Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Mediaseuranta, Sähköpostimarkkinointi, Tiedottaminen

Modernit työkalut helpottavat yhteistyötä sidosryhmien kanssa

Icehearts ry on joukkueurheilun avulla ehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä organisaatio. Icehearts-toimintamallissa ammatillisesti pätevä kasvattaja sitoutuu lapsen kanssa toimimiseen ja tukemiseen 12 vuoden ajan. Tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja taata lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

Tällä hetkellä Iceheartsin toiminnassa on mukana yli 750 lasta ja nuorta neljällätoista eri paikkakunnalla.

Icehearts-toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön sosiaalitoimen ja opetustoimen kanssa, ja siksi organisaatio tarvitsi käyttöönsä työkalut, joilla kasvattaa tietoisuutta kunnan ja valtion päättäjien keskuudessa. Ratkaisu tähän tarpeeseen löytyi Lianalta, jolta Icehearts koki saavansa kaikki tarvitsemansa palvelut yhden katon alta. Tietoisuuden kasvattamisessa järjestö käyttää LianaMaileria sähköpostimarkkinointiin, ePressiä tiedottamiseen sekä LianaMonitoria mediaseurantaan.

Erityisesti meidän toimintaa tukevat mahdollisuudet seurata kuntien kokouspöytäkirjoja sekä viestiä tehokkaasti kuntien päätöksentekijöille yhdellä klikkauksella.
Erika Turunen
Järjestöpäällikkö, Icehearts ry

 

Tiedotteiden ja uutiskirjeiden avulla Icehearts pystyy tehokkaasti ylläpitämään suhteitaan kuntiin, päättäjiin ja muihin sidosryhmiin, kuten toiminnasta kiinnostuneisiin vanhempiin.

Icehearts on saanut uutiskirjeistään positiivista palautetta: kirjeitä on kiitelty selkeiksi ja helppolukuisiksi, ja erityisesti gallup-osioita ja videosisältöjä on kehuttu kovasti.

Iceheartsin uutiskirjeet ovat saaneet kiitosta muun muassa monipuolisista videosisällöistään. Lukijan on helppo ottaa esimerkiksi vuosikertomus haltuun videomuodossa.

Mediaseurannan työkalu LianaMonitor taas on tehnyt alan uutisoinnin seuraamisesta helppoa ja Icehearts on voinut reagoida heitä koskeviin keskusteluihin ja uutisiin selkeitä väyliä pitkin.

Lianan työkalut ovat osa tekijöistä, joiden ansiosta Icehearts pystynyt kehittämään toimintaansa. Viimeisen parin vuoden aikana organisaatio onkin kyennyt lisäämään joukkueiden määrää 30 prosentilla.

Lianan avulla saavutamme suuremman yleisön, mutta vieläkin tärkeämpää on se, että saavutamme oikean yleisön.
Erika Turunen
Järjestöpäällikkö, Icehearts ry

 

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä