Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Mediaseuranta

Mediaseurantapalvelun avulla seuraat brändiisi, toimialaasi ja kilpailijoihisi liittyvien avainsanojen ja tekoälyn avulla, mitä eri medioissa tapahtuu. LianaMonitor-mediaseurantatyökalu on käyttäjäystävällinen ratkaisu uutisseurantaan, someseurantaan, sekä tulosten raportointiin ja analysointiin. Palveluumme kuuluu sekä kotimaisen uutismedian ja sosiaalisen median seuranta että miljoonia lähteitä kattava kansainvälinen mediaseuranta.

Avainlukuja

Lianan viestinnän palveluilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä: valtionhallinnon organisaatioita, järjestöjä ja yrityksiä. Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat kotimaisten ratkaisuiden helppokäyttöisyyteen, laajaan mediakantaan sekä avuliaaseen käyttäjätukeen.

Käyttäjää kuukaudessa

600+

Kansainvälisiä verkkomedioita

5+ milj.

Lähdekieliä

60+

Tukipalvelut

4.5/5

Capterra

4.2/5

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Mediaseuranta löytää signaaleja ja trendejä alallasi

Mediaseurantatyökalun avulla keräät olennaista tietoa ja dataa organisaatiosi johdolle nykytilanteen analysointiin ja tulevien trendien tunnistamiseen.

 • Vastaanota ilmoituksia toimialaasi liittyen
 • Ole ajan tasalla lakimuutoksista
 • Seuraa mielipidevaikuttajia ja puhutuimpia aiheita
 • Kerää dataa päätöksentekijöille

"Lianan mediaseurantapalvelu on tuonut edunvalvontaamme kaipaamamme lisäpotkua. Edunvalvontatyömme on nopeutunut ja saamme seurattua koko sektorin toimintaa tarkemmin. Olemme myös pystyneet ottamaan paremmin kantaa valmisteilla oleviin asioihin."

Lauramaija Hurme
Tiedottaja, Kansalaisopistojen liitto KoL

Pysy ajan tasalla toimintaympäristön muutoksista ja kilpailijoista

Lianamonitorilla on helppo seurata tarkkaan valittujen avainsanojen avulla toimintaympäristöä, verrokkiorganisaatioita sekä kilpailijoita. Lukuisten lähteiden seuranta tuo sinulle juuri ne tulokset, joilla saat hyödyllisimmän kokonaiskuvan siitä, mitä muut tekevät ja mitä toimintaympäristössä tapahtuu.

Mediaseurannan käyttämiä lähteitä yli 60 kielellä:

 • Miljoonat kansainväliset verkkomediat
 • Journalistiset mediat
 • Sosiaalinen media
 • Blogit
 • Foorumit
 • Hallinnolliset verkkosivut ja julkiset muistiot

Ymmärrä ja jaa dataa
mediaseurannan takana

LianaMonitorista saat automaattisesti luotuja analyysejä tarpeisiisi seurantoihisi perustuen. Analyysejä voi hyödyntää eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi dataa johdolle päätöksenteon tueksi. Voit tutustua oman PR-työsi vaikutuksiin ja siihen, kuinka kilpailijanne ja yhteistyökumppaninne ovat edustettuna mediassa. Analyyseistä näet, mitkä ovat trendaavat aiheet ja millaisilla muutoksilla voi olla merkitystä omalla alallasi.

Liana Technologiesin ammattitaitoinen analyytikkotiimi voi myös luoda organisaatiollesi räätälöityjä analyysejä perustuen organisaatiosi johdon antamiin yksilöllisiin vaatimuksiin.

Videolla kerrotaan LianaMonitor-sovelluksen ominaisuuksista ja hyödyistä ja näytetään käyttöliittyymää

LianaMonitor App

Mediaseuranta on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. LianaMonitor-sovelluksemme avulla voit vastaanottaa ilmoituksia sinua kiinnostavista aiheista reaaliajassa suoraan kännykkääsi. Lisäksi voit:

 • Lukea osumat suoraan lähteestä
 • Luoda ja tarkastella raportteja mobiililaitteellasi
 • Määritellä osumien sävyn
 • Antaa osumille tägejä
 • Seurata uutisvirtaasi

Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Playstä. Se löytyy helposti hakusanalla “LianaMonitor”.

Mediaseuranta tuo hyötyjä läpi organisaation

Median murros on asettanut mediaseurannalle paljon erilaisia vaatimuksia, mutta tuonut myös kasapäin uusia mahdollisuuksia. Miten nämä mahdollisuudet siis näyttäytyvät asiantuntijatyön tukena ja sisällöntuotannon lähteenä?

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 35 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogeistamme

Viestintä, mediasuhteet ja julkisuuskuva ovat paljon esillä blogissamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut