Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Henkilö esittelee ePressi-tiedotejakelupalvelua kannettavan tietokoneen näytöllä

Tiedottaminen

ePressi-tiedotejakelupalvelu on Suomen käytetyin uutisportaali tiedotteiden julkaisuun sekä jakeluun medialle ja sidosryhmille. Voit lähettää rajoittamattoman tai tarpeillesi sopivan määrän tiedotteita käyttäjäystävällisestä palvelustamme ja kohdentaa tiedotteesi lukuisten hyödyllisten kriteerien mukaisesti. ePressin avulla järjestön tai yrityksen tiedottaminen onnistuu juuri oikeille toimittajille ja voit varmistaa näkyvyytesi mediassa.

Avainlukuja

Lianan viestinnän palveluilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä: valtionhallinnon organisaatioita, järjestöjä ja yrityksiä. Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat kotimaisten ratkaisuiden helppokäyttöisyyteen, laajaan mediakontaktirekisteriin sekä avuliaaseen käyttäjätukeen.

Käyttäjää kuukaudessa

900+

Portaalikävijää kuukaudessa

100000+

Lähetettyä tiedotetta kuukaudessa

2000+

Tukipalvelut

4.5/5

NPS

45

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Henkilö katselee lehdistötiedotetta kannettavan tietokoneen ruudulla

Lehdistötiedote tavoittaa oikeat kohderyhmät

Jotta lehdistötiedote menee läpi mediassa, sen on tavoitettava juuri oikeat journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Siksi olemmekin panostaneet tiedotejakelupalvelussamme viestinnän kohdentamiseen: voit etsiä toimittajia laajasta mediatietokannastamme esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan.  

Palvelumme avulla pidät huolen siitä, että järjestön tai yrityksen tiedottaminen kohdistuu juuri oikeille toimittajille. Toimittajakantamme on laaja ja laadukas ja sitä pidetään jatkuvasti ajan tasalla.

"Meillä ei ollut aikaisempaa kokemusta tiedottamisesta, mutta Lianan yhteyshenkilö auttoi meidät alkuun käytännön asioissa, kuten siinä, millaiset sisällöt tiedotteissa toimivat. Hän on myös ottanut yhteyttä silloin, jos minulta on jäänyt jokin asia huomaamatta – se on hienoa!"

Anna Wikholm
Markkinointi, Kolmen Kaverin Jäätelö

Tiedottaminen monikanavaisesti

Monikanavaisuuden avulla tarinasi leviää entistä laajemmin myös suuren yleisön tietoisuuteen. Palvelumme avulla tiedotteen lähettäminen hoituu yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, bloggaajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin. Tiedotteen voi myös halutessaan julkaista Kauppalehden verkkopalvelussa.

Tiedotteen lähettämisen jälkeen voit seurata reaaliaikaista analytiikkaa, josta näet muun muassa tiedotteen avausprosentin, klikkausprosentin sekä yksittäiset toimittajat, jotka ovat avanneet viestisi.

Henkilö katselee ePressi-tiedotteen statistiikkaa kannettavan tietokoneen ruudulta

Tiedotejakelu ja automaattinen läpimenoseuranta

Kun asiakkaalla on käytössään sekä ePressi.com-tiedotejakelupalvelu että LianaMonitor-mediaseurantapalvelu, jokaisesta tiedotteen jakelusta kytkeytyy päälle automaattinen seuranta.

Lianan tekoäly poimii verkkomedioista tiedotteen sisältöä vastaavia uutisia ja näyttää uutisosumat tiedotekohtaisesti. Voit helposti nähdä, millaisia tuloksia tiedottaminen tuo.

Tiedotejakeluita ja uutispiikkejä voidaan hyödyntää LianaMonitorin tarjoamien analyysien puolella.

Lähetä yksittäisiä tiedotteita helposti ja nopeasti

Yksittäisen lehdistötiedotteen julkaisu ja tiedotteen toimitus sopiville vastaanottajille onnistuu kätevästi lomakkeemme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeen tiedot ja ajastaa lehdistötiedote haluamallesi ajankohdalle. Me hoidamme puolestasi tiedotteen lähettämisen ja julkaisun ePressi-tiedotejakelupalvelussamme.

Millainen on hyvä tiedote?

Hyvän lehdistötiedotteen tunnistaa usein siitä, että se on lähes sellaisenaan julkaisuvalmis. Hyvä tiedote on kirjoitettu ytimekkäästi ja ymmärrettävästi, sen aihe on ajankohtainen ja kiinnostava ja sen ydinsanoma on tuotu selkeästi esille. Tiedote mukailee rakennetta, joka on todistetusti toimiva. Lue blogipostauksemme hyvän tiedotteen rakenteesta ja sisällöstä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogeistamme

Tiedottaminen, mediasuhteet ja julkisuuskuva ovat paljon esillä blogissamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksoja.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut