Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Toteutamme yrityksellesi uudet verkkosivut helposti ja nopeasti

Kevyet verkkosivut

Verkkosivusto on yrityksellesi parhaimmillaan digitaalinen kasvun kivijalka: laadukkaasti toteutettuna se palvelee liiketoimintasi tavoitteita sitouttamalla vierailijoitasi ja tarjoamalla erinomaisen käyttäjäkokemuksen asiakkaillesi. Lianan kevyet verkkosivut ovat mainio vaihtoehto, kun haluat käyttöösi uuden, hakukoneoptimoidun sivuston nopeasti. Toteutamme sivustoja WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Powered by

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Taidokkaan suunnittelun ja laadukkaan teknisen toteutuksen avulla rakennamme juuri tarpeitasi vastaavat verkkosivut – ota yhteyttä, ja löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Nopea käyttöönotto, monipuoliset laajennusmahdollisuudet

Kevyiden verkkosivujen etuja ovat nopea käyttöönotto ja laaja valikoima valmiita teemoja. Skaalautuvaa sivustoa voidaan laajentaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja toimivien perusominaisuuksien lisäksi voit hyödyntää monipuoliset lisäominaisuudet. Huolehdimme mm. sivuston GDPR-yhteensopivuudesta ja vaivattomasta evästehallinnasta. Uudet verkkosivut liitetään osaksi Liana®Cloudia, jonka avulla voit ottaa käyttöön tarvitsemasi markkinoinnin työkalut helposti yhden kirjautumisen takaa.

Uudet verkkosivut avaimet käteen -ratkaisuna

Lianalta saat kevyen sivuston pakettina, joka sisältää kaiken määrittelystä jatkuvaan ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Yksinkertaiset verkkosivut saadaan käyttöön nopealla aikataululla laadukkaasta toteutuksesta tinkimättä. Julkaisujärjestelmässä on helposti muokattavat sisällöt ja sivustorakenne, eikä sen käyttö vaadi lainkaan koodausosaamista. Käytössäsi ovat laajat suomenkieliset tukipalvelumme.

Lianan palveluiden helppokäyttöisyys on tehnyt kotisivuihimme liittyvästä työstämme sujuvampaa. Lisäksi ohjelmien hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme näissä kanavissa entistä paremmin.

Kontram

Juuso Laitala
Markkinointipäällikkö, Kontram

Hyödynnä verkkosivupakettimme

Verkkosivupaketissamme uusien verkkosivujen ylläpito, varmuuskopiointi ja tietoturva on hoidettu puolestasi, ja varmistamme sivustosi jatkuvan kehityksen tavoitteidesi mukaisesti. Toteutamme verkkosivuja suositulla WordPress-julkaisujärjestelmällä.

 • Helppo käyttöjärjestelmä
 • Perusominaisuudet käyttöösi vaivattomasti
 • Hakukoneoptimoitu valmisratkaisu ja wireframen päälle rakennettu ulkoasu tai täysin räätälöity ulkoasu
 • Monipuoliset lisäominaisuudet, kuten uutisten, kontaktien ja tapahtumien hallinta
 • Skaalautuva ratkaisu, jota voidaan laajentaa helposti tarpeidesi muuttuessa
 • Uuden verkkosivuston jatkokehitys tavoitteidesi mukaisesti
   

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Uusien verkkosivujen helppokäyttöisyys saa kiitosta

Kontram vakuuttui Lianan asiantuntijuudesta ja valitsi meidät digimarkkinoinnin kumppanikseen. Erityisesti päätökseen vaikutti työkalujen helppokäyttöisyys. Kontram on ollut erittäin tyytyväinen Lianan tekniseen tukeen sekä yhteyshenkilöön, joka on aina ollut helposti tavoitettavissa.

Näin onnistut verkkosivu-uudistuksessa

Kaipaako verkkosivustosi uudistamista, mutta jokin vielä askarruttaa? Tässä webinaarissa käymme läpi seuraavanlaisia kysymyksiä:

 • Mikä on verkkosivuston tarkoitus?
 • Mitkä ovat tärkeimmät/kriittisimmät vaiheet uuden verkkosivuston onnistumiseen?
 • Voiko muutos pohjautua olettamuksiin? Tehdäänkö kaikki kerralla kuntoon?

Webinaarin jälkeen sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon sivustouudistuksessa.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkosivustosi kasvattamisesta ja kehittämisestä sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö