Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Markkinoinnin automaatio

Kotimaiset markkinoinnin ja viestinnän työkalut WordDivelle

WordDive Oy on suomalainen yritys, jonka kieltenopiskeluohjelman avulla kielitaidon kartuttaminen käy nopeasti. Palkittu ja patentoitu ohjelma mahdollistaa yhteensä kymmenen eri kielen opiskelun. 

Alusta on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä kieltenopettajien, ohjelmistokehittäjien ja käyttökokemuksen asiantuntijoiden kanssa. Sen oppimateriaalit ovat suomalaisten kieltenopettajien luomia ja äidinkielenään opittavaa kieltä puhuvien oikolukemia ja äänittämiä.

Kaikki tarvittavat ratkaisut saman katon alta

WordDiven tiimille oli tärkeää löytää kumppani, jolta löytyisi ratkaisut niin uutiskirjeiden lähettämiseen kuin automaatioiden toteuttamiseen. Liana pystyi tarjoamaan palvelut saman katon alta ja rakentamaan lisäksi tarvittavat integraatiot, joiden avulla taattiin työkalujen saumaton yhteispeli. WordDiven tiimi arvosti myös palveluntarjoajan kotimaisuutta, sillä sen nähtiin helpottavan viestintää asiakkaan ja kumppanin välillä.

Nykyisin WordDivellä hyödynnetään monipuolisesti Lianan ratkaisuja, sillä käytössä ovat uutiskirjetyökalu LianaMailerin ja automaatiotyökalu LianaAutomationin lisäksi myös mediaseurantatyökalu LianaMonitor ja tiedotejakelupalvelu ePressi. WordDiven tiimi kiittelee Lianan viestinnän työkaluilla saavutettuja tuloksia: mediaseurannan avulla on voitu seurata heistä käytyjä keskusteluja somessa ja muussa mediassa aiempaa paremmin, minkä lisäksi tiedotejakelu on tehostanut tiedottamista ja tuonut tärkeitä mediaosumia.

Automaatiot käyntiin yhteyshenkilön tuella

Koska WordDiven tiimillä ei ollut juurikaan aikaisempaa kokemusta markkinoinnin automaatioiden toteutuksesta, he kokivat tärkeäksi Lianan yhteyshenkilön, joka on aina tarvittaessa tukenut ja sparraillut: “yhteistyö on toiminut hyvin ja erityisesti alussa saatiin hyvää tukea ja perehdytystä, jota kaivattiinkin”, kiittelee WordDiven Marketing Specialist Teea Perkiömäki.

Yhteistyön alussa keskityttiin saamaan toiminnan kannalta keskeisimmät automaatiot käyntiin: WordDivelle rakennettiin yhdessä muun muassa monikieliset tervetulo- ja muistutusautomaatiot sekä tehtiin integraatio myös transaktioviestejä, kuten tilausvahvistuksia varten. Kun tärkeimmät automaatiot oli saatu pyörimään, pystyttiin yhdessä keskustelemaan siitä, mikä on seuraava askel. Näin taattiin, että palvelusta saadaan paras mahdollinen hyöty irti.

WordDivelle rakennettiin yhdessä mm. monikieliset tervetulo- ja muistutusautomaatiot.

Uutta intoa uutiskirjeiden rakentamiseen

LianaMailerin käyttöönoton myötä WordDivellä saatiin uutta puhtia uutiskirjeiden rakentamiseen, sillä uutiskirjepohja taipuu joustavasti kaikkiin haluttuihin tarpeisiin. Lisäksi automaatio- ja uutiskirjetyökalun yhteispelin myötä muun muassa sähköpostiautomaatioista on tullut merkittävä osa asiakaspolkua. 

LianaMailer ja LianaAutomation ovat helppokäyttöisiä palveluita, jotka eivät tuota päänvaivaa.
Teea Perkiömäki
Marketing Specialist, WordDive Oy

Myös uutiskirjetyökalun käyttöön saatu tuki on nähty arvokkaana: “arvostan, että Lianalla on alan ammattilaisia, joiden kanssa sparrailla sähköpostimarkkinointiin liittyen”, Perkiömäki lisää.

Toimiva ja helppokäyttöinen uutiskirjepohja on tuonut uutta intoa uutiskirjeiden tekemiseen.

Inspiraatiota ja ideoita Lianan sisällöistä

Mainioiden markkinoinnin ja viestinnän työkalujen lisäksi Lianan tuottamista sisällöistä on saatu inspiraatiota ja ideoita oman toiminnan kehittämiseen, WordDiveltä kerrotaan. “Olen ottanut kaiken hyödyn irti Lianan tuottamista asiantuntevista blogiteksteistä ja webinaareista”, kiittelee Teea Perkiömäki.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä