Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tiedottaminen, Mediaseuranta

Tiedottamisen ja mediaseurannan ratkaisut Suomen Partiolaisille

Suomen Partiolaiset on partioliikkeen keskusjärjestö, joka on toiminut jo vuodesta 1972 alkaen. Kyseessä on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toimintaan osallistuu vuosittain yli 65 000 jäsentä. Kaikkiaan Suomessa on yhteensä 750 lippukuntaa eli partiotoiminnan perusyksikköä. 

Laaja-alaisen ja läpi Suomen ulottuvan toiminnan vuoksi Suomen Partiolaisille on tärkeää, että heidän käytössään ovat mutkattomat tiedottamisen ja mediaseurannan työkalut. Näissä Suomen Partiolaiset on jo vuosien ajan luottanut Lianan palveluista ePressi-tiedotejakelupalveluun sekä mediaseurannassaan LianaMonitor-työkaluun. 

Meillä on ollut hyvä ja toimiva kumppanuus Lianan kanssa jo useiden vuosien ajan. Tuntui luontevalta jatkaa yhteistyötä, kun palvelu on vastannut hyvin tarpeitamme ja hinta on kilpailukykyinen.
Anna Koroma-Mikkola
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Partiolaiset

Helppokäyttöiset työkalut laaja-alaisen toiminnan tukena

Mediaseuranta ja tiedotejakelupalvelu toimivat joustavasti Suomen Partiolaisten ympäri maan ulottuvassa toiminnassa. Työkalujen helppokäyttöisyyden ansiosta Suomen Partiolaiset voivat hyödyntää palveluilta myös muissa piireissään keskusjärjestön alatilejä hyödyntäen. Selkeys ja helppokäyttöisyys ovat lisäksi mahdollistaneet palveluiden käytön kaikentasoisille käyttäjille kokemuksesta ja käytön määrästä riippumatta. 

Lianan palvelut ovat tosi selkeitä ja helppokäyttöisiä. Palveluiden helppokäyttöisyys korostuu meillä monien käyttäjien myötä, jotka käyttävät harvemmin työkaluja tehtävissiään. 
Anna Koroma-Mikkola
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Partiolaiset
Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Pyydä demo