Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Google-mainontaa ja maksettua mainontaa Lianan asiantuntijoilta
Google-mainonta ja sosiaalisen median mainonta

Maksettu mainonta

Autamme kohdistamaan viestisi potentiaalisille asiakkaille sosiaalisen median mainonnalla ja tavoittamaan kohderyhmäsi tehokkaasti hyödyntämällä hakusanamainontaa. Meiltä saat juuri yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun, jossa huomioimme liiketoimintasi yksilölliset tarpeet. Määrittelemme yhdessä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet mainonnalle ja seuraamme tavoitteiden saavuttamista säännöllisesti.

Kokenut maksetun mainonnan kumppani

Meillä on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja mainonnasta, ja osaamme valita juuri tavoitteitasi tukevat toimenpiteet. Autamme sinua saamaan parhaan hyödyn irti maksetusta mainonnasta tekemällä oikeat ratkaisut oikeissa kanavissa.

Konkreettisia tuloksia asiakkaillemme

Tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme tuloksia, jotka perustuvat aina systemaattiselle suunnittelulle ja konkreettisille tavoitteille. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisen tavoitesuunnitelman, mikä mahdollistaa tavoitteiden ja tulosten aidon vertailun.

Miksi maksettu mainonta kannattaa?

Maksetulla mainonnalla tavoitat laajemman yleisön, kohdistat markkinointiviestisi tehokkaasti ja oikeaan aikaan sekä tuet asiakkaan etenemistä ostopolulla. Samalla kasvatat tunnettuuttasi ja vahvistat organisaatiosi brändiä.

Google-mainonnan tuloksia seurataan Google Data Studiossa (Looker Studio)

Google-mainonta

Nopeita tuloksia Google-mainonnalla

Varmistamme, että mainoksesi näkyvät Googlessa, kun kohderyhmäsi hakevat tarjoamasi mukaisia tuotteita tai palveluita. Pidämme huolen, että saavutat konkreettisia tuloksia hakusanamainonnan avulla, oli kyse sitten relevanttien liidien hankinnasta tai verkkokaupan myynnin kasvattamisesta.

Miksi valita Liana Google-mainonnan kumppaniksi?

Yhä useampi organisaatio panostaa digimarkkinointiin ja Googleen suurimpana mainonnan kanavana. Kilpailun lisääntyessä ja mainosmuotojen muuttuessa on tärkeää pysyä ajan tasalla parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kun valitset meidät Google-mainonnan kumppaniksi, voit olla varma että räätälöimme hakukonemainonnan palvelun tavoitteidesi ja mediabudjettisi mukaisesti.

Lianan asiantuntijat auttavat sinua Google-mainonnassa

Mitä Google-mainonnan palveluun sisältyy?

Digikumppanuuspalvelumme alkaa aina yhteisellä tavoitesuunnitelmalla. Kun tiedämme mitä tavoitellaan, tiedämme mitä pitää mitata ja mikä toimii. Huolehdimme, että konversioseuranta on oikein asennettu, jotta voit seurata tuloksia Google Looker Studio -raportin (ent. Data Studio) kautta.

Huolehdimme mahdollisten uusien mainos- tai analytiikkatilien asentamisesta ja optimoinnista. Relevantit avainsanat on syytä selvittää tietyin väliajoin, jotta tiedämme, minkä hakujen yhteydessä kannattaa näkyä.

Mainoskampanjoiden luonti ja kohdennus sujuu tehokkaasti yhteistyössä. Valitsemme parasta tulosta tuottavat vaihtoehdot useista mainosmuodoista, oli kyse sitten hakusanamainonnasta, Display-mainonnasta tai Google Shoppingista.

Autamme sinua tekemään somemainontaa Instagramissa.

Sosiaalisen median markkinointi

Ota paras hyöty irti somemarkkinoinnista

Suurin osa asiakkaistasi ja potentiaalisista asiakkaistasi viettävät säännöllisesti aikaansa somekanavissa. Koska orgaaninen sisältö tavoittaa vain murto-osan käyttäjistä, on tarpeellista tavoitella omaa kohderyhmää somemarkkinoinnilla. Varmistamme, että saatte konkreettisia tuloksia esimerkiksi yhteydenottojen määrää tai verkkokaupan myyntiä kasvattamalla.

Miksi valita Liana somemarkkinoinnin kumppaniksi?

Jokaisella organisaatiolla on uniikit digimarkkinoinnin tarpeet eikä somemarkkinointi ole poikkeus. On tärkeä hahmottaa omat tavoitteet ja kohderyhmät, joiden perusteella osaamme valita oikeat somekanavat ja mainosmuodot. Valitsemalla Lianan somemarkkinoinnin kumppaniksi saat sinulle räätälöidyn palvelun, jonka ainoa tavoite on taata teille parhaat mahdolliset tulokset.

Yhdessä saavutamme asetetut tavoitteet somemainonnalla.

Mitä somemarkkinoinnin palveluun sisältyy?

Yhteisen tavoitesuunnitelman avulla selvitämme tavoitteet somemarkkinoinnille. Suunnitelman perusteella asennamme relevantit koversioseurannat ja luomme Google Looker Studio -raportin (ent. Data Studio), jotta voit seurata tuloksia reaaliaikaisesti.

Asiantuntijamme asentavat tarvittaessa puolestasi uudet mainos- tai analytiikkatilit. Itse kampanjoiden ja mainosten luonti onnistuu parhaiten yhteistyössä, jolloin saamme hyödynnettyä asiakkaamme substanssiosaamista.

Digimarkkinoinnin tiimistämme löytyy Google-mainonnan ja somemarkkinoinnin lisäksi vahvaa osaamista hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnin automaatiosta, jolloin et tarvitse useampaa kumppania tulosten maksimoimiseksi.

Usein kysyttyä maksetusta mainonnasta

Maksettu mainonta on mainonnan muoto, jossa mainostaja maksaa mainoksen näyttämisestä tai klikkauksista. Maksettua mainontaa voidaan toteuttaa niin hakukoneissa kuin sosiaalisessa mediassa.

Hakusanamainonta on maksetun mainonnan muoto, joka perustuu määritettyihin avainsanoihin, joiden pohjalta luodaan mainokset. Mainokset näkyvät hakutulossivulla käyttäjän tekemien avainsanoihin perustuvien hakujen yhteydessä.

Somemainonnalla viitataan sosiaalisessa mediassa toteutettavaan maksettuun mainontaan. Sosiaalisen median mainontaa voidaan toteuttaa esimerkiksi Metan kanavissa, kuten Instagramissa tai Facebookissa.

Google-mainonnan palvelumme sisältää yhteisen tavoitesuunnitelman, konversioseurannoista huolehtimisen, mahdollisten uusien tilien asentamisen ja optimoinnin sekä avainsanojen säännöllisen optimoinnin. Luomme yhdessä kanssasi tehokkaita mainoskampanjoita, valiten parhaiten tuottavat vaihtoehdot eri mainosmuodoista.

Jätä yhteydenottopyyntö