Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Valmistuneet opiskelijat juhlivat
Digitaalista markkinointia ja viestintää koulutusalalle

Rakenna vahva akateeminen yhteisö verkossa

Kestävien suhteiden luominen opiskelijoiden, tiedekuntien, alumnien, paikallisten yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa on avain me-hengen rakentamiseen. Lianan käyttäjäystävällisten työkalujen avulla luot kestävän yhteisön digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän avulla.

Olemme auttaneet monia koulutusalan toimijoita parantamaan heidän digitaalista viestintäänsä sekä näkyvyyttänsä verkossa.

Aalto yliopisto
Haaga-Helia
OSAO
Martti Ahtisaari Instituutti
Opiskelijoita luentosalissa

Oppilaitosten uutiskirjeviestintä

On tärkeää vastata oppilaitoksen kohderyhmien tarpeisiin. Lianan digitaalisen markkinoinnin työkalut tarjoavat sinulle mahdollisuuden viestiä sujuvasti moneen suuntaan. LianaMailer-uutiskirjetyökalun avulla voit:

  • Houkutella uusia opiskelijoita tuomalla kurssitarjontasi opiskelijoiden tietoisuuteen
  • Jakaa harjoittelu- ja työpaikkamahdollisuuksia eri aloilta
  • Pitää tiedekunnat, alumnit ja henkilökunta ajan tasalla
  • Tehdä GDPR-ystävällistä uutiskirjeviestintää

LianaMailer on järjestelmänä niin helppo, että se nopeuttaa työn tekemistä – turhat kikkailut jäävät välistä pois. Olemme myös saaneet uusia vinkkejä ja koulutusta helposti.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Tanja Keränen
Viestintäpäällikkö, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Hymyilevä kansainvälinen opiskelija kävelee kadulla ja kuuntelee musiikkia

Markkinoi ja ansaitse näkyvyyttä verkossa

Iso osa koulutusmarkkinointia on houkutella uusia hakijoita ja auttaa heitä hakemusprosessissa, huolehtia tehokkaasta tiedonkulusta kohderyhmille ja viestiä oppilaitokselle keskeisistä asioista. Tämä vaatii vahvaa näkyvyyttä verkossa.

Autamme ansaitsemaan näkyvyyttä tieteellisille julkaisuille, koulutustarjonnalle ja yhteistyöhankkeille. Avullamme saavutat kaiken tämän verkossa.

Verkkosivumme koulutusalalle

"Sinun ei tarvitse olla diginatiivi, jotta voit tarjota opiskelijoille, työntekijöille ja sidosryhmille helppokäyttöisiä ja moderneja digitaalisia ratkaisuja. Liana Technologies tarjoaa kaiken mitä tarvitset digitaaliseen markkinointiin ja viestintään. Meiltä hoituvat niin uutiskirjeet, verkkosivut kuin mediaseurantakin."

Samuli Tursas
CEO, Liana Technologies

Tiedota ja seuraa mainetta

Tiedottamalla oppilaitoksen erityispiirteistä, tutkimuksesta, hankkeista ja vapaa-ajan toiminnasta voidaan tehokkaasti houkutella opiskelijoita, opetushenkilökuntaa sekä rahoittajia. Mediaseuranta ja näkyvyysanalyysit antavat kuvan oppilaitoksen julkisuuskuvasta. Lue lisää.

  • Jaa oppilaitoksesi viimeisimmät uutiset
  • Esittele tulevia tutkimushankkeita, yritysyhteistöitä ja koulutusuudistuksia
  • Seuraa omaa näkyvyyttä sekä miten muut oppilaitokset näkyvät mediassa
  • Toteuta teema-analyysi esimerkiksi sidosryhmäyhteistyöstä tai vastuullisuusasioista

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä