Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Kaksi henkilöä istuu nojatuoleissa keskustelemassa
Seuraa ja rakenna mainettasi viestinnän työkaluilla

Maineenhallinta

Maineenhallinta tarkoittaa sitä, että olet kartalla brändi-imagosi nykyhetken tilanteesta ja pystyt tekemään toimenpiteitä sen parantamiseksi. Tiedottamisen ja mediaseurannan avulla maineenhallinta pysyy hyppysissäsi ja yrityksesi julkisuuskuva kirkkaana. Jatkuva arjen mediaseuranta pitää sinut kärryillä jokaisesta maininnasta mediassa ja somessa. Maineenhallinta helpottuu myös oikeilla toimittajakontakteilla.

LianaMonitorin analyysinäkymää sosiaaliselle medialle

Maineenhallinta mediaseurannan avulla

Brändisi maine on arvokkainta aineetonta pääomaa, mitä organisaatiosi voi omistaa. Yrityksen maine on jatkuvasti alttiina kolhuille, kun sosiaalisen median mylly lähtee pyörimään. Mediaseurannan avulla maineenhallinta helpottuu, kun olet aina perillä siitä, miten organisaatiostasi puhutaan journalistisessa ja sosiaalisessa mediassa.

  • LianaMonitorin helppolukuisista analyyseistä voit seurata, missä ja miten organisaatiosi mainitaan ja mihin suuntaan määrällisesti ja laadullisesti maininnat kehittyvät
  • Mobiilisovelluksesta saat tiedon jokaisesta maininnasta reaaliaikaisesti, joten olet aina ajan tasalla mahdollisista mainehaitoista
Kaksi henkilöä palaverissa hyväntuulisina

Analyysit ja maineenhallinta

Julkisuusanalyysien avulla seurataan organisaation, teeman tai tapahtuman näkyvyyttä mm. journalistisessa verkkomediassa, sosiaalisessa mediassa ja näköislehdissä.

  • Viestintäosasto pystyy hyödyntämään analyysiraporttia organisaation julkisuuskuvan esittelyssä johdolle tai muille sidosryhmille
  • Muutosta mittaamalla voidaan tuottaa arvokasta tietoa, joita maineenhallinta tarvitsee ja johon voitte perustaa päätöksiä tulevaisuudessa
  • Jatkuva mittaaminen auttaa löytämään paremmin syy-seuraus -suhteita viestinnän toimissa

Tiedottaminen ePressillä

Henkilö pitelee tietokonetta, jonka näytöllä on ePressi-tiedotejakelupalvelun käyttöliittymä

Luo mediasuhteita

Avullamme luot ja ylläpidät laadukkaita mediasuhteita, jolloin maineenhallinta saa otollisen lähtökohdan tiedottamisen kautta. Yrityksen maine on myös helpompi pitää kuosissa, kun mahdollisen kohun yllättäessä tiedossa on muutama luottotoimittaja.

Kohdenna oikein

Uskomme, että kohdennettu lähestyminen on tärkeä osa mediasuhteiden luontia ja ylläpitoa. Palvelumme avulla pidät huolen siitä, että juuri oikeat toimittajat saavat tiedotteesi.

Seuraa läpimenoa

Helppolukuinen analytiikka kertoo sinulle, kuka on avannut tiedotteesi ja LianaMonitoriin yhdistäminen saa tiedotteelle myös automaattisen läpimenoseurannan.

Maineenhallinta ja liiketoiminnan menestys

Mediaseuranta liiketoiminnan menestyksen tukena -webinaarissa puhutaan muun muassa siitä, miten voit ymmärtää ja hallita mainettasi mediaseurannan avulla. Lisäksi annamme vinkkejä siitä, miten kehittää osaamista ja seurata tavoitteiden onnistumista.

Inspiroidu blogeistamme

Tiedottaminen, mediasuhteet ja julkisuuskuva ovat paljon esillä blogissamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä webinaaritallenteita.

Kaikki blogikirjoitukset

Kiinnostuitko?

Lianan viestintäkokonaisuus tarjoaa kaiken tarvittavan maineesi hallintaan. Mediaseurannan avulla seuraat maineesi nykytilaa ja reagoit mediaosumiin arjessa. Julkisuuskuva-analyysistä saat pidemmän aikavälin tietoa organisaatiosi brändin kehittymisestä. ePressin kautta tiedottamalla voit vaikuttaa brändistäsi muodostuvaan kuvaan ja yrityksen maineeseen.

Jätä yhteydenottopyyntö