Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan sähköpostimarkkinointityökalu LianaMailerin käyttöliittymä
LianaMailer – paras kotimainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu

Sähköposti­markkinointi

Aloita tehokas sähköpostimarkkinointi kotimaan parhaaksi valitulla työkalulla. LianaMailerilla luot brändisi mukaisia, personoituja ja eri laitteille optimoituja uutiskirjeitä vain muutamalla klikkauksella.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Suosituimmat ominaisuudet

Datavastuullista sähköpostimarkkinointia

LianaMailerilla toteutat sähköpostimarkkinointia datavastuullisesti. Henkilötietojen säilöminen sekä viestien lähettäminen onnistuu tietoturvallisesti. Omistat itse kaiken työkaluun säilömäsi datan – emme koskaan luovuta dataasi kolmansille osapuolille.

Viestien huippukorkea läpimenoprosentti

Laadukkaat palvelimemme takaavat viestien korkean läpimenoprosentin ja pienentävät sähköpostiesi mahdollisuutta päätyä roskapostikansioon. Viestien läpimenon takaa pitkäjänteinen työmme tietoturvan ja tuotekehityksen parissa jo vuodesta 2005 lähtien.

Ystävällistä palvelua nopeasti omalla kielellä

Sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerin käyttäjänä saat tueksesi oman yhteyshenkilön sekä ystävällisen ja suomenkielisen teknisen tuen, jotka auttavat sinua aina tarvittaessa. Käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Luo näyttävät uutiskirjeet muutamalla klikkauksella

Helppokäyttöinen editori

LianaMailerilla kokoat viestisi nopeasti erilaisista osista. Vedä kuva- ja tekstiosiot paikalleen ja järjestele ne haluamallasi tavalla.

Sinulle räätälöity viestipohja

Voit valita uutiskirjepohjan kattavasta kirjastostamme ja muokata sitä tarpeidesi mukaan. Voimme myös luoda sinulle uniikin viestipohjan toiveidesi ja brändi-ilmeesi pohjalta.

Sisäänrakennettu tekoäly

LianaMailerin editoriin sisäänrakennettu tekoälyavustaja tuottaa nopeasti tekstiä pyyntöösi perustuen.

Personoidut uutiskirjeet

Luo viesteihisi personoituja osioita tilaajiesi ominaisuuksien, kuten sijainnin perusteella. Löydä tehokkaimmat uutiskirjeotsikot A/B-testauksella.

Kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin

uutiskirjeen rakenne liana
Sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailerin avulla noudatat GDPR-tietosuoja-asetusta ja kommunikoit läpinäkyvästi. Euroopassa sijaitsevat palvelimet mahdollistavat viestinnän asiakkaillesi ympäri maailman.
LianaMailerilla voit piristää viestiesi sisältöä monipuolisilla sisältöelementeillä, kuten videoilla, gallupeilla, RSS-syötteillä sekä personoiduilla sisältöosioilla.
Voit automatisoida sisällöntuotantoa tuomalla viestiisi automaattisia sisältöjä RSS-syötteestä tai muista lähteistä.
LianaMaileriin tuotavat kontaktit voidaan helposti segmentoida eri vastaanottajalistoille. Voit luoda listoja eri ominaisuuksiin, kuten tilaajan sijaintiin perustuen. Voit myös luoda viesteihisi erilaisia, personoituja osioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen ja näin tehdä niiden sisällöistä osuvampia.
Luo responsiivisia viestejä – LianaMailer optimoi lukukokemuksen vastaanottajan päätelaitteelle sopivaksi. Editorissa voit myös testata miltä viestisi tulee näyttämään eri laitteilla luettuna.
LianaMailerilla lähetät uutiskirjeiden lisäksi myös tehokkaita SMS-viestikampanjoita, kätevästi yhdellä ja samalla työkalulla.
LianaMailerilla onnistuu sujuvasti myös kansainvälinen sähköpostimarkkinointi. Kirjeiden pohjat ja tilauslomakkeet tukevat kaikkia UTF-8 -kieliä. Voit helposti ajastaa lähetyksesi vastaanottajien aikavyöhykkeeseen sopivaksi. Työkalun käyttöliittymä on saatavilla suomeksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja ruotsiksi.
Sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMailer integroituu usean eri CRM-järjestelmän, erilaisten analytiikkatyökalujen ja muiden käytännöllisten ohjelmistojen kanssa. Toteutamme myös integraatioita toiveidesi pohjalta.

Paras kotimainen sähköpostimarkkinoinnin työkalu – jo vuodesta 2007

Sähköpostimarkkinoinnissa kannattaa luottaa kotimaiseen edelläkävijään. LianaMailer valittiin Tivin testissä parhaaksi suomalaiseksi sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistoksi.

Varaa demo ›

Tutustu hinnoitteluun

Pro

Helppokäyttöinen uutiskirjepalvelu sähköpostimarkkinointia aloitteleville yrityksille.

 

Alkaen
74 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • DKIM ja SPF
 • Personoidut viestit
 • Yksityiskohtainen raportointi
Suosituin

Business

Sähköpostimarkkinoinnin ammattilaisen valinta.

 

Alkaen
115 €
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Dynaamiset listat
 • Monikieliset viestipohjat ja tilauslomakkeet
 • A/B-testaus
 • Integraatiolisäosat

Enterprise

Täyden palvelun paketti pienille ja suurille organisaatioille.

Alkaen
209 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • REST API -rajapinta
 • Hyväksymisprosessi
 • Tilaustenhallinta yhdeltä sivulta
 • Kertakirjautuminen
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Onboarding Pro

Palvelun käyttöönotto sisältää online-käyttökoulutuksen, yhden vakiomuotoisen Template-viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
490 € + alv

Onboarding Business

Palvelun käyttöönotto sisältää online-käyttökoulutuksen, yhden räätälöidyn viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
1150 € + alv

Onboarding Enterprise

Palvelun käyttöönotto sisältää kaksi online-käyttökoulutusta (perustoiminnot ja edistynyt käyttö), yhden räätälöidyn viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
1800 € + alv

Kehitä toimintaasi kattavien raporttien avulla

LianaMailerin kattavien analytiikkaominaisuuksien avulla näet yhdellä vilkaisulla, mitkä osat sisällöistäsi toimivat ja mitkä vaativat hienosäätöä.

 • Selkeät grafiikat tekevät tulosten analysoinnista helppoa.
 • Lämpökartat näyttävät, mitkä osiot kirjeestäsi kiinnostivat eniten.
 • Saat nopeasti selville kirjeen peruuttaneet vastaanottajat sekä vialliset yhteystiedot, joihin lähetys ei ole onnistunut.
 • Jaettu raportointi mahdollistaa tulosten jakamisen kollegoiden tai esihenkilöiden sähköpostiin.

Automatisoi sähköpostimarkkinointisi

Haluaisitko toteuttaa sähköpostimarkkinointia entistä tehokkaammin ja tavoittaa kohderyhmäsi automaattisilla viesteillä aina oikeaan aikaan?

Markkinoinnin automaatiolla teet oikea-aikaista markkinointia ja automatisoit toistuvat viestit, kuten tilausvahvistukset. Houkuttele uusia asiakkaita ja hoivaa olemassa olevia asiakassuhteita, ohjaa asiakasta kohti ostopäästöstä ja vähennä manuaalista työkuormaa.

Vastuullisen sähköpostimarkkinoijan valinta

Datavastuullisuuden lisäksi LianaMailerin kehityksessä panostetaan myös muihin vastuullisuuden osa-alueisiin.

LianaMailerin data säilötään ympäristöystävällisesti Suomessa. Hiilineutraalin datakeskuksen sijainti suuressa asutuskeskuksessa mahdollistaa hukkalämmön toimittamisen kaukolämpöverkkoon. Todisteena ympäristöystävällisyydestään datakeskus on saanut CEEDA- ja LEED-sertifikaatit.

Usein kysyttyä sähköpostimarkkinoinnista

Sähköpostimarkkinointi on tuloksellinen ja kustannustehokas digimarkkinoinnin muoto, joka on säilyttänyt suosionsa sekä B2B- että B2C-markkinoinnissa alati monipuolistuvasta kanava- ja keinovalikoimasta huolimatta. Sähköpostimarkkinointi mahdollistaa viestien kohdennuksen ja personoinnin oikeille kohderyhmille sekä tavoittaa mittavan määrän vastaanottajia haluttuna ajankohtana.

Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas tapa markkinoida, ja siihen suunnattu budjetti maksaa itsensä nopeasti takaisin. Sähköpostimarkkinoinnin ROI eli sijoitetun pääoman tuotto on jopa 35 dollaria yhtä käytettyä dollaria kohden (Litmus). Voit tutustua LianaMailerin hinnoitteluun hinnastossa.

Sähköpostimarkkinointi tarjoaa useita hyötyjä: sen avulla voit tavoittaa oikeat kohderyhmät tehokkaasti, tehdä kustannustehokasta markkinointia, hyödyntää omistamaasi dataa ja mitata kampanjoidesi onnistumista, vain muutamia hyötyjä mainitaksemme. Lisäksi se mukautuu vaivatta erilaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Lue artikkelistamme tärkeimmät sähköpostimarkkinoinnin hyödyt.

Ennen sähköpostimarkkinoinnin palvelun valintaa on hyvä pohtia, millainen työkalu ja palveluntarjoaja vastaa parhaiten oman organisaation tarpeisiin. Tutustu apukysymyksiin artikkelissamme Kuinka valita sopiva sähköpostimarkkinoinnin kumppani.

Sähköpostimarkkinointi sopii yrityksille, jotka haluavat ylläpitää tai vahvistaa asiakasuskollisuutta, hyödyntää tehokkaita lisä- ja ristiinmyyntikampanjoita, generoida ja hoivata liidejä sekä viestiä säännöllisesti asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Sähköpostimarkkinointi on vakiintunut osa markkinoinnin keinovalikoimaa niin B2B- että B2C-yrityksillekin.

Siirryimme käyttämään kansainvälistä brändinimeä Liana Technologies tammikuussa 2019. Samalla LianaMailer, entinen Postiviidakko, nimettiin uudelleen kansainvälisemmällä nimellä.

Yli 1600 tyytyväistä käyttäjää meillä ja maailmalla

LianaMailer soveltuu sähköpostimainontaan sekä B2B- ja B2C-yrityksille että järjestöille ja valtionhallinnon organisaatioille. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat LianaMailerin helppokäyttöisyyteen, kattaviin raportteihin ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

LianaMailer-asiakkaita

1600+

NPS

72

Asiakkaiden arvosana tukipalveluille

4.5/5

Arvosana Capterra-palvelussa

4.6/5

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä sähköpostimarkkinointiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä webinaaritallenteita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud