Lähetä kertatiedote helposti ja nopeasti

Tiedotteen lähettäminen medialle ja muulle yleisölle onnistuu helposti Suomen suosituimmalla mediatiedottamisen palvelulla.

Englanninkielisen käyttöliittymän löydät täältä.

Lähetä tiedotteesi 
nopealla aikataululla

Yksittäisen lehdistötiedotteen julkaisu ja tiedotteen toimitus sopiville vastaanottajille onnistuu kätevästi lomakkeemme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeen tiedot ja ajastaa tiedote haluamallesi ajankohdalle. Me hoidamme puolestasi tiedotteen lähettämisen ja julkaisun ePressi-tiedotejakelupalvelussamme.

Yksittäisen tiedotteen hinta on 390 € + alv. Tiedotteeseen on mahdollista sisällyttää kolme kuvatiedostoa veloituksetta. Voit valita myös 3 tai 5 kertatiedotteen paketin.

Täytä lomake ja osta tiedote

Hyödynnä vaikuttajamarkkinointi perinteisen mediatiedottamisen rinnalla

Voit valita nyt myös sosiaalisen median vaikuttajat (n. 8000 vaikuttajaa) mukaan lehdistötiedotteen vastaanottajiksi. Mikäli tiedotat tuotteista / tuoteuutuuksista, hyödynnä PR-tuotejakelua osana tiedottamista. Vaikuttajamarkkinoinnin palvelut toteuttaa https://somessa.com/ (osa Ilkka-konsernia)

Aiotko lähettää useamman tiedotteen?

Mikäli organisaatiollasi on enemmän tiedotettavaa, suosittelemme yksittäisten kertatiedotteiden sijaan vuosipakettejamme. Valikoimasta löytyy kolmen kertatiedotteen vuosipaketti hintaan 1140 € (95 €/kk) + alv ja viiden kertatiedotteen vuosipaketti hintaan 1800 € (150 €/kk) + alv.

Vaihtoehtoisesti voitte hankkia ePressi-tiedotejakelupalvelun omaan käyttöönne, jolloin pääsette itse valitsemaan tiedotteiden vastaanottajat sekä analysoimaan tiedotteen menestystä työkalun laajasta statistiikasta.

Ota yhteyttä tiimiimme

Kertatiedote-palvelun sisältö

Hintaan sisältyy

 • Tiedotteen suorajakelu Suomen suosituimmalla järjestelmällä valittujen toimittajien sähköpostiin
 • Tiedotteen välitys sopiville vastaanottajille tiedotteen aiheen ja asiakkaan valitsemien aihepiirien perusteella
 • Julkaisu suositussa ePressi-portaalissa
 • Julkaisu ePressin tiedotekoosteissa
 • Julkaisu ePressin sosiaalisen median kanavissa
 • 3 kuvaa/liitetiedostoa tiedotteeseen

Lisäpalveluna

 • Kertatiedote pikatoimituksella – tiedote lähetetään 4h sisällä toimistoaikojen puitteissa (8:00–16:00): 630 €
 • Kolme tiedotetta 12 kk aikana Suomeen: 1140 € (95 €/kk, 12 kk sopimus)
 • Kolme tiedotetta 12 kk aikana Suomeen läpimenoseurannalla: 180 €/kk (12 kk sopimus)
 • Tiedotteen läpimenon seuranta medioiden verkkosivustoilla. Saat automaattisesti raportin 7 päivän kuluttua tiedotteen lähetyksestä tiedotteen pohjalta kirjoitetuista artikkeleista, avausprosentin, kenelle tiedote lähetettiin ja ketkä sen avasivat: 390 €
 • Tiedotteen julkaisu ja jakelu Ruotsissa, Saksassa tai Ranskassa: 390 €
 • Lisäkuvien liittäminen tiedotteeseen: 40 €/kpl
 • Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Meillä oli hieno tarina kerrottavanamme, ja ePressi toimi loistavasti monikanavaisena ja tehokkaana palveluna sen levittämiseen.

Kaj Kostiander
Toimitusjohtaja, Tornion Panimo

Tiesitkö, että tarjoamme myös mediaseurannan palveluita?

Keskeinen osa tehokasta ja tuloksellista mediatiedottamista on tiedotteiden tuoman näkyvyyden seuraaminen. Mediaseurannan työkalumme LianaMonitor mahdollistaa oman näkyvyyden seuraamisen lisäksi myös esimerkiksi kilpailijoiden, toimialan tai nousevien trendien seurannan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Täytä tiedotteen tiedot ja osta tiedote.

* = Pakolliset kentät
Lataa...
Kokonaishinta:
0

Lomakkeen lähetys epäonnistui. Virhe seuraavissa kentissä:

  Kokonaishinta:
  0

  Lomakkeen lähetys epäonnistui. Virhe seuraavissa kentissä:

   Saat tilauksen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli tilausvahvistus jää uupumaan, olethan yhteydessä [email protected] Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Liana Technologiesin yleiset toimitusehdot.Avaa uudessa välilehdessä Laskuun lisätään toimistomaksu 8€/lasku, maksuehto 14 päivää netto. Olethan myös tarkistanut tiedotteesi sisällön – sisältöä ei pysty enää lähettämisen jälkeen muokkaamaan, eikä siitä lähetetä erillistä esikatselua ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden laskuttaa lisätyönä jälkeenpäin saapuvat muutospyynnöt.

   Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää kertatiedotteen lähettämiseen liittyen? Voit aina lähestyä meitä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], jonne voit jättää meille myös soittopyynnön tarvittaessa.