Lataa opas

Toimittajakysely 2024 – Tiedota ja viesti toimittajien vinkeillä

Toimittajakysely 2024 – Tiedota ja viesti toimittajien vinkeillä -oppaan kansikuva

Kysyimme suomalaisilta toimittajilta, millainen on hyvä lehdistötiedote. Saimme 134 vastausta hyödyllistä informaatiota siitä, mitä toimittajat arvostavat ja koostimme niistä helppolukuisen oppaan. Opi esimerkiksi:

  • Kuinka suuri osa toimittajista oli hyödyntänyt tiedotteita 24 tunnin sisällä
  • Miksi tiedotteiden kohdentaminen on tärkeää
  • Millaisia kuvia tiedotteeseen tulisi liittää
  • Miten käyttää sitaatteja tiedotteissa
  • Kuinka suuri merkitys sillä on toimittajille, että organisaatiot tiedottavat aktiivisesti

Liana Technologies laati tämän vuoden toimittajakyselyn yhteistyössä ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n kanssa ja toimme mukaan kysymyksiä liittyen viestintäkulttuuriin ja sen mahdollisiin muutoksiin toimittajien näkökulmasta. Oppaassa toimittajat kertovat myös sen, millainen asiantuntijoiden ja päättäjien haastatteluvalmius tällä hetkellä Suomessa on sekä miten toimittajat käyttävät somea ja tekoälyä työssään.

 


 

Katsoisitko mieluummin webinaarin aiheeseen liittyen? Se onnistuu myös!

"Toimittajien vinkit onnistuneeseen tiedotteeseen 2024" -webinaarissa Lianan viestintäpäällikkö Fanni Mäki kertoi tiiviissä muodossa toimittajakyselyn tuloksista ja Miia Rosenqvist ProComilta liittyi seuraan keskustelemaan hyvän viestintäkulttuurin toteutumisesta sekä viestinnän ammattilaisille suunnattujen tutkimusten yhtäläisyyksistä ja eroista toimittajakyselyyn.

Katso webinaaritallenne ›

Lataa opas itsellesi

Haluaisitko keskustella asiantuntijamme kanssa markkinoinnin ja viestinnän teknologioiden ja palveluiden tarpeistasi?
Oletko Lianan asiakas?

Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Liana Technologiesin digimarkkinoijan uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä digitaaliseen viestintään. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Liana Technologiesin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.