanneille. Voit tilata yksittäisen tai toistuvia lähetyksiä.

Lue lisää ›

Tapahtumamarkkinointi voidaan automatisoida lähes kokonaan aina kutsuista kiitoskirjeeseen ja jälkimarkkinointiin asti.

LianaAutomation integroituu tapahtumanhallintajärjestelmä Eventillaan, jolla käyttäjät voivat helposti kerätä rekisteröitymisiä sekä kohdentaa uutiskirjeitä perustuen kävijöiden toimintaan. Voit myös kerätä markkinointisuostumuksia tapahtumien yhteydessä ja tallentaa ne asiakastietoihisi.

Lue lisää ›

LianaAutomation tarjoaa useita tehokkaita automatisointimahdollisuuksia verkkokauppiaille. Lähetä asiakkaillesi tehokkaita lisä- ja ristiinmyyntiin pyrkiviä sisältöjä, kuten tuotevahteja, ostoskorimuistuttajia ja passiivisten asiakkaiden aktivointiviestejä.

Tarjoamme valmiit integraatiot useisiin eri verkkokauppa-alustoihin ja toteutamme integraatioita myös räätälöidysti.

Lue lisää ›

LianaAutomationin avulla voit lähettää myös automatisoituja WhatsApp-viestejä osana automaatioketjujasi. Kaikki keskusteludata tallentuu automaatiotyökaluun sen sijaan, että se jäisi talteen pelkästään viestisovellukseen. Automatisoitujen WhatsApp-viestien avulla voit esimerkiksi tehostaa kampanjoidesi näkyvyyttä ja muistuttaa vastaanottajaa tulevista tapahtumista.

Lue lisää ›

Integroi muihin käyttämiisi järjestelmiin

Valjasta eri kanavissa sijaitsevat asiakastietosi hyötykäyttöön ja integroi markkinoinnin automaatiojärjestelmäsi niihin kanaviin ja työkaluihin, joista haluat tuoda dataa markkinointikampanjoissa käytettäväksi.

LianaAutomation yhdistyy saumattomasti muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Lisäksi tarjoamme useita valmiita integraatiolisäosia esimerkiksi CRM-järjestelmiin ja verkkokauppa-alustoille. Avoimen rajapinnan ansiosta voimme myös luoda uusia integraatioita räätälöidysti. Olemme valmiina käärimään hihat ja toteuttamaan toivomiasi integraatioita – kaikki integraatiot toteutetaan talomme sisällä.
 

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä markkinoinnin eri näkökulmista. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud