Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Digitaalista markkinointia matkailualalle

Digitaalista markkinointia, joka auttaa hotelleja erottumaan joukosta

Kohdennetut mainoskampanjat, automatisoidut uutiskirjeet sekä segmentoidut kohderyhmät ovat tehokkaan digitaalisen markkinoinnin kulmakiviä matkailualalla. Liana®Cloud tarjoaa digitaalisen viestinnän ratkaisut matkailualan toimijoille. Työkalumme voidaan mutkattomasti integroida olemassaolevien varausjärjestelmien ja muiden käytettävien ohjelmistojen kanssa.

Vihreitä kasveja altaan reunalla

Hotellit ympäri maailmaa rakastavat tehdä yhteistyötä kanssamme:

Luo erottuvia uutiskirjeitä ja laskeutumissivuja varausten määrän kasvattamiseksi

Uutiskirjeiden visuaalinen tyyli antaa ensikuvan hotellistasi. Käytä Liana®Cloud Email Marketing -työkalua näyttävien uutiskirjepohjien luomiseen helppokäyttöisen Drag&Drop -editorin avulla. Lisää uutiskirjeisiisi linkki laskeutumissivustolle saavuttaaksesi päätavoitteesi - varausten määrän kasvattamisen.

Mies käyttämässä puhelinta kahvilassa

Lähetä kohdennettuja uutiskirjeitä

Markkinoinnin automaation avulla voit ylittää asiakkaidesi odotukset ja yllättää heidät kohdennetulla uutiskirjeellä jo ennen kohteeseen saapumista. Voit automatisoida kohdennetun uutiskirjeen heidän kiinnostuksenkohteiden mukaan: tietoa nähtävyyksistä, säästä, tarjouksia hotellin kylpyläpalveluihin tai huoneen parannuksiin.

Hyödynnä markkinoinnin automaatioratkaisuamme yhdistämällä asiakasdataa eri lähteistä kuten verkkosivuiltanne, varausjärjestelmästä ja sähköpostimarkkinoinnintyökalustanne. Kerätyn datan perusteella voit segmentoida eri kohderyhmiä ja kohdentaa kävijöille ajastettua sähköpostimarkkinointia kuten tervetuloatoivotuksia tai kausittaisia tarjouksia.

Pieni koristekasvi ja kirja pöydällä hotellin kylpylässä

Tavoita uusia kohderyhmiä

Oletko ajatellut uusien kohderyhmien tavoittamista? Yöpyvät turistit ovat toki tärkeitä yrityksellesi mutta oikealla markkinoinnilla voit tavoittaa lisää potentiaalisia vierailijoita. Mikset tarjoaisi brunssipakettia lähistön asukkaille? Tai tarjoaisi kylpyläpalveluita laajemmalle yleisölle? Lianalla on kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen kohderyhmäsegmentointiin ja työkalut kävijöiden houkutteleen heille kohdennetulla viestinnällä.

“Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalun käyttö on helppoa ja joustavaa. Meille uutiskirjeiden ja laskeutumissivujen työkalut ovat tärkeitä. Niiden avulla saamme hyviä tuloksia, generoimme liidejä ja luomme vahvoja asiakassuhteita."

Cyrine El Klifi
Digital Marketing Executive, AccorHotels

Saa vierailijat palaamaan uudestaan kohdennetun markkinoinnin avulla

Vierailunsa jälkeen tahdot varmistaa että hotellisi on ensimmäinen jota he ajattelevat suunnitellessaan seuraavaa vierailuaan. Liana®Cloud Marketing Automation -ratkaisun avulla voit lähettää personoituja uutiskirjeitä ja jopa luoda retargetoituja Googlen mainoskampanjoita varmistaaksesi uusintavaraukset.

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä