Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Vihreitä kasveja altaan reunalla
Digitaalista markkinointia matkailualalle

Digitaalista markkinointia, joka auttaa hotelleja erottumaan joukosta

Kohdennetut mainoskampanjat, automatisoidut uutiskirjeet sekä segmentoidut kohderyhmät ovat tehokkaan digitaalisen markkinoinnin kulmakiviä matkailualalla. Liana Cloud tarjoaa digitaalisen viestinnän ratkaisut matkailualan toimijoille. Työkalumme voidaan mutkattomasti integroida olemassaolevien varausjärjestelmien ja muiden käytettävien ohjelmistojen kanssa. Digimarkkinoinnin palvelumme tukevat uusien asiakasryhmien tavoittamista ja työkalujen käyttöä. 

Meihin luottavat hotellit ympäri maailmaa:

Luo erottuvia uutiskirjeitä varausten määrän kasvattamiseksi

Uutiskirjeiden visuaalinen tyyli antaa edustavan ensivaikutelman hotellistasi. Käytä LianaMailer-työkalua näyttävien uutiskirjeiden luomiseen helppokäyttöisen Drag and Drop -editorin avulla. Valitse valmis uutiskirjepohja kattavasta valikoimasta tai käytä yrityksesi brändiohjeistuksen mukaan räätälöityä pohjaa.

“Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalun käyttö on helppoa ja joustavaa. Meille uutiskirjeiden ja laskeutumissivujen työkalut ovat tärkeitä. Niiden avulla saamme hyviä tuloksia, generoimme liidejä ja luomme vahvoja asiakassuhteita."

Cyrine El Klifi
Digital Marketing Executive, AccorHotels

Lähetä kohdennettuja kampanjoita

Yhdessä uutiskirjetyökalun ja markkinoinnin automaation avulla voit ylittää asiakkaidesi odotukset ja yllättää heidät kohdennetulla uutiskirjeellä jo ennen kohteeseen saapumista. Voit automatisoida kohdennetun uutiskirjeen heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan: tietoa nähtävyyksistä, säästä, tarjouksia hotellin kylpyläpalveluihin tai huoneen parannuksiin.

Mies käyttämässä puhelinta kahvilassa

Houkuttele vierailijoita maksetulla mainonnalla

Saavuta oikea yleisö ja lisää myyntiä Lianan digikumppanuuden avulla. Keskity olennaiseen ja ota kokeneet asiantuntijamme avuksesi tuottamaan mitattavia tuloksia.

Tutustu maksetun mainonnan palveluihin

Miten voimme auttaa?

Työkalumme räätälöidään markkinointi- ja viestintätarpeisiinne sopiviksi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tutustu ratkaisuihimme, joilla selviätte mistä tahansa markkinointiin ja viestintään liittyvästä haasteesta.

Ota yhteyttä