Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Hinnoittelupaketit

Lianalta saat tehokkaan uutiskirjetyökalun lisäksi kaiken tarvitsemasi tuen sen käyttöönottoon. Projektin hinta sisältää työkalun asennuksen, onboarding-prosessin, toiveidesi mukaisten uutiskirjepohjien rakentamisen ja lisämaksusta pohjan visuaalisen designin sekä räätälöidyt integraatiot tarpeidesi mukaan.

Huolehdimme puolestasi työkalun toimitusvarmuudesta ja GDPR-yhteensopivuudesta. LianaMailerin avulla voit keskittyä työhösi teknologian sijasta.

{{ slider.infoText }}
Suosituin

{{ usePlanTitle ? plan.title : plan.planType }}

Pyydä tarjous
Alkaen
{{ currencies[selectedCurrency].symbol }}{{ slider.limits ? plan.monthlyFeeValue : plan.monthlyFeeValue[selectedCurrency] }} {{ currencies[selectedCurrency].symbol }}/kk
+ {{ currencies[selectedCurrency].symbol }}{{ plan.startingFeeValue[selectedCurrency] }} {{ currencies[selectedCurrency].symbol }} kertamaksu
{{ plan.startingFeeFreeText }}
Tärkeimmät ominaisuudet
 • {{ feature.title ? feature.title : feature.name }}
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.
Esimerkki!

Käyttöönottoprojektin eteneminen

Monipuoliset ominaisuudet uutiskirjeviestintään ja sähköpostimarkkinointiin

 Automatisoi sisällöntuotantoa: hyödynnä RSS-syötteitä vähentääksesi manuaalista sisällöntuotantoa.

 Analysoi ja seuraa: tärkeitä mittareita (klikkausprosentti, avausprosentti) kehittääksesi tulevia kampanjoitasi.

 Noudata GDPR-asetusta vaivatta: lähetysperusteiden hallinnointi on helppoa. Suostumukset voidaan automatisoida, vastaanottajat voivat ladata tietonsa tai pyytää unohtamaan kaikki tietonsa.

 Automatisoi kampanjat: tehosta sähköpostimarkkinointiasi markkinoinnin automaatiolla, jonka avulla suunnittelet ja ajastat oikea-aikaisia viestejä asiakkaillesi ja prospekteillesi.

 Hyödynnä tekoälyä: työkaluun sisäänrakennettu tekoälyavustaja tekee uutiskirjesisällön luomisesta ja muokkaamisesta helppoa ja nopeaa.

 Varmista viestiesi korkea läpimenoprosentti: huolehdimme, että domain-asetuksesi (DKIM, SPF, DMARC) on määritetty oikein, jotta viestiesi toimitettavuus ei vaarannu.

Usein kysytyt kysymykset

Kertamaksu sisältää mm. valitsemastasi paketista riippuen seuraavat:

LianaMailer Pro

 • Ei kertamaksua
 • Uutiskirjepohja valittavissa kattavasta valmiiden pohjien galleriasta
 • Saatavilla Template-editori (valitse valmis uutiskirjepohja)

LianaMailer Business

 • Kertamaksu 900 €
 • Saatavilla kaksi editoria: Custom (sinulle kustomoitu uutiskirjepohja) ja Template (valitse valmis uutiskirjepohja)
 • Täysin yrityksesi ilmeen ja toiveidesi mukaan toteutetut uutiskirjepohjat. Uutiskirjeen visuaalinen suunnittelu lisätyönä.
 • Palvelun käyttöönotto online-tapaamisessa

LianaMailer Enterprise

 • Kertamaksu 1800 €
 • Saatavilla kaksi editoria: Custom (sinulle kustomoitu uutiskirjepohja) ja Template (valitse valmis uutiskirjepohja)
 • Täysin yrityksesi ilmeen ja toiveidesi mukaan toteutetut uutiskirjepohjat. Uutiskirjeen visuaalinen suunnittelu lisätyönä.
 • Useat lisäominaisuudet kuuluvat pakettiin: RSS-syötteet, kyselyt
 • Palvelun onboarding toimitiloissanne toteutettuna

Kyllä, uutiskirjepohja voidaan kustomoida 100 % organisaatiosi tarpeita vastaavasti, jos valitset Business- tai Enterprise-paketin.

 • Valitessasi Pro-paketin saat kattavat materiaalit LianaMailerin käyttöönottoa varten: tukenasi ovat laaja tukisivusto, onboarding-videot ja -materiaalit.
 • Valitessasi Business-paketin asiantuntijamme auttaa työkalun käyttöönotossa online-tapaamisessa. Omistautunut asiakasvastaava auttaa sinua hyödyntämään kaikkia Liana®Cloudin ominaisuuksia. Apunasi on myös laaja tukisivusto.
 • Valitessasi Enterprise-paketin asiantuntijamme pitävät käyttöönoton tarvittaessa myös toimitiloissanne. Projektipäällikkö varmistaa projektiesi onnistuneen toteutuksen ja omistautunut asiakasvastaava auttaa sinua hyödyntämään kaikkia Liana®Cloudin ominaisuuksia. Laajalta tukisivustolta löydät nopeasti vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Onboarding sisältää Business- ja Enterprise-asiakkaillemme aloitustapaamisen ja työkalun läpikäynnin vaivattoman alun takaamiseksi. Kun olet käyttänyt työkalua jonkin aikaa, tarkistamme, että kaikki sujuu odotetusti: tarvittaessa varaamme tapaamisen ja käymme läpi mahdolliset kysymykset tai asiat, joissa kaipaat apua. Lopuksi projektipäällikkö ja Onboarding Manager siirtyvät toiseen projektiin ja jatkossa apunasi toimii oma Customer Success Manager.

 

Kyllä. Kun valitset Enterprise-paketin, sen sisältö on täysin kustomoitavissa tarpeidesi mukaan.

Millä tavoin voin viedä sähköpostimarkkinointini seuraavalle tasolle?

Uutiskirjetyökalu LianaMailer on osa kattavaa markkinoinnin ohjelmisto LianaCloudia, johon kuuluu muun muassa ketterä markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomation. LianaMailer on täysin integroitu LianaAutomationiin. Markkinoinnin automaation avulla voit luoda yksinkertaisia tai edistyneempiä automaatioketjuja kampanjoidesi tehostamiseksi.

Vertaile kaikkia ominaisuuksia

{{ usePlanTitle ? plan.title : plan.planType }}
Pyydä tarjous
{{ currencies[selectedCurrency].symbol }} {{ slider.limits ? plan.monthlyFeeValue : plan.monthlyFeeValue[selectedCurrency] }} {{ currencies[selectedCurrency].symbol }}/kk + {{ currencies[selectedCurrency].symbol }}{{ plan.startingFeeValue[selectedCurrency] }} {{ currencies[selectedCurrency].symbol }} kertamaksu
Suosituin
Pyydä tarjous
{{ currencies[selectedCurrency].symbol }} {{ slider.limits ? plan.monthlyFeeValue : plan.monthlyFeeValue[selectedCurrency] }}{{ currencies[selectedCurrency].symbol }}/kk + {{ currencies[selectedCurrency].symbol }}{{ plan.startingFeeValue[selectedCurrency] }} {{ currencies[selectedCurrency].symbol }} kertamaksu
Suosituin
LianaAccount-käyttäjätili
{{ feature.description }}