Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käyttöliittymä
Aloita sähköpostimarkkinointi parhaalla kotimaisella työkalulla

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi onnistuu palkitulla kotimaisella työkalulla. LianaMailerilla luot brändisi mukaisia, eri laitteille optimoituja viestejä vain muutamalla klikkauksella. Kehitä viestejäsi aidon datan sekä kattavien raporttien pohjalta ja hyödynnä samaa työkalua myös tehokkaiden SMS-viestikampanjoiden lähettämiseen tai käytä tekoälyominaisuutta luodaksesi sisältöä nopeasti ja helposti.

Powered by

Luo helposti näyttävät uutiskirjeet

LianaMailerin helppokäyttöisen Drag and Drop -editorin avulla kokoat viestisi nopeasti erilaisista osista. Sinun tarvitsee vain vetää haluamasi kuva- ja tekstiosiot paikalleen ja järjestellä ne haluamallasi tavalla. Sisäänrakennettu tekoälyavustaja auttaa sinua luomaan tekstiä parilla klikkauksella. Voit tuoda viestiisi myös automaattisia sisältöjä RSS-syötteestä tai muista lähteistä.

GDPR-yhteensopiva uutiskirjepalvelu

Varmista GDPR:ää noudattava sähköpostimarkkinointi yli tietosuoja-asetuksen vaatimusten sekä kerää, säilytä ja käsittele henkilötietoja asianmukaisesti. Varmista tilaajiesi pätevyys, määritä omia lähetysperusteitasi sekä hallitse helposti yleisöjen suostumuksia ja postituslistoja.

Viestisi eivät joudu roskapostiin

Laadukkaat palvelimemme mahdollistavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät sähköpostiesi mahdollisuutta päätyä roskapostikansioon. Viestien läpimenon varmuuden takaa pitkäjänteinen työmme tietoturvan ja tuotekehityksen parissa jo vuodesta 2005 lähtien.

Anna numeroiden puhua puolestaan

LianaMailerilla on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat sähköpostimarkkinoinnin työkalun helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaMailer-asiakkaita

1600+

NPS

72

Lähetettyjä viestejä vuodessa

1 mrd

Asiakkaiden arvosana tukipalveluille

4.5/5

Arvosana Capterra-palvelussa

4.6/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Miksi valita LianaMailer?

Uutiskirjepalvelu LianaMailerin ensimmäinen versio julkaistiin jo 15 vuotta sitten. Siitä asti se on ollut suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden luottotyökalu sähköpostimarkkinointiin. 

Paras kotimainen ohjelmisto

LianaMailer voitti Tivin testissä parhaan suomalaisen sähköpostimarkkinoinnin ohjelmiston sijan. Suurimmiksi vahvuuksiksi nousivat kattava ja selkeä analytiikkaosio, runsas toimintojen ja integraatioiden määrä sekä korkean asiakastyytyväisyyden saavuttanut tekninen tuki.

Vastuullinen valinta

LianaMailerin data säilötään ympäristöystävällisesti Suomessa. Hiilineutraalin datakeskuksen sijainti suuressa asutuskeskuksessa mahdollistaa hukkalämmön toimittamisen kaukolämpöverkkoon. Todisteena ympäristöystävällisyydestään datakeskus on saanut CEEDA- ja LEED-sertifikaatit.

Kotimainen tekninen tuki

Asiakkaanamme tukenasi ovat oma yhteyshenkilö sekä ystävällinen ja suomenkielinen tekninen tuki, joka on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse sekä chatilla työkalun käyttöliittymästä. Käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Segmentointi ja personointi

Uutiskirjepalvelu LianaMaileriin tuotavat kontaktit voidaan helposti segmentoida eri vastaanottajalistoille. Voit luoda listoja eri ominaisuuksiin, kuten tilaajan sijaintiin perustuen. Sisällönsuodatus-ominaisuuden avulla voit tehdä viesteistäsi helposti erilaisia, personoituja versioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen ja näin tehdä niiden sisällöistä osuvampia.

B2B- ja B2C-yhteensopiva

Sähköpostimarkkinointiratkaisumme sopii sekä B2B- että B2C-yrityksille. B2B-markkinoijat voivat löytää kuumia liidejä työkalun kattavista raporteista, joiden tarkastelussa päästään yksittäisen henkilön ja klikkausten tasolle. B2C-markkinoijat voivat luoda kuluttajiin henkilökohtaisen siteen hyödyntämällä LianaMailerin personointiominaisuuksia.

Monikielinen uutiskirjepalvelu

LianaMailerilla onnistuu sujuvasti myös kansainvälinen sähköpostimarkkinointi. Kirjeiden pohjat ja tilauslomakkeet tukevat kaikkia UTF-8 -kieliä. Voit helposti ajastaa lähetyksesi vastaanottajien aikavyöhykkeeseen sopivaksi. Työkalun käyttöliittymä on saatavilla englanniksi, suomeksi, venäjäksi, kiinaksi, ranskaksi, saksaksi, ruotsiksi ja japaniksi.

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppokäyttöinen uutiskirjepalvelu sähköpostimarkkinointia aloitteleville yrityksille.

74 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • DKIM ja SPF
 • Yksityiskohtainen raportointi
 • Personoidut viestit
Suosituin

Business

Sähköpostimarkkinoinnin ammattilaisen valinta.

Alkaen
115 €/kk
+ 900 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Dynaamiset listat
 • Monikieliset viestipohjat ja tilauslomakkeet
 • A/B-testaus
 • Integraatiolisäosat

Enterprise

Täyden palvelun paketti pienille ja suurille organisaatioille.

Alkaen
209 €/kk
+ 1800 € kertamaksu
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • REST API -rajapinta
 • Hyväksymisprosessi
 • Tilaustenhallinta yhdeltä sivulta
 • Kertakirjautuminen
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.
Sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin uutiskirjepohjia ja tilaussivu

Valitse mieleisesi viestipohja

Voit valita mieleisesi uutiskirjepohjan kattavasta valikoimastamme ja jatkaa sen muokkaamista tarpeidesi mukaan. Halutessasi voimme myös luoda sinulle uniikin, räätälöidyn viestipohjan toiveidesi ja brändi-ilmeesi pohjalta.

Valitsit kummin tahansa, tyylikkäiden kirjeiden luominen on helppoa sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerilla. Sinun tarvitsee vain pudottaa sisällöt Drag and Drop -editoriin ja järjestellä sisältö haluamallasi tavalla. Piristä vielä viestisi sisältöä videoilla, gallupeilla, RSS-syötteillä sekä personoiduilla sisältöosioilla. Valmista tuli!

Luo uutiskirjesisältöä tekoälyn avulla

Anna tekoälyn siivittämän markkinoinnin viedä uutiskirjeesi seuraavalle tasolle ja auttaa sinua uutiskirjesisällön kanssa: LianaMailerin Template-editoriin sisäänrakennettu tekoälyavustaja tekee sisällöntuotannosta vaivatonta ja hauskaa.

Kerro vain, mitä haluat tekoälyn kirjoittavan, ja se tuottaa nopeasti tekstin pyyntöösi perustuen. Template-editori sisältyy uutiskirjetyökaluun kaikilla asiakkaillamme.

LianaMailerin helppokäyttöisyys on tehnyt työstämme sujuvampaa. Lisäksi hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme entistä paremmin.

Kontram

Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

Sähköpostimarkkinointi tehostaa markkinointistrategiaasi

Hymyilevä henkilö käyttää sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMaileria tietokoneella

Selkeät raportit näyttävät viestiesi tehokkuuden

Uutiskirjepalvelu LianaMailerin kattavien analytiikkaominaisuuksien avulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osat sisällöistäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä.

 • Selkeät grafiikat tekevät tulosten analysoinnista helppoa.
 • Lämpökartat näyttävät, mitkä osiot kirjeestäsi kiinnostivat eniten.
 • Jaettu raportointi mahdollistaa tulosten jakamisen kollegoiden tai esimiehen sähköpostiin.
 • Saat nopeasti selville kirjeen peruuttaneet vastaanottajat sekä vialliset yhteystiedot, joihin lähetys ei ole onnistunut.
Sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käyttöliittymä tietokoneella ja mobiilinäkymässä

Toteuta tehokasta mobiilimarkkinointia

Sähköpostit luetaan yhä useammin mobiililaitteella. Siksi uutiskirjepalvelumme skaalautuu erilaisiin mobiilimarkkinoinnin tarpeisiin ja soveltuu myös tekstiviestimarkkinointiin.

 • Luo responsiivisia viestejä – LianaMailer optimoi lukukokemuksen vastaanottajan päätelaitteelle sopivaksi.
 • Testaa editorillamme, miltä viestisi tulee näyttämään eri laitteilla luettuna.
 • Lähetä tehokkaita SMS-viestikampanjoita samalla työkalulla.
 • LianaMailerilla onnistuvat myös kaksisuuntaiset SMS-kampanjat, kuten asiakastyytyväisyyskyselyt.
Kaksi henkilöä käyttää sähköpostimarkkinointiohjelma LianaMaileria tietokoneella

Testaa ja vertaile sähköpostikampanjoitasi

LianaMailerin personointi- ja testausominaisuuksien avulla kasvatat todennäköisyyttä, että viestisi huomataan ja sen sisältöön reagoidaan.

 • Suodata kirjeesi sisältöä ja luo siitä erilaisia versioita tilaajiesi ominaisuuksien, kuten sijainnin perusteella.
 • Vertaile kahden tai useamman otsikon toimivuutta A/B-testauksella ja lähetä lopullinen viesti otsikolla, joka sai testissä korkeimman avausprosentin.

Viestien luominen LianaMailerilla on huoletonta, sillä sama uutiskirje skaalautuu helposti niin mobiili- kuin desktop-versioksi. Hyvät kuvat, GIF-tiedostot videolinkkeinä, napakat otsikot ja tarvittaessa nostoaiheita lisää avaavat ingressit varmistavat huomioarvion kirjeen sisältämille infoille.

MTV Oy

Tea Siikonen
Yritysviestintä- ja vastuullisuuspäällikkö, MTV Oy
Markkinoinnin automaatioketju uudelle uutiskirjetilaajalle

Ota käyttöön tehokkaat sähköpostiautomaatiot

Saavutat parhaat tulokset sähköpostimarkkinoinnista käyttämällä sitä yhdessä markkinoinnin automaatiotyökalumme LianaAutomationin kanssa. Yhdistämällä nämä kaksi ratkaisua voit:

 • Toteuttaa oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä asiakasdatasi pohjalta.
 • Automatisoida toistuvien viestien, kuten ajanvarausviestien lähettämisen.
 • Tavoittaa tehokkaasti uusia asiakkaita ja syventää olemassa olevia asiakassuhteita.
 • Luoda sähköpostiautomaatiot, joilla ohjaat liidiä kohti ostopäätöstä.
 • Vähentää manuaalisen työsi määrää merkittävästi.

LianaMailer-palvelun ansiosta viestiemme vaikuttavuutta on nyt helppo seurata, mikä auttaa meitä nostamaan esille asiakkaitamme kiinnostavia aiheita ja näkökulmia. Ratkaisu on kustannuksiltaan kohtuullinen ja ajan hengen mukainen.

Businesslike Oy

Marju Vuorensalmi
Johtava konsultti/partneri, Businesslike Oy

Usein kysyttyä sähköpostimarkkinoinnista

Sähköpostimarkkinointi on tuloksellinen ja kustannustehokas digimarkkinoinnin muoto, joka on säilyttänyt suosionsa sekä B2B- että B2C-markkinoinnissa alati monipuolistuvasta kanava- ja keinovalikoimasta huolimatta. Sähköpostimarkkinointi mahdollistaa viestien kohdennuksen ja personoinnin oikeille kohderyhmille sekä tavoittaa mittavan määrän vastaanottajia haluttuna ajankohtana.

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas tapa markkinoida, ja siihen suunnattu budjetti maksaa itsensä nopeasti takaisin. Sähköpostimarkkinoinnin ROI eli sijoitetun pääoman tuotto on jopa 35 dollaria yhtä käytettyä dollaria kohden (Litmus). Voit tutustua LianaMailerin hinnoitteluun hinnastossa.

Sähköpostimarkkinointi tarjoaa useita hyötyjä: sen avulla voit tavoittaa oikeat kohderyhmät tehokkaasti, tehdä kustannustehokasta markkinointia, hyödyntää omistamaasi dataa ja mitata kampanjoidesi onnistumista, vain muutamia hyötyjä mainitaksemme. Lisäksi se mukautuu vaivatta erilaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Lue artikkelistamme tärkeimmät sähköpostimarkkinoinnin hyödyt.

Ennen sähköpostimarkkinoinnin palvelun valintaa on hyvä pohtia, millainen työkalu ja palveluntarjoaja vastaa parhaiten oman organisaation tarpeisiin. Tutustu apukysymyksiin artikkelissamme Kuinka valita sopiva sähköpostimarkkinoinnin kumppani.

Sähköpostimarkkinointi sopii yrityksille, jotka haluavat ylläpitää tai vahvistaa asiakasuskollisuutta, hyödyntää tehokkaita lisä- ja ristiinmyyntikampanjoita, generoida ja hoivata liidejä sekä viestiä säännöllisesti asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Sähköpostimarkkinointi on vakiintunut osa markkinoinnin keinovalikoimaa niin B2B- että B2C-yrityksillekin.

Siirryimme käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies tammikuussa 2019. Samalla LianaMailer, entinen Postiviidakko, nimettiin uudelleen kansainvälisemmällä nimellä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä sähköpostimarkkinoinnin eri osa-alueisiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud