Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Valmistuneet opiskelijat juhlivat
Digitaalista markkinointia ja viestintää koulutusalalle

Rakenna vahva akateeminen yhteisö verkossa

Kestävien suhteiden luominen opiskelijoiden, tiedekuntien, alumnien, paikallisten yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa on avain me-hengen rakentamiseen. Lianan käyttäjäystävällisten työkalujen avulla luot kestävän yhteisön digitaalisen markkinoinnin avulla.

Olemme auttaneet useita koulutuksen alan toimijoita parantamaan heidän digitaalista viestintäänsä ja näkyvyyttä verkossa.

Aalto yliopisto
Haaga-Helia
OSAO
Martti Ahtisaari Instituutti
Hymyilevä kansainvälinen opiskelija kävelee kadulla ja kuuntelee musiikkia

Houkuttele hakijoita globaalisti

Iso osa koulutusmarkkinointia on houkutella uusia hakijoita ja auttaa heitä hakemusprosessissa: haluat saavuttaa ne opiskelijat, jotka voisivat olla kiinnostuneita hakemaan opiskelemaan opinahjoosi. Tämä vaatii vahvaa näkyvyyttä verkossa ja digitaalista viestintää koko hakuprosessin ajan. 

Lianan julkaisujärjestelmän, Liana®Cloud Website & Mobilen avulla voit luoda näyttäviä verkkosivuja, jotka vastaavat oppilaitoksen brändiä. Visuaalisesti näyttävät sivustot kasvattavat hakijoiden mielenkiintoa. Sisäänrakennetut hakukoneoptimointityökalumme varmistavat, että kiinnostuneet opiskelijat löytävät tarvitsemansa informaation verkkosivuilta. Eri kieliversioiden avulla varmistat, että opiskelijat ympäri maailmaa löytävät tarvitsemansa informaation hakemista varten.

Opiskelijoita luentosalissa

Kommunikoi opiskelijoiden kanssa

On tärkeää vastata opiskelijoiden digitaalisiin tarpeisiin. Lianan digitaalisen markkinoinnin työkalut tarjoavat sinulle mahdollisuuden ohjata opiskelijoita heidän opinnoissaan. Liana®Cloud Email Marketing, tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin ratkaisun avulla voit:

 • Muistuttaa tärkeistä päivämääristä kuten läsnäoloilmoittautumisesta
 • Jakaa harjoittelu- ja työpaikkamahdollisuuksia eri aloilta
 • Kertoa eri vaihtokohteista partnerioppilaitoksissa
Ihmisiä kävelemässä portaita

Tiedota tiedekunnille ja työntekijöille

Riko tiedekuntien rajoja ja varmista että tärkeä informaatio on kaikkien työntekijöiden saatavilla. Lianan digitaalisten ratkaisujen avulla voit:

 • Jakaa ajankohtaisia tiedotteita kuten tulevien remonttien aikatauluja kampuksella
 • Kertoa uusista tutkimustuloksista ja suurista yhteisprojekteista paikallisten yritysten kanssa
 • Rakentaa siltoja tiedekuntien välillä
 • Kutsua työntekijät tuleviin tapahtumiin

Kaikki tämä voidaan myös jakaa organisaation intrassa, joka on täydellinen ratkaisu sisäiseen viestintään. Ei väliä onko tarve kymmenelle tai tuhannelle käyttäjälle - Lianan ratkaisut skaalataan sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Ihmisiä työskentelemässä tietokoneella

Luo laadukkaita laskeutumissivuja eri kampanjoille

Verkkosivujen lisäksi sinulla voi tulla tarve erilliselle laskeutumissivulle esimerkiksi tapahtumaa, varainhankintaa, luentosarjaa tai uutta tutkimushanketta varten. Näissä tapauksissa on paras käyttää erikseen luotua laskeutumissivua.

"Sinun ei tarvitse olla diginatiivi, jotta voit tarjota opiskelijoille, työntekijöille ja sidosryhmille helppokäyttöisiä ja moderneja digitaalisia ratkaisuja. Liana Technologies tarjoaa kaiken mitä tarvitset digitaaliseen markkinointiin ja viestintään. Meiltä hoituvat niin uutiskirjeet, verkkosivut kuin mobiiliapplikaatiotkin."

Samuli Tursas
CEO, Liana Technologies

Pidä alumnit ja muut sidosryhmät kartalla

Rakenna pysyviä suhteita alumnien, paikallisten yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Säännöllinen ja visuaalisesti näyttävä uutiskirje auttaa tärkeitä sidosryhmiä pysymään kartalla ja sitoutuneina:

 • Jaa oppilaitoksesi viimeisimmät uutiset
 • Esittele tulevia tutkimushankkeita
 • Tarjoa mahdollisuutta mentoroida opiskelijoita
 • Kerro, että etsit harjoittelupaikkoja tai yritysprojekteja opiskelijoille

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä