Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Palvelut, Tiedottaminen

Digimarkkinoinnin palvelut ja tiedotejakelupalvelu Cailapille

Cailap Oy Marketing on suomalainen kauneustuotteita myyvä perheyritys, joka on perustettu vuonna 1977. Nykyään Cailap on yksi Suomen suurimmista kauneustuoteyrityksistä, joka jatkaa toimintaansa jo toisessa polvessa. Tuotteillaan Cailap pyrkii saamaan kantajansa tuntemaan itsensä upeaksi sekä tuomaan iloa arkeen.

Markkinointinsa tukena Cailap hyödyntää Lianan digimarkkinoinnin kumppanuutta. Lisäksi yritys lähettää tiedotteensa Lianan tiedotejakelupalvelu ePressillä.

Kokemukset ePressistä ja keskustelut Lianan asiantuntijoiden kanssa vakuuttivat meidät laajentamaan yhteistyön digimarkkinoinnin kumppanuudeksi. Tuntuu, että Lianalla omataan paljon eri osa-alueiden ammattitaitoa.
Susanna Wiljanen
Brand manager, Cailap Oy Marketing

Maksettu mainonta, web-analytiikka ja hakukoneoptimointi

Lianan digimarkkinoinnin kumppanuuden palveluista Cailap hyödyntää maksettua mainontaa, web-analytiikkaa sekä hakukoneoptimointia (SEO). Kumppanuuden myötä Cailapilla on opittu paljon uusia markkinoinnin taitoja, sillä erilaiset projektit toteutetaan yhdessä Lianan kanssa ja samalla päästään jakamaan tietoa ja osaamista asiantuntijoiden kesken.

Lianan digimarkkinoinnin kumppanuus on auttanut meitä hahmottamaan maksetun mainonnan ja hakukoneoptimoinnin lainalaisuuksia juuri omassa liiketoiminnassamme.
Susanna Wiljanen
Brand manager, Cailap Oy Marketing

Cailapilla iloitaan yhteistyön sujuvuudesta Lianan yhteyshenkilön kanssa. Kommunikointi on ollut helppoa ja sujuvaa, mikä taas mahdollistaa tulevien projektien suunnittelun yhä mutkattomammin.

Nyt yhteistyötä on takana jo pidemmän aikaa, ja liiketoimintamme käy Lianalle aina vain tutummaksi. Tämä tuo markkinoinnin suunnitteluun aivan uuden ulottuvuuden.
Susanna Wiljanen
Brand manager, Cailap Oy Marketing
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo