Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Koulut ja oppilaitokset

Verkkosivut ja verkkokaupat koulutusalalle

Rakennamme selkeät, informatiiviset ja oppilaitoksen tavoitteita tukevat verkkosivut ja verkkokaupat koulutusalan toimijoille. Meiltä saat laadukkaan suunnittelun, teknisen toteutuksen ja jatkokehityksen lisäksi kattavat digimarkkinoinnin palvelut, joiden avulla tehostat esimerkiksi opiskelijarekrytointia ja sidosryhmäviestintää sekä ansaitset näkyvyyttä koulutustarjonnallesi.

Powered by

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Olemme auttaneet monia koulutusalan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa verkossa verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisuillamme.

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Ota yhteyttä ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Tarjoa kursseja ja koulutuskokonaisuuksia verkossa

Tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti markkinoimalla tutkintoja sekä koulutuksia verkossa ja tuo tarjoomasi helposti heidän saatavilleen. Autamme tuomaan kurssitarjontasi verkkoon ja tekemään tutkinnon hakemisesta ja maksullisten kokonaisuuksien ostamisesta helppoa.

Autamme tarjoamaan mieleenjäävän käyttökokemuksen saavutettavuudesta ja käytettävyydestä tinkimättä: rakennamme verkkosivuista ja -kaupasta helposti ylläpidettävän ja teknisesti laadukkaan kokonaisuuden, joka palvelee kohderyhmiäsi pitkään.

Kehitä opiskelijarekrytointia ja viesti tehokkaasti oppilaitoksen sisällä

Toimivat verkkosivut ovat oppilaitoksen tiedonkulun ja uusien opiskelijoiden hankinnan perusta, jonka kautta sidosryhmät, kuten nykyiset ja tulevat opiskelijat, tutustuvat organisaatioon. Ansaitse näkyvyyttä tieteellisille julkaisuille, koulutustarjonnalle ja yhteistyöhankkeille. Ratkaisumme mahdollistavat kaiken tämän verkossa.

Vaivaton käyttökokemus ylläpitäjälle

Rakennamme verkkosivut WordPress-alustalla ja verkkokaupat WooCommerce-alustalla. Valitsemme käytettävän alustan aina verkkopalvelun vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Suositut käyttöjärjestelmät ovat helppoja käyttää ja mahdollistavat itsenäisen sisällön päivittämisen.

Käytettävyys ja saavutettavuus

Huolehdimme verkkosivustosi tai verkkokauppasi käytettävyydestä, jotta voit tarjota kohderyhmillesi onnistuneen asiakaskokemuksen. Toteutamme saavutettavat verkkosivut palvelemaan kaikkia kohderyhmiäsi. Eri kieliversioiden avulla tuot sisältösi myös muunkielisten hakijoiden, opiskelijoiden ja henkilökunnan saataville.

Nopea ja kiitelty tukipalvelu

Ylläpito- ja tukipalvelumme ovat ylpeydenaiheemme, josta saamme asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta: tukipalvelumme arvosana on huimat 4,7/5. Reagoimme nopeasti kysymyksiisi ja autamme ripeästi mahdollisten ongelmien ilmetessä, jotta tärkeä työsi ei keskeydy. Ylläpitopalvelumme pitää sivustosi turvassa ja tietoturvallisena.

Parempia tuloksia digimarkkinoinnin palveluiden avulla

Autamme markkinointi- ja viestintätiimejä toimimalla digimarkkinoinnin kumppanina siellä, missä meitä eniten tarvitaan: maksetun mainonnan, hakukoneoptimoinnin, web-analytiikan ja markkinoinnin automaation osa-alueilla.

Voimme auttaa parantamaan verkkonäkyvyyttäsi ja asentaa puolestasi tärkeät verkkoanalytiikan työkalut, jotta markkinointisi perustuu aitoon dataan.

Toimivat viestintäratkaisut koulutusalalle

Tiedota vaikuttavasti ja seuraa oppilaitoksesi julkisuuskuvaa sekä alan ajankohtaisia keskusteluja viestintäratkaisujemme avulla. Tavoita tärkeät sidosryhmät, ansaitse näkyvyyttä ja tiedota organisaatiollesi relevanteista aiheista, kuten koulutusohjelmista ja kursseista, jatko- ja täydennyskoulutuksista, yhteistyöprojekteista, opiskelijatarinoista sekä sertifikaateista ja akkreditoinneista.

Kuinka onnistua verkkosivu-uudistuksessa?

Miten verkkosivu-uudistus toteutetaan ketterämmin ja niin, että se samalla helpottaisi sivustoa jatkuvasti käyttävien ja päivittävien markkinoijien työtä? Tässä webinaaritallenteessa käymme läpi verkkosivu-uudistuksen yleisimpiä sudenkuoppia ja kuinka välttää ne. Katsomalla tallenteen opit, miten saavuttaa sivuston pitkä elinkaari ja mitä helppo muokattavuus käytännössä tarkoittaa.

Jätä yhteydenottopyyntö