Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Auton nopeusmittari
Digitaalista markkinointia autoteollisuudelle

Ratkaisut parantamaan ostokokemusta autoalalla

Saumaton online-kokemus on merkittävä tekijä nopeatempoisella autoalalla. Potentiaaliset asiakkaat etsivät enenevässä määrin tietoa verkosta ja tekevät päätöksensä monesta eri kanavasta saatavan informaation avulla. Yritysten tulee siis olla läsnä kaikissa kanavissa ja onnistua kommunikoimaan niissä tehokkaasti. Liana Technologies toimii autoteollisuuden jättien kanssa tarjoten ensiluokkaisen Liana®Cloud-alustan koko ostopolun hallintaan autoalalla. Liana®Cloud on niin autoteollisuuden suuryritysten kuin myös satojen autoliikkeiden ja jälleenmyyjä-organisaatioiden valinta. 

Olemme auttaneet globaaleja autoteollisuuden toimijoita parantamaan digitaalista markkinointiaan ja mahdollistaneet ketterän aloituksen datalähtöisen markkinoinnin automaation käyttöön.

Enemmän koeajoja personoidulla sähköpostiviestinnällä

Nopeus on ratkaiseva tekijä auton suorituskyvyssä. Sama pätee organisaationne asiakasviestintään. Oikea-aikaisten sähköpostikampanjoiden lähettäminen tuottaa enemmän koeajojen varauksia ja mainostaa tehokkaasti erikoistarjouksianne. Voitte luoda Liana®Cloud Email Marketing  -sähköpostimarkkinoinnin ratkaisulla visuaalisesti näyttäviä uutiskirjeitä minuuteissa tai lisätä hevosvoimia liiketoimintaanne Liana®Cloud Marketing Automation -markkinoinnin automaation avulla. 

"Meille oli tärkeää, että ohjelmiston takana on selkeä vastuuyritys, joka tarjoaa kattavat tukipalvelut, ja että tarpeemme huomioidaan myös ohjelmiston jatkokehityksessä.”

Mira Welling
Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Integroi kolmannen osapuolen työkalut ja pysy edellä kilpailussa

Liana®Cloud-alusta tarjoaa autoalalle valmiita integraatioita useisiin kolmannen osapuolen työkaluihin, kuten DMS-järjestelmiin, Aftersales-alustoihin ja CRM-järjestelmiin. Kerää dataa eri lähteistä ja säilö kaikki tieto yhdelle alustalle. Hyödynnä monikanavaista dataa personoituun viestintään tai kohdenna myyntikampanjoita kaikissa kanavissa. 

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä