Lähetä kertatiedote helposti ja nopeasti

Lähetä tiedotteet helposti medialle ja muulle yleisölle Suomen suosituimmalla mediatiedottamisen palvelulla.

Täytä lomake ja lähetä tiedote

Lähetä tiedotteesi 
nopealla aikataululla

Yksittäisen lehdistötiedotteen julkaisu onnistuu helposti ja nopeasti lomakkeemme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeen tiedot ja ajastaa tiedote haluamallesi ajankohdalle. Me hoidamme puolestasi tiedotteen lähettämisen ja julkaisun ePressi-tiedotejakelupalvelussamme.

Yksittäisen tiedotteen hinta on 390 € + alv. Tiedotteeseen on mahdollista sisällyttää kolme kuvatiedostoa veloituksetta. Voit valita myös 3 tai 5 kertatiedotteen paketin.

Täytä lomake ja lähetä tiedote

Aiotko lähettää useamman tiedotteen?

Mikäli organisaatiollasi on tarkoituksena lähettää vuoden aikana useampi tiedote, tarjoamme palvelua myös useampien tiedotteiden lähettämiseen, tilaa kolmen kertatiedotteen paketti 90 € /kk + alv. Vaihtoehtoisesti voitte hankkia ePressi-tiedotejakelupalvelun omaan käyttöönne, jolloin pääsette itse valitsemaan tiedotteiden vastaanottajat sekä analysoimaan tiedotteen menestystä työkalun laajasta statistiikasta.

Ota yhteyttä tiimiimme

Kertatiedote-palvelun sisältö

Hintaan sisältyy

 • Tiedotteen suorajakelu Suomen suosituimmalla järjestelmällä valittujen toimittajien sähköpostiin
 • Tiedotteen kohdentaminen sopiville vastaanottajille tiedotteen aiheen ja asiakkaan valitsemien aihepiirien perusteella
 • Julkaisu suositussa ePressi-portaalissa
 • Julkaisu ePressin tiedotekoosteissa
 • Julkaisu ePressin sosiaalisen median kanavissa
 • 3 kuvaa/liitetiedostoa tiedotteeseen

Lisäpalveluna

 • Kertatiedote pikatoimituksella – tiedote lähetetään 4h sisällä toimistoaikojen puitteissa (8:00–16:00): 630 €
 • Kolme kertatiedotetta 12 kk aikana Suomeen: 90 €/kk (12 kk sopimus)
 • Kolme kertatiedotetta 12 kk aikana Suomeen läpimenoseurannalla: 180 €/kk (12 kk sopimus)
 • Kertatiedotteen läpimenon seuranta medioiden verkkosivustoilla. Saat raportin tiedotteen pohjalta kirjoitetuista artikkeleista automaattisesti 14 päivän kuluttua tiedotteen lähetyksestä: 395 €
 • Tiedotteen julkaisu ja jakelu Ruotsissa: 390 €
 • Lisäkuvien liittäminen tiedotteeseen: 40 €/kpl
 • Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Meillä oli hieno tarina kerrottavanamme, ja ePressi toimi loistavasti monikanavaisena ja tehokkaana palveluna sen levittämiseen.

Kaj Kostiander
Toimitusjohtaja, Tornion Panimo

Tiesitkö, että tarjoamme myös mediaseurannan palveluita?

Keskeinen osa tehokasta ja tuloksellista mediatiedottamista on tiedotteiden tuoman näkyvyyden seuraaminen. Mediaseurannan työkalumme LianaMonitor mahdollistaa oman näkyvyyden seuraamisen lisäksi myös esimerkiksi kilpailijoiden, toimialan tai nousevien trendien seurannan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Täytä tiedotteen tiedot ja osta tiedote.

* = Pakolliset kentät
Lataa...
Kokonaishinta:
0
Kokonaishinta:
0

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Liana Technologiesin yleiset toimitusehdot. Laskuun lisätään toimistomaksu 8€/lasku, maksuehto 14 päivää netto. Olethan myös tarkistanut tiedotteesi sisällön – sisältöä ei pysty enää lähettämisen jälkeen muokkaamaan, eikä siitä lähetetä erillistä esikatselua ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden laskuttaa lisätyönä jälkeenpäin saapuvat muutospyynnöt.

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää kertatiedotteen lähettämiseen liittyen? Voit aina lähestyä meitä sähköpostitse osoitteeseen services@lianatech.com, voit jättää meille myös soittopyynnön.