Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan sähköpostimarkkinointityökalun LianaMailerin käyttöliittymä

Tervetuloa sähköposti­markkinoinnin uudelle tasolle

Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisu on suunniteltu täyttämään kaikki modernin sähköpostimarkkinoinnin vaatimukset. LianaMailer-työkalun yksilölliset viestipohjat mahdollistavat tyylikkäiden uutiskirjeiden luomisen muutamalla klikkauksella ja työkalu skaalautuu helposti organisaation koon ja tarpeiden mukaan. Saat vaivattomasti sisällytettyä uutiskirjeisiin multimedia-elementtejä, jotka monipuolistavat kirjeiden sisältöä ja tekevät niiden lukemisesta miellyttävää.

Hinnoittelu Ominaisuudet

Erinomainen arvosana Capterrassa

Tee ammattimaista sähköpostimarkkinointia

Uutiskirjeet ovat henkilökohtainen ja kustannustehokas tapa jakaa informaatiota organisaationne toiminnasta sekä yritysmyynti- että kuluttajapuolella. Jokaisella yrityksellä on jotain kerrottavaa itsestään – alasta riippumatta. LianaMailerilla toteutat yrityksesi näköiset uutiskirjeet, joiden toimitus oikeaan osoitteeseen onnistuu sujuvasti ja luotettavasti.

Kasvata sähköpostimarkkinointisi ROI:ta

Sähköpostimarkkinointiin sijoitettujen eurojen tuottoprosentti (ROI, eli Return on Investment) on yksi digitaalisen markkinoinnin suurimmista. Sähköposti on parhaimmillaan hyvin henkilökohtainen, visuaalinen ja monipuolinen kanava. Oikein tehtynä sähköpostimarkkinoinnilla on mahdollista saavuttaa huomattavia tuloksia ja tarjota yleisöllesi merkityksellistä, heitä kiinnostavaa sisältöä.

Noudata GDPR:ää oikean ohjelmiston avulla

LianaMaileriin integroitu opt-in -tilaus laskeutumissivulta sekä tilaajien ja postituslistojen hallinta auttavat noudattamaan GDPR-asetusta ja kommunikoimaan läpinäkyvästi. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat viestinnän asiakkaillesi ympäri maailman.

Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalun LianaMailerin käyttäjäystävällinen editori

Keskity työhösi, älä teknologiaan

LianaMailerin käyttäjäystävällisellä editorilla pystyt luomaan ja lähettämään viestisi nopeasti ja luotettavasti – ilman IT-osaamistakin. Sähköpostikampanjoiden laatiminen yksilöllisillä ja yritysilmeesi mukaisilla viestipohjilla onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Lianan uutiskirjetyökalu mobiilinäkymässä

Lähetä mobiiliystävällisiä uutiskirjeitä

Yhä suurempi osa sekä yritysjohtajista ja muista liike-elämän vaikuttajista että myös kuluttajista lukee sähköpostinsa mobiililaitteella. Onnistunut viestintä vaatii mobiiliystävällisen alustan, joka optimoi viestin lukukokemuksen päätelaitteesta riippumatta. Uutiskirjetyökalumme skaalautuu erilaisiin tarpeisiin mobiilimarkkinoinnissa ja pystyt luomaan sekä tehokkaita tekstiviestikampanjoita että responsiivisia uutiskirjeitä.

Onnistuneeseen B2B- ja B2C-viestintään

Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalun LianaMailerin avulla luodut automatisoidut ja personoidut viestit

Automatisoidut viestit

Yrityspuolella sähköpostimarkkinointi auttaa tunnistamaan lupaavimmat liidit ja ohjaamaan heitä oikeaan suuntaan. Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisun avulla luot automatisoidut viestit ja asiakkuudenhoito-ohjelmat, joita voit käyttää liidien hoivaamiseen kohti ostopäätöstä.

Personoidut viestit

Kuluttajat ovat sitoutuneempia brändeihin, joihin heillä on henkilökohtainen side. LianaMailer mahdollistaa kommunikaation yksilöllisellä tasolla personoitujen viestien avulla. Voit esimerkiksi sisällyttää uutiskirjeisiisi asiakkaan vastikään selailemia tai muilla tavoin asiakkaan kiinnostuksen herättäneitä tuotteita.
Lianan sähköpostimarkkinoinnin analytiikka

Laajat raportit ja yksityiskohtaiset näkymät kertovat enemmän

Analytiikan avulla näet, mitkä osat uutiskirjeestäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä. Tyylikkäät grafiikat, yksittäisen asiakkaan näkymä, lämpökartat ja jaettu raportointi helpottavat tunnistamaan uutiskirjekampanjoittesi heikot kohdat yhdellä vilkaisulla. Avaus- ja klikkausprosentit kertovat yleisesti, millaisen vastaanoton uutiskirjeesi saavat.

Lianan sähköpostimarkkinointikampanjan A/B-testausta

Testaa ja vertaile sähköpostikampanjoitasi

Voit suodattaa sisältöä ja tehdä eri versioita uutiskirjeistäsi tilaajiesi yksittäisten ominaisuuksien perusteella. Lisäksi A/B-testaus helpottaa vertailemaan kahden tai useamman eri otsikkorivin vaikutuksia ja voit lopulta lähettää uutiskirjeistä sen, joka sai testissä korkeimman avausprosentin. 

Lianan sähköpostimarkkinoinnin integraatiot

Integroi uutiskirjeesi olemassa oleviin järjestelmiin

Tarjoamme useita integraatioita eri järjestelmiin ja analytiikan työkaluihin. Integraatio olemassa olevan CRM-järjestelmän tietokantaan helpottaa esimerkiksi datan tuontia ja päivittämistä. Osaava tiimimme voi myös toteuttaa uusia integraatioita. Ole meihin yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Selaa integraatioita

Kiinnostuitko?

Tutustu Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisuumme tarkemmin.

Pyydä demo

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud