Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi

Lähetä postilaatikon tehokkaimmat uutiskirjeet

Paras kotimainen uutiskirjetyökalu. LianaMailerilla luot brändisi mukaisia, eri laitteille optimoituja viestejä vain muutamalla klikkauksella. Kehitä viestejäsi aidon datan sekä kattavien raporttien pohjalta ja hyödynnä samaa työkalua myös tehokkaiden SMS-viestikampanjoiden lähettämiseen.

Powered by
Lianan uutiskirjetyökalu LianaMailerin käyttöliittymä

Luo helposti näyttävät uutiskirjeet

LianaMailerin helppokäyttöisen Drag & Drop -editorin avulla kokoat viestisi nopeasti erilaisista osista. Sinun tarvitsee vain vetää haluamasi kuva- ja tekstiosiot paikalleen ja järjestellä ne haluamallasi tavalla. Voit tuoda viestiisi myös automaattisia sisältöjä RSS-syötteestä tai muista lähteistä.

GDPR-yhteensopiva työkalu

LianaMailerilla noudatat GDPR-tietosuoja-asetuksia yli vaatimusten sekä keräät, säilytät ja käsittelet henkilötietoja asianmukaisesti. Varmista uutiskirjetilaajiesi pätevyys, määritä omia lähetysperusteitasi sekä hallitse helposti yleisöjen suostumuksia ja postituslistoja.

Viestisi eivät joudu roskapostiin

Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät uutiskirjeidesi mahdollisuutta päätyä roskapostikansioon. Viestien läpimenon varmuuden takaa pitkäjänteinen työmme tietoturvan ja tuotekehityksen parissa jo vuodesta 2005 lähtien.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaMailerilla on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat uutiskirjetyökalun helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaMailer-asiakkaita

1600+

NPS

72

LianaMailerilla lähetettyjä viestejä vuodessa

1 mrd

Asiakkaiden arvosana Liana Technologiesin tukipalveluille

4.5/5

LianaMailerin arvosana Capterra-arvostelualustalla

4.6/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Miksi valita LianaMailer?

LianaMailer-uutiskirjetyökalun ensimmäinen versio julkaistiin jo 15 vuotta sitten. Siitä asti se on ollut suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden luottotyökalu uutiskirjeviestintään.

Paras kotimainen työkalu

LianaMailer voitti Tivin testissä parhaan suomalaisen uutiskirjetyökalun sijan. Suurimmiksi vahvuuksiksi nousivat kattava ja selkeä analytiikkaosio, runsas toimintojen ja integraatioiden määrä sekä korkean asiakastyytyväisyyden saavuttanut tekninen tuki.

Vastuullinen valinta

LianaMailerin data säilötään ympäristöystävällisesti Suomessa. Hiilineutraalin datakeskuksen sijainti suuressa asutuskeskuksessa mahdollistaa hukkalämmön toimittamisen kaukolämpöverkkoon. Todisteena ympäristöystävällisyydestään datakeskus on saanut CEEDA- ja LEED-sertifikaatit.

Kotimainen tekninen tuki

LianaMailer-asiakkaana tukenasi ovat oma yhteyshenkilö sekä ystävällinen ja suomenkielinen tekninen tuki, joka on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse sekä chatilla LianaMailerin käyttöliittymästä. Käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Segmentointi ja personointi

LianaMaileriin tuotavat kontaktit voidaan helposti segmentoida eri vastaanottajalistoille. Voit luoda listoja eri ominaisuuksiin, kuten tilaajan sijaintiin perustuen. Sisällönsuodatus-ominaisuuden avulla voit tehdä uutiskirjeestäsi helposti erilaisia, personoituja versioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen ja näin tehdä viestien sisällöistä osuvampia.

B2B- ja B2C-yhteensopiva

LianaMailer sopii sekä B2B- että B2C-yritysten tarpeisiin. B2B-markkinoijat voivat löytää kuumia liidejä työkalun kattavista raporteista, joiden tarkastelussa päästään yksittäisen henkilön ja klikkausten tasolle. B2C-markkinoijat voivat luoda kuluttajiin henkilökohtaisen siteen hyödyntämällä LianaMailerin personointiominaisuuksia.

Monikielinen työkalu

LianaMailerilla toteutat sujuvasti myös kansainvälistä markkinointia. Uutiskirjepohjat ja kirjeiden tilauslomakkeet tukevat kaikkia UTF-8 -kieliä. Voit helposti ajastaa lähetyksesi vastaanottajien aikavyöhykkeeseen sopivaksi. Työkalun käyttöliittymä on saatavilla englanniksi, suomeksi, venäjäksi, kiinaksi, ranskaksi, saksaksi, ruotsiksi ja japaniksi.

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppokäyttöinen työkalu uutiskirjeviestintää aloitteleville yrityksille.

69 €/kk
Osta nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Personoidut viestit
 • Yksityiskohtainen raportointi
 • DKIM ja SPF
Suosituin

Business

Uutiskirjemarkkinoinnin ammattilaisen valinta.

Alkaen
109 €/kk
+ 900 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Monikieliset uutiskirjeet ja tilauslomakkeet
 • Dynaamiset listat
 • A/B-testaus
 • Integraatiolisäosat

Enterprise

Täyden palvelun sähköpostimarkkinoinnin paketti pienille ja suurille organisaatioille.

Alkaen
199 €/kk
+ 1800 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Tilaustenhallinta yhdeltä sivulta
 • Hyväksymisprosessi
 • REST API -rajapinta
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Katso video ja tutustu LianaMailerin ominaisuuksiin

Video uutiskirjetyökalu LianaMailerin käytöstä ja tärkeimmistä ominaisuuksista

LianaMailer – kotimainen uutiskirjetyökalu
Uutiskirjetyökalu LianaMailerin uutiskirjepohjia ja tilaussivu

Juuri sinulle räätälöidyt materiaalit

Aloittaessasi LianaMailerin käytön saat nopeasti käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt materiaalit:

 • Yksilöllisesti sinulle luodut viestipohjat, jotka mukailevat toiveitasi ja brändisi ilmettä.
 • Samalla ilmeellä toteutetun uutiskirjeen tilaussivun, jonka voit upottaa esimerkiksi verkkosivuillesi tai sosiaaliseen mediaan. Kirjeen tilaus voidaan myös integroida esimerkiksi osaksi verkkokaupan tilausprosessia tai messuilla toteutettavaa kilpailua.

LianaMailer-uutiskirjepalvelun ansiosta viestiemme vaikuttavuutta on nyt helppo seurata, mikä auttaa meitä nostamaan esille asiakkaitamme kiinnostavia aiheita ja näkökulmia. Uutiskirje on myös kustannuksiltaan kohtuullinen ja ajan hengen mukainen.

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti/partneri, Businesslike Oy
Hymyilevä henkilö käyttää uutiskirjetyökalu LianaMaileria tietokoneella

Selkeät raportit näyttävät uutiskirjeesi tehokkuuden

LianaMailerin kattavien analytiikkaominaisuuksien avulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osat uutiskirjeestäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä.

 • Selkeät grafiikat tekevät tulosten analysoinnista helppoa
 • Lämpökartat näyttävät, mitkä osiot kirjeestäsi kiinnostivat eniten
 • Jaettu raportointi mahdollistaa tulosten jakamisen kollegoiden tai esimiehen sähköpostiin
 • Saat nopeasti selville kirjeen peruuttaneet vastaanottajat sekä vialliset yhteystiedot, joihin lähetys ei ole onnistunut
Uutiskirjetyökalu LianaMailerin käyttöliittymä tietokoneella ja mobiilinäkymässä

Toteuta tehokasta mobiilimarkkinointia

Sähköpostit luetaan yhä useammin mobiililaitteella. Siksi työkalumme skaalautuu erilaisiin mobiilimarkkinoinnin tarpeisiin ja soveltuu myös tekstiviestimarkkinointiin.

 • Luo responsiivisia uutiskirjeitä. LianaMailer optimoi lukukokemuksen vastaanottajan päätelaitteelle sopivaksi
 • Testaa editorillamme, miltä viestisi tulee näyttämään eri laitteilla luettuna
 • Lähetä SMS-viestejä uutiskirjeiden tavoin käyttämällä omaa viestipohjaa, johon tekstit lisätään
 • LianaMailerilla onnistuvat myös kaksisuuntaiset SMS-kampanjat, kuten asiakastyytyväisyyskyselyt
Kaksi henkilöä käyttää uutiskirjetyökalu LianaMaileria tietokoneella

Testaa ja vertaile sähköpostikampanjoitasi

LianaMailerin personointi- ja testausominaisuuksien avulla kasvatat todennäköisyyttä, että viestisi huomataan ja sen sisältöön reagoidaan.

 • Suodata kirjeesi sisältöä ja luo siitä erilaisia versioita tilaajiesi ominaisuuksien, kuten sijainnin perusteella
 • Vertaile kahden tai useamman otsikon toimivuutta A/B-testauksella ja lähetä lopullinen viesti otsikolla, joka sai testissä korkeimman avausprosentin

Tarpeisiisi mukautuva uutiskirjetyökalu

LianaMailer tarjoaa ratkaisun monenlaisiin sähköpostimarkkinoinnin tarpeisiin erityyppisille toimijoille. Mikäli kaipaamaasi käyttökohdetta ei löydy listasta, ota yhteyttä keskustellaksesi käyttömahdollisuuksista asiantuntijoidemme kanssa.

B2B-markkinointiviestit onnistuvat LianaMailerilla tehokkaasti, kun rikastat ja päivität aktiivisesti asiakasrekisteriäsi sekä hyödynnät tehokkaasti raportointitietojasi.

 • Hyödynnä uutiskirjeitä esimerkiksi nykyisten asiakkaiden, jälleenmyyjien ja yhteistyökumppaneiden kontaktointiin.
 • LianaMailerilla lähetetyistä viesteistä saatava tarkka raportointidata on omiaan kertomaan, mikä osa potentiaalisista asiakkaista on kaikkein kiinnostunein tarjoamastasi. 
 • Kattavat raportit tarjoavat tietoa aina yksittäisen henkilön ja klikkausten tasolle asti, mikä mahdollistaa kuumien liidien erottelun kylmemmistä kontakteista.
 • Integroi LianaMailer esimerkiksi CRM-järjestelmääsi ja saat tärkeät asiakastietokannat puhumaan samaa kieltä uutiskirjetyökalusi kanssa.

LianaMailer-uutiskirjetyökalulla onnistuvat kuluttajaviestinnän olennaisimmat elementit: kohdentaminen, erottuva ja yksilön huomioiva sisältö, ajantasaiset rekisterit sekä markkinointikiellon kunnioittaminen.

 • Lähetä kohdennettuja sähköpostikampanjoita rajaamalla postituslistojasi ominaisuuksien, kuten sijainnin tai kiinnostuksenkohteiden perusteella.
 • Sisällönsuodatus-ominaisuuden avulla voit tehdä helposti kirjeestäsi erilaisia versioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen. Voit personoida asiakasdatan pohjalta esimerkiksi tekstiosioita tai kokonaisia sisältöelementtejä.
 • Viestiin voidaan esimerkiksi nostaa verkkokaupassa selatut tuotteet tai osto- ja selaushistoriaan perustuvat vastaanottajaa kiinnostavat tuotteet.
 • Uutiskirjeen tilaukset ja peruutukset päivittyvät LianaMaileriin automaattisesti tilaajien hallintaan eikä manuaalista työtä tarvita.

Lisää kirjeisiisi kyselyitä, joilla keräät tärkeää tietoa ja kasvatat vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Voit esimerkiksi kartoittaa, millaisista aiheista tilaajasi ovat kiinnostuneet tai selvittää asiakkaan tyytyväisyyden saamaansa palveluun asteikolla 1–5.

Vastaamista varten ei tarvitse erikseen tunnistautua, pelkkä gallup-elementin klikkaaminen riittää. Voit jakaa kyselyiden tuloksia lukijoillesi ja segmentoida lukijoita kyselyvastausten perusteella.

LianaMailerilla lähetät sisäiset uutiskirjeet, joilla pidät organisaatiosi jäsenet ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Kirjeen sisältöön voivat kuulua esimerkiksi

 • ajankohtaiset uutiset
 • tiedot yrityksen tuotteisiin tulevista päivityksistä
 • esittelyt uusista työntekijöistä, tietoa ylennyksistä tai esimerkiksi kuukauden työntekijästä
 • kutsuja tuleviin tapahtumiin

Tärkeän sisällön lisäksi toistuva, organisaation äänensävyä ja visuaalista ilmettä mukaileva kirje ilahduttaa vastaanottajiaan.

Sisäinen viestintä voidaan toteuttaa LianaMailerilla omalta alatililtä. Tällä tavoin voit luoda vastaanottajalistat niin, etteivät vastaanottajat voi perua kirjeen tilausta.

Myös markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomation helpottaa sisäistä viestintää yhdessä uutiskirjetyökalun kanssa. Voit esimerkiksi hyödyntää automatisoituja sisältöjä uuden työntekijän perehdytyksessä, luoda automaatioviestejä intranetin tietojen pohjalta RSS-syötteenä sekä lähettää toistuvia henkilöstökyselyitä.

Voit toteuttaa LianaMailerilla myös tekstiviestimarkkinointia. Tekstiviestit lähetetään käyttämällä omaa viestipohjaa, johon tekstit lisätään. Työkalullamme onnistuvat myös kaksisuuntaiset SMS-viestit, joilla kerätään tekstiviestivastauksia vastaanottajilta, esimerkkinä asiakastyytyväisyyskyselyt.

Lähetä LianaMailerilla kutsut, muistutusviestit sekä kiitoskirjeet tapahtuman osallistujille. Voit hyödyntää tapahtumaviestinnässä myös SMS-viestejä.

LianaMailer integroituu tapahtumanhallintajärjestelmä Eventillaan, jolla käyttäjät voivat helposti kerätä rekisteröitymisiä sekä kohdentaa viestintää perustuen kävijöiden toimintaan.

Lähetä LianaMailerilla yksilöllisiä, GDPR-yhteensopivia transaktioviestejä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi:

 • tilausvahvistukset
 • ostoskuitit
 • salasanan vaihtamiseen liittyvät viestit

LianaMailerin dedikoidun lähetyspalvelimen ansiosta voit luottaa, että aikakriittiset viestit pystytään aina toimittamaan perille vastaanottajan sähköpostilaatikkoon. Voit hyödyntää transaktioviestinnässäsi myös LianaMailerista lähetettäviä tekstiviestejä.

Lue lisää transaktioviestinnän mahdollisuuksista ›

Markkinoinnin automaatioketju uudelle uutiskirjetilaajalle

Laajenna helposti automaattisiin uutiskirjeisiin

Saavutat parhaat tulokset uutiskirjetyökalulla yhdistämällä siihen markkinoinnin automaatiotyökalumme LianaAutomationin. Yhdistämällä nämä kaksi ratkaisua voit:

 • Toteuttaa oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä asiakasdatasi pohjalta
 • Automatisoida toistuvien viestien, kuten ajanvarausviestien lähettämisen
 • Tavoittaa tehokkaasti uusia asiakkaita ja syventää olemassa olevia asiakassuhteita
 • Luoda automatisoidut viestit, joilla ohjaat liidiä kohti ostopäätöstä
 • Vähentää manuaalisen työsi määrää merkittävästi

LianaMailer-uutiskirjetyökalun helppokäyttöisyys on tehnyt työstämme sujuvampaa. Lisäksi hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme entistä paremmin.

Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä muun muassa uutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud