Lähetä tiedotteita
sinun tavallasi

Tiedotteen lähettäminen medialle ja muulle yleisölle onnistuu helposti Suomen suosituimmalla mediatiedottamisen palvelulla. Voit ostaa joko kertatiedotteen tai hankkia lehdistötiedotejakelupalvelun juuri sinun tiedottamistarpeisiisi.

The English user interface for buying one-time press releases is here.

Lähetä kertatiedote

Lähetä kertatiedote helposti ja nopeasti! Jos sinun tarvitsee lähettää vain yksi tiedote, niin olemme tehneet prosessin sinulle erittäin sujuvaksi. Tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella annat meille kaikki tarvittavat tiedot tiedotetta varten lisämateriaaleineen ja julkaisuajankohtineen. Me hoidamme tiedotteen lähettämisen toimittajille sekä julkaisun Suomen suosituimmassa tiedotejakeluportaalissa ePressissä.

Tällä sivulla vielä lisätietoja kertatiedotteesta sekä sen hinnoittelusta.

Tiedotejakelupalvelu

Jos sinulla on jatkuvia tiedottamistarpeita, niin voit tehdä jatkuvan sopimuksen tiedottamisesta LianaPressillä. Kun otat tiedotejakelupalvelun käyttöön, niin pääset itse kohdentamaan tiedotteet juuri niille toimittajille, joita haluat tavoitella sekä analysoimaan tiedotteen menestystä työkalun laajasta statistiikasta.

Tarjoamme myös tehokasta mediaseurantatyökalua, jolla voit seurata oman viestintäsi onnistumista, tehdä kilpailijaseurantaa ja analysoida toimialasi trendejä.

Suomen suosituin tiedotejakelupalvelu

Lianan viestinnän palveluilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä: valtionhallinnon organisaatioita, järjestöjä ja yrityksiä. Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat kotimaisten ratkaisuiden helppokäyttöisyyteen, laajaan mediakontaktirekisteriin ja mediakantaan sekä avuliaaseen käyttäjätukeen.

Käyttäjää kuukaudessa

900+

Portaalikävijää kuukaudessa

100000+

Lähetettyä tiedotetta kuukaudessa

2000+

Tukipalvelut

4.5/5

NPS

45

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Lähetä tiedotteesi nopealla aikataululla

Yksittäisen lehdistötiedotteen julkaisu ja tiedotteen toimitus sopiville vastaanottajille onnistuu kätevästi lomakkeemme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeen tiedot ja ajastaa tiedote haluamallesi ajankohdalle. Me hoidamme puolestasi tiedotteen lähettämisen ja julkaisun ePressi-tiedotejakelupalvelussamme.

Yksittäisen tiedotteen hinta on 390 € + alv. Tiedotteeseen on mahdollista sisällyttää kolme kuvatiedostoa veloituksetta.

Täytä lomake ja osta tiedote

Tiedotejakelu jatkuvaan tiedottamiseen

ePressi-tiedotejakelupalvelu on Suomen käytetyin uutisportaali tiedotteiden julkaisuun sekä jakeluun medialle ja sidosryhmille. Voit lähettää rajoittamattoman tai tarpeillesi sopivan määrän tiedotteita käyttäjäystävällisestä palvelustamme ja kohdentaa tiedotteesi lukuisten hyödyllisten kriteerien mukaisesti. ePressin avulla järjestön tai yrityksen tiedottaminen onnistuu juuri oikeille toimittajille ja voit varmistaa näkyvyytesi mediassa.

Tiesitkö, että tarjoamme myös mediaseurannan palveluita?

Keskeinen osa tehokasta ja tuloksellista mediatiedottamista on tiedotteiden tuoman näkyvyyden seuraaminen. Mediaseurannan työkalumme LianaMonitor mahdollistaa oman näkyvyyden seuraamisen lisäksi myös esimerkiksi kilpailijoiden, toimialan tai nousevien trendien seurannan.

Kertatiedote-palvelun sisältö

Hintaan sisältyy

 • Tiedotteen suorajakelu Suomen suosituimmalla järjestelmällä valittujen toimittajien sähköpostiin

 • Tiedotteen välitys sopiville vastaanottajille tiedotteen aiheen ja asiakkaan valitsemien aihepiirien perusteella

 • Julkaisu suositussa ePressi-portaalissa

 • Julkaisu ePressin tiedotekoosteissa

 • Julkaisu ePressin sosiaalisen median kanavissa

 • 3 kuvaa/liitetiedostoa tiedotteeseen

Lisäpalveluna

 • Kertatiedote pikatoimituksella – tiedote lähetetään 4h sisällä toimistoaikojen puitteissa (8:00–16:00): 630 €
 • Tiedotteen läpimenon seuranta medioiden verkkosivustoilla. Saat automaattisesti raportin 7 päivän kuluttua tiedotteen lähetyksestä tiedotteen pohjalta kirjoitetuista artikkeleista, avausprosentin, kenelle tiedote lähetettiin ja ketkä sen avasivat: 390 €
 • Tiedotteen julkaisu ja jakelu Ruotsissa, Saksassa tai Ranskassa: 390 €
 • Lisäkuvien liittäminen tiedotteeseen: 40 €/kpl
 • Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Meillä oli hieno tarina kerrottavanamme, ja ePressi toimi loistavasti monikanavaisena ja tehokkaana palveluna sen levittämiseen.

Kaj Kostiander
Toimitusjohtaja, Tornion Panimo

Täytä tiedotteen tiedot ja osta tiedote.

* = Pakolliset kentät
Lataa...
Kokonaishinta:
0

Lomakkeen lähetys epäonnistui. Virhe seuraavissa kentissä:

  Kokonaishinta:
  0

  Lomakkeen lähetys epäonnistui. Virhe seuraavissa kentissä:

   Saat tilauksen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli tilausvahvistus jää uupumaan, olethan yhteydessä [email protected]. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Liana Technologiesin yleiset toimitusehdot.Avaa uudessa välilehdessä Laskuun lisätään toimistomaksu 8€/lasku, maksuehto 14 päivää netto. Olethan myös tarkistanut tiedotteesi sisällön – sisältöä ei pysty enää lähettämisen jälkeen muokkaamaan, eikä siitä lähetetä erillistä esikatselua ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden laskuttaa lisätyönä jälkeenpäin saapuvat muutospyynnöt.

   Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää kertatiedotteen lähettämiseen liittyen? Voit aina lähestyä meitä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], jonne voit jättää meille myös soittopyynnön tarvittaessa.