Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Markkinoinnin automaatio, Verkkosivut

Onnistunut asiakaskokemus jokaisessa kanavassa

Eventilla tarjoaa tapahtumahallinnan työkaluja yrityksille ja organisaatioille. Yritys on toiminut yli kymmenien tuhansien tapahtumien kumppanina jo yli 10 vuoden ajan. Eventillalla on käytössään Lianan työkalut LianaMailer, LianaAutomation ja ePressi, joiden lisäksi yrityksen verkkosivusto on rakennettu WordPress-julkaisujärjestelmällä yhdessä Lianan kanssa. 

Sujuvampaa asiakasviestintää uutiskirjeiden ja automaation avulla

Koska asiakaspalvelu on Eventillalle tärkeää, he haluavat pitää asiakkaisiin aktiivisesti yhteyttä ja varmistaa, että tapahtumatyökalun käyttöönotto on vaivatonta.

Sujuvan yhteydenpidon mahdollistamiseksi yritys tarvitsi heidän omaan tapahtumatyökaluunsa integroituvan uutiskirjetyökalun webinaari- ja koulutuskutsujen lähettämistä varten. Tähän LianaMailer- ja LianaAutomation-yhdistelmä on kätevä: he pystyvät nyt luomaan perinteisten uutiskirjeiden lisäksi myös esimerkiksi sähköpostikursseja, automatisoimaan palautekyselyiden lähettämisen tasaisin väliajoin ja varmistamaan, että tiimille tulee ilmoitus, jos asiakas kohtaa haasteita.

Automaatio vapauttaa aikaa sekä luovaan työhön että kiireellisille tehtäville

Lianan työkalut ovat Eventillan markkinoinnille tärkeä osa melkein jokaista työpäivää: onhan sähköposti B2B-markkinoijan paras kaveri. Hyvät työkalut toimivat taustalla vapauttaen työntekijöiden aikaa luoville asioille ja kiireellisten asioiden hoitoon.

Erityisesti yhteydenpito asiakkaisiin on monipuolistunut esimerkiksi hyödyntämällä kevyitä kyselyjä, joiden avulla on helppo tunnistaa jo aikaisessa vaiheessa, jos asiakas tarvitsee tukea ja apua. Työkalut ovat siis auttaneet ennakoimaan asiakkaiden tarpeita sen sijaan, että niihin reagoidaan jälkeenpäin. Jo usea sata Eventillan asiakkaista on käynyt läpi automatisioidun sähköposti-onboardingin, jonka avulla he voivat itsenäisesti opetella työkalun käyttöä.

Tällä hetkellä meidän uutiskirjeviestintä tavoittaa kuukausittain 4000–6000 ihmistä, mikä näkyy esimerkiksi aktiivisena osallistumisena meidän webinaareihin.
Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla

 

Eventillan tarpeisiin räätälöity verkkosivutoteutus

Eventillan verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli päivittää sivuston ulkoasu ja rakenne palvelemaan yrityksen asiakkaita entistä paremmin. Eventillan verkkosivusto eventilla.com on Lianan tekemä, räätälöity WordPress-toteutus. Räätälöidyn verkkosivuston rakenne, ulkoasu ja toiminnallisuudet on toteutettu täysin Eventillan toiveiden mukaisesti eikä esimerkiksi käyttämällä WordPressin valmiita teemoja.

WordPress alustana tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet räätälöintiin, ja Eventillan verkkosivustosta rakennettiin sen avulla juuri heidän tarpeisiinsa vastaava kokonaisuus. Eventillalla oltiin tyytyväisiä Lianalta saatuun asiakaspalveluun ja tehokkaasti loppuun saatettuun projektiin.

“Valitsimme Lianan myös verkkosivukumppaniksemme sen takia, että tiesimme saavamme osaavan suomalaisen tekijän, jonka kanssa on helppo kommunikoida ja joka oli tavoitettavissa koko ajan”, markkinointisuunnittelija Vilma Autio kertoo.

Luontevaa yhteistyötä

Liana Technologies valikoitui Eventillan kumppaniksi luontevasti. “Toimimme muutenkin tiiviissä yhteistyössä Lianan kanssa, ja meidän työkaluja käytetään saman käyttöliittymän kautta. Natiivit integraatiot meidän oman työkalun kanssa tekivät valinnasta helpon”, jatkaa Vilma Autio. 

Yhteistyö Lianan kanssa on mutkatonta, ja tuesta saa aina tarvittaessa apua. Esimerkiksi automaatioiden rakentaminen oli alkuun hieman haastavaa, ja tuki rakensi minulle kärsivällisesti esimerkkejä, joiden avulla pääsin tekemisessä vauhtiin.
Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä