Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi

Tehokasta ja toimivaa sähköpostimarkkinointia autonvuokrausalalla

Hertz on kansainvälinen autovuokraamo, joka toimii 150 maassa noin 8300 toimipisteessä. Suomessa yritys käyttää sähköpostimarkkinoinnin työkalu LianaMaileria uutiskirjeviestinnässään. Hertz valitsi Lianan uutiskirjetyökalun helppokäyttöisyyden ja selkeyden takia. Uutiskirjeiden lähetys sujuu tehokkaasti, mikä on Hertzin organisaation nopeatempoisessa työssä todella tärkeää. 

“Saamme aina nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Reaaliaikainen chat-tuki on mahtava apu kiireellisissä tilanteissa. Voin suositella LianaMaileria lämpimästi.”
Carolina Harjulin
Markkinointipäällikkö

 

Hertzin käyttämä uutiskirjepohja on helposti muokattavissa halutun näköiseksi ja ulkoasu noudattaa yrityksen brändiä. Lianan sähköpostimarkkinoinnin työkalun ketteryyden ansiosta Hertz pystyy kokoamaan ja lähettämään uutiskirjeitä myös erittäin nopealla aikataululla. 

“Käyttämämme palvelu on todella helppokäyttöinen, toimintavarma ja hyvin muokattavissa.”
Carolina Harjulin
Markkinointipäällikkö

 

Hertzin uutiskirjeiden avausmäärät ovat olleet erittäin hyviä: yhteydenottoja tulee asiakkailta aiempaa enemmän. Uutiskirjeiden kautta Hertz on saanut uusia ja tärkeitä asiakaskontakteja, mikä jo itsessään toimii parhaana palautteena yritykselle uutiskirjeiden toimivuudesta.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo