Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Tule kumppaniksemme - Liana

Liana®Partner – tule mukaan kumppaniksemme

Tervetuloa osaksi digitaalisen markkinoinnin vallankumousta

Tarjoamme eritasoisia kumppanuuksia viestintä- ja markkinointitoimistoille sekä teknologiayrityksille, jotka haluavat täydentää tarjoomaansa ensiluokkaisella markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopaletilla. Liittykää digitaalisen markkinoinnin vallankumoukseen ja integroikaa moderni markkinointiteknologia portfolioonne.

Kiinnostuitko?

Lianan kumppanuusohjelma

Kumppanuusohjelmaamme liittyminen auttaa teitä löytämään tapoja tehdä asiakkaanne tyytyväisiksi ja kasvattaa liiketoimintaanne nopeammin. Alla voitte tutustua tarkemmin ohjelmiimme ja niiden tarjoamiin hyötyihin. Me yhdessä markkinoijat.

Viekää palvelunne seuraavalle tasolle

Liana®Cloud tarjoaa juuri oikeat ratkaisut, joita jokainen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen tarvitsee digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Vahvistakaa nykyistä liiketoimintaanne tehokkaalla ja monikanavaisella ratkaisulla.

Keskittäkää toimintanne

Kamppailetteko monien erillisten ohjelmistojen ja kumppanien kanssa? Koetteko projektien toteuttamisen hankalaksi toisiinsa liittymättömien kumppanien kanssa? Tavoitteemme on yhdistää liiketoiminnan kumppanuus digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen kanssa. Teknologiamme ja osaamisemme avulla voitte sujuvoittaa projektien hallintaa ja parantaa asiakaskokemusta merkittävästi.

Avatkaa Liana®Cloud-verkoston mahdollisuudet

Meille kumppanuus on enemmän kuin vain ohjelma. Näemme kumppanimme osana hyvin erityistä verkostoa, jolle tarjoamme näkyvyyttä ja pääsyä oikeiden, potentiaalisten asiakkaiden pariin ympäri maailmaa tuoden merkittävää kilpailuetua. 

Tuemme teitä matkalla

Partnerinamme voitte valita oman polkunne ja määritellä itse sitoutumisen tason. Olemme täällä teitä varten ja ohjaamme kohti menestystä asiakkaidenne parissa sekä Liana®Partnerina.

“Meillä on erittäin hyvä kumppanuussuhde Lianan kanssa ja Addtechillä sekä useilla tytäryhtiöillämme on useita Lianan palveluita käytössä. Liana tarjoaa meille toimivat työkalut sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä myös ulkoiseen seurantaan.”

André Sandin, Addtech AB
Service Manager, Digital Sales & Marketing

Oikea kumppanuusohjelma teidän tarpeisiinne

Riippuen organisaationne koosta ja strategisista tavoitteista meillä on tarjota teille kolme eri kumppanuusohjelmaa: Liana®Friend, Liana®Partner ja Liana®Ecosystem Partner

Liana®Friends

Ollaan ystäviä ja valloitetaan uusia markkinoita yhdessä. Liana®Friend-ohjelman avulla pysymme yhteydessä ja levitämme sanaa. Liittykää Liana®Friend-verkostoon helposti ja saatte välittömästi hyötyjä. 

Liana®Partners

Liana®Partnerit ovat organisaatioita, jotka markkinoivat ja myyvät asiakkaille sekä hallinnoivat asiakastiliä kokonaisuudessaan. Partnerina omistatte asiakastilin ja hyödytte siitä koko asiakkuuden ajan. Partner Managerimme on aina valmiina auttamaan ja yhdessä voimme varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. 

Liana®Ecosystem Partners

Teknologia on teidän aluettanne. Liana®Ecosystem Partnerina voitte perustaa liiketoimintanne Liana®Cloudille. Autamme teitä muovaamaan ja paketoimaan teknologian, jonka haluatte liittää tarjoomaanne. Ecosystem Partnerit hallinnoivat koko asiakkuutta sisältäen: myynnin, toteutuksen, perehdytyksen, tuen, laskutuksen ja tilin hallinnan.

Katsaus hyötyihin

 

Tyyppi Suosittelukumppanit Jälleenmyyjäkumppanit Ratkaisujen tarjoajat
Nimi Liana®Friend Liana®Partner Liana®Ecosystem Partner
Komissio Suosittelukorvaus Kumppanuuden elinkaaren komissio Kumppanuuden elinkaaren komissio
Tarjottava koulutus Aloitus & verkkomateriaalit Myynti, tilinhallinta ja konsultointi Sama kuin Liana®Partner + projektin hallinta, markkinointi, tuki
Vapaa lisenssi kumppanin omaan käyttöön      
Liana® markkinointimateriaalin käyttö (logot, videot, jne.)      
Vapaa pääsy Liana®-tapahtumiin,
webinaaareihin
     
Vapaa pääsy online-koulutuksiin      
Kumppani listattuna lianatech.fi-sivustolla ja partnerilistauksissa      
Markkinoinnin yhteistyö      
Perehdytys & käyttöönotto Itsepalvelu Partner-tiimin tarjoamana Partner-tiimin tarjoamana

 

Tässä osa kumppaneistamme

Viestintätoimisto- ja jälleenmyyntikumppanit

Teknologiakumppanit

Haluatteko tietää lisää? 
Voimme sopia tapaamisen heti

Voitte varata 15 minuutin kumppanuuspuhelun Partner-tiimin kanssa allaolevasta kalenterista tai lähettämällä meille yhteydenottopyynnön. Voitte ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse [email protected]

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)