Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi

Paras kotimainen työkalu sähköpostimarkkinointiin

LianaMailerilla luot brändisi mukaisia, eri laitteille optimoituja viestejä vain muutamalla klikkauksella. Kehitä viestejäsi aidon datan sekä kattavien raporttien pohjalta ja hyödynnä samaa työkalua myös tehokkaiden SMS-viestikampanjoiden lähettämiseen.

Powered by
Lianan sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käyttöliittymä

Luo helposti näyttävät uutiskirjeet

LianaMailerin helppokäyttöisen Drag & Drop -editorin avulla kokoat viestisi nopeasti erilaisista osista. Sinun tarvitsee vain vetää haluamasi kuva- ja tekstiosiot paikalleen ja järjestellä ne haluamallasi tavalla. Voit tuoda viestiisi myös automaattisia sisältöjä RSS-syötteestä tai muista lähteistä.

GDPR-yhteensopiva työkalu

Työkalullamme toteutat GDPR-sähköpostimarkkinointia yli tietosuoja-asetuksen vaatimusten sekä keräät, säilytät ja käsittelet henkilötietoja asianmukaisesti. Varmista tilaajiesi pätevyys, määritä omia lähetysperusteitasi sekä hallitse helposti yleisöjen suostumuksia ja postituslistoja.

Viestisi eivät joudu roskapostiin

Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät sähköpostiesi mahdollisuutta päätyä roskapostikansioon. Viestien läpimenon varmuuden takaa pitkäjänteinen työmme tietoturvan ja tuotekehityksen parissa jo vuodesta 2005 lähtien.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaMailerilla on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat sähköpostimarkkinoinnin työkalun helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaMailer-asiakkaita

1600+

NPS

72

Lähetettyjä viestejä vuodessa

1 mrd

Asiakkaiden arvosana tukipalveluille

4.5/5

Arvosana Capterra-palvelussa

4.6/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Miksi valita LianaMailer?

LianaMailerin ensimmäinen versio julkaistiin jo 15 vuotta sitten. Siitä asti se on ollut suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden luottotyökalu sähköpostimarkkinointiin.

Paras kotimainen työkalu

LianaMailer voitti Tivin testissä parhaan suomalaisen sähköpostimarkkinoinnin ohjelmiston sijan. Suurimmiksi vahvuuksiksi nousivat kattava ja selkeä analytiikkaosio, runsas toimintojen ja integraatioiden määrä sekä korkean asiakastyytyväisyyden saavuttanut tekninen tuki.

Vastuullinen valinta

LianaMailerin data säilötään ympäristöystävällisesti Suomessa. Hiilineutraalin datakeskuksen sijainti suuressa asutuskeskuksessa mahdollistaa hukkalämmön toimittamisen kaukolämpöverkkoon. Todisteena ympäristöystävällisyydestään datakeskus on saanut CEEDA- ja LEED-sertifikaatit.

Kotimainen tekninen tuki

Asiakkaanamme tukenasi ovat oma yhteyshenkilö sekä ystävällinen ja suomenkielinen tekninen tuki, joka on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse sekä chatilla työkalun käyttöliittymästä. Käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Segmentointi ja personointi

LianaMaileriin tuotavat kontaktit voidaan helposti segmentoida eri vastaanottajalistoille. Voit luoda listoja eri ominaisuuksiin, kuten tilaajan sijaintiin perustuen. Sisällönsuodatus-ominaisuuden avulla voit tehdä viesteistäsi helposti erilaisia, personoituja versioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen ja näin tehdä niiden sisällöistä osuvampia.

B2B- ja B2C-yhteensopiva

Ratkaisumme sopii sekä B2B- että B2C-yritysten tarpeisiin. B2B-markkinoijat voivat löytää kuumia liidejä työkalun kattavista raporteista, joiden tarkastelussa päästään yksittäisen henkilön ja klikkausten tasolle. B2C-markkinoijat voivat luoda kuluttajiin henkilökohtaisen siteen hyödyntämällä LianaMailerin personointiominaisuuksia.

Monikielinen työkalu

LianaMailerilla toteutat sujuvasti myös kansainvälistä sähköpostimarkkinointia. Kirjeiden pohjat ja tilauslomakkeet tukevat kaikkia UTF-8 -kieliä. Voit helposti ajastaa lähetyksesi vastaanottajien aikavyöhykkeeseen sopivaksi. Työkalun käyttöliittymä on saatavilla englanniksi, suomeksi, venäjäksi, kiinaksi, ranskaksi, saksaksi, ruotsiksi ja japaniksi.

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppokäyttöinen ohjelmisto uutiskirjeiden lähettämistä aloitteleville yrityksille.

69 €/kk
Osta nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Personoidut viestit
 • Yksityiskohtainen raportointi
 • DKIM ja SPF
Suosituin

Business

Uutiskirjeviestinnän ammattilaisen valinta.

Alkaen
109 €/kk
+ 900 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Monikieliset viestipohjat ja tilauslomakkeet
 • Dynaamiset listat
 • A/B-testaus
 • Integraatiolisäosat

Enterprise

Täyden palvelun uutiskirjepaketti pienille ja suurille organisaatioille.

Alkaen
199 €/kk
+ 1800 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Tilaustenhallinta yhdeltä sivulta
 • Hyväksymisprosessi
 • REST API -rajapinta
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Katso video ja tutustu LianaMailerin ominaisuuksiin

Video sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käytöstä ja tärkeimmistä ominaisuuksista

LianaMailer – kotimainen työkalu sähköpostimarkkinointiin
Sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin uutiskirjepohjia ja tilaussivu

Juuri sinulle räätälöidyt materiaalit

Aloittaessasi LianaMailerin käytön saat nopeasti käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt materiaalit:

 • Yksilöllisesti sinulle luodut viestipohjat, jotka mukailevat toiveitasi ja brändisi ilmettä.
 • Samalla ilmeellä toteutetun uutiskirjeen tilaussivun, jonka voit upottaa esimerkiksi verkkosivuillesi tai sosiaaliseen mediaan. Kirjeen tilaus voidaan myös integroida esimerkiksi osaksi verkkokaupan tilausprosessia tai messuilla toteutettavaa kilpailua.

LianaMailer-palvelun ansiosta viestiemme vaikuttavuutta on nyt helppo seurata, mikä auttaa meitä nostamaan esille asiakkaitamme kiinnostavia aiheita ja näkökulmia. Uutiskirje on myös kustannuksiltaan kohtuullinen ja ajan hengen mukainen.

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti/partneri, Businesslike Oy
Hymyilevä henkilö käyttää sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMaileria tietokoneella

Selkeät raportit näyttävät viestiesi tehokkuuden

LianaMailerin kattavien analytiikkaominaisuuksien avulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osat sisällöistäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä.

 • Selkeät grafiikat tekevät tulosten analysoinnista helppoa.
 • Lämpökartat näyttävät, mitkä osiot kirjeestäsi kiinnostivat eniten.
 • Jaettu raportointi mahdollistaa tulosten jakamisen kollegoiden tai esimiehen sähköpostiin.
 • Saat nopeasti selville kirjeen peruuttaneet vastaanottajat sekä vialliset yhteystiedot, joihin lähetys ei ole onnistunut.
Sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käyttöliittymä tietokoneella ja mobiilinäkymässä

Toteuta tehokasta mobiilimarkkinointia

Sähköpostit luetaan yhä useammin mobiililaitteella. Siksi työkalumme skaalautuu erilaisiin mobiilimarkkinoinnin tarpeisiin ja soveltuu myös tekstiviestimarkkinointiin.

 • Luo responsiivisia uutiskirjeitä – LianaMailer optimoi lukukokemuksen vastaanottajan päätelaitteelle sopivaksi.
 • Testaa editorillamme, miltä viestisi tulee näyttämään eri laitteilla luettuna.
 • Lähetä tehokkaita SMS-viestikampanjoita samalla työkalulla.
 • LianaMailerilla onnistuvat myös kaksisuuntaiset SMS-kampanjat, kuten asiakastyytyväisyyskyselyt.
Kaksi henkilöä käyttää sähköpostimarkkinointiohjelma LianaMaileria tietokoneella

Testaa ja vertaile sähköpostikampanjoitasi

LianaMailerin personointi- ja testausominaisuuksien avulla kasvatat todennäköisyyttä, että viestisi huomataan ja sen sisältöön reagoidaan.

 • Suodata kirjeesi sisältöä ja luo siitä erilaisia versioita tilaajiesi ominaisuuksien, kuten sijainnin perusteella.
 • Vertaile kahden tai useamman otsikon toimivuutta A/B-testauksella ja lähetä lopullinen viesti otsikolla, joka sai testissä korkeimman avausprosentin.

Tarpeisiisi mukautuva työkalu sähköpostimarkkinointiin

LianaMailer tarjoaa ratkaisun monenlaisiin sähköpostimarkkinoinnin tarpeisiin erityyppisille toimijoille. Mikäli kaipaamaasi käyttökohdetta ei löydy listasta, ota yhteyttä keskustellaksesi käyttömahdollisuuksista asiantuntijoidemme kanssa.

B2B-markkinointiviestit onnistuvat LianaMailerilla tehokkaasti. Asiakasrekisterin rikastaminen ja päivittäminen on helppoa ja työkalun laajat raportit auttavat liidien löytämisessä.

Integroi LianaMailer esimerkiksi CRM-järjestelmääsi ja saat tärkeät asiakastietokannat puhumaan samaa kieltä sähköpostimarkkinoinnin työkalusi kanssa. Kuumien liidien erottelu kylmemmistä onnistuu kattavien raporttien avulla, jotka tarjoavat tietoa aina yksittäisen henkilön ja klikkausten tasolle asti.

Sähköpostimarkkinoinnin työkalullamme onnistuvat kuluttajamarkkinoinnin olennaisimmat elementit: kohdentaminen, erottuva ja yksilön huomioiva sisältö, ajantasaiset rekisterit sekä markkinointikiellon kunnioittaminen.

Kohdennettujen kampanjoiden ja sähköpostimainosten lähettäminen onnistuu rajaamalla lähetyslistojasi ominaisuuksien, kuten sijainnin perusteella. Voit luoda kirjeestäsi personoituja versioita näihin ominaisuuksiin perustuen. Viestiin voidaan myös nostaa vastaanottajaa kiinnostavia tuotteita verkkokaupan osto- ja selaushistoriaan perustuen.

Lisää kirjeisiisi kyselyitä, joilla keräät tärkeää tietoa ja kasvatat vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Voit esimerkiksi kartoittaa, millaisista aiheista tilaajasi ovat kiinnostuneet tai selvittää asiakkaan tyytyväisyyden saamaansa palveluun asteikolla 1–5.

Vastaamista varten ei tarvitse erikseen tunnistautua, pelkkä gallup-elementin klikkaaminen riittää. Voit jakaa kyselyiden tuloksia lukijoillesi ja segmentoida lukijoita kyselyvastausten perusteella.

Hyödynnä sähköpostimarkkinointia sisäisessä viestinnässä ja pidä organisaatiosi jäsenet ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Tärkeän sisällön lisäksi toistuva, organisaation äänensävyä ja visuaalista ilmettä mukaileva kirje ilahduttaa vastaanottajiaan.

Myös markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomation helpottaa sisäistä viestintää yhdessä sähköpostimarkkinoinnin kanssa. Voit hyödyntää automatisoituja sisältöjä esimerkiksi uuden työntekijän perehdytyksessä, luoda automaatioviestejä intranetin tietojen pohjalta RSS-syötteenä sekä lähettää toistuvia henkilöstökyselyitä.

Voit toteuttaa LianaMailerilla myös tekstiviestimarkkinointia. Tekstiviestit lähetetään käyttämällä omaa viestipohjaa, johon tekstit lisätään. Työkalullamme onnistuvat myös kaksisuuntaiset SMS-viestit, joilla kerätään tekstiviestivastauksia vastaanottajilta, esimerkkinä asiakastyytyväisyyskyselyt.

Lähetä LianaMailerilla yksilöllisiä, GDPR-yhteensopivia transaktiosähköposteja, kuten tilausvahvistuksia, ostoskuitteja ja salasanan vaihtamiseen liittyviä viestejä.

Työkalumme dedikoidun lähetyspalvelimen ansiosta voit luottaa, että aikakriittiset viestit pystytään aina toimittamaan perille vastaanottajan sähköpostilaatikkoon. Voit hyödyntää transaktioviestinnässäsi myös tekstiviestejä.

Lue lisää transaktioviestinnän mahdollisuuksista ›

Lähetä GDPR-ystävälliset uutiskirjeet, joilla pidät tärkeät sidosryhmäsi ajan tasalla. Sitouta lukijasi personoiduilla sisällöillä ja kasvata vuorovaikutusta heidän kanssaan lisäämällä kirjeeseen erilaisia multimediaelementtejä.

Tutustu tarkemmin uutiskirjeisiin ›

Markkinoinnin automaatioketju uudelle uutiskirjetilaajalle

Ota käyttöön tehokkaat sähköpostiautomaatiot

Saavutat parhaat tulokset sähköpostimarkkinoinnista käyttämällä sitä yhdessä markkinoinnin automaatiotyökalumme LianaAutomationin kanssa. Yhdistämällä nämä kaksi ratkaisua voit:

 • Toteuttaa oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä asiakasdatasi pohjalta.
 • Automatisoida toistuvien viestien, kuten ajanvarausviestien lähettämisen.
 • Tavoittaa tehokkaasti uusia asiakkaita ja syventää olemassa olevia asiakassuhteita.
 • Luoda sähköpostiautomaatiot, joilla ohjaat liidiä kohti ostopäätöstä.
 • Vähentää manuaalisen työsi määrää merkittävästi.

Sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerin helppokäyttöisyys on tehnyt työstämme sujuvampaa. Lisäksi hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme entistä paremmin.

Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä sähköpostimarkkinoinnin eri osa-alueisiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud