Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Rakenna tehokkaat laskeutumissivut

Laskeutumissivut

Laskeutumissivu, landing page, ländäri… Kutsui sitä miksi tahansa, toimivat laskeutumissivut ovat yksi tärkeimmistä mitattavista digimarkkinoinnin keinoista. Ratkaisumme avulla luot näyttävät laskeutumissivut esimerkiksi uutiskirje- tai hakukonekampanjoiden tueksi. Muokattavat sivupohjat sisältävät kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset konvertoivan laskeutumissivun luomiseen: visuaalisen ilmeen lisäksi voit lisätä ja muokata lomakkeita, kyselyjä, kilpailuja ja videoita.

Powered by

Markkinointitoimenpiteillämme olemme ohjanneet liikennettä kampanjasivulle, ja sen kautta uusia asiakkaita on saatu noin 800–900 vuodessa.

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Kaisu Maijala
Kumppanuuskoordinaattori, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Laskeutumissivut eri tarkoituksiin

Laskeutumissivujen avulla voit luoda kohdennettuja kampanjasivuja eri kohderyhmiä varten. Mukautuvien sivupohjien avulla voit käyttää laskeutumissivuja esimerkiksi uuden tuotteen julkaisemiseen, digitaalisen materiaalin jakamiseen tai liidien generointiin. Voit luoda rajoittamattoman määrän laskeutumissivuja, joiden sisällöt ovat helposti muokattavissa.

  • Luo kampanjoita

  • Kerää markkinointilupia

  • Käynnistä automaatioita tunnistetuille ja hoivatuille prospekteille

Saavuta mitattavia tuloksia kanssamme

Laskeutumissivu tekee auttamisesta helpompaa

Lianan Punaisen Ristin Veripalvelulle toteuttama kampanjasivu on toiminut teknisesti hyvin ja mahdollistanut usean tuhannen yrityksen ja yhteisön mukaantulon elintärkeään auttamistoimintaan. Veripalvelu on kerännyt VeriRyhmien asiakastietoja sujuvasti ja turvallisesti jo usean vuoden ajan, ilmettä ja toiminnallisuuksia ajoittain uudistaen.

Näin luot tehokkaan laskeutumissivun

Miten saat parhaat tulokset kampanjoistasi laskeutumissivun avulla? Lue vinkkimme tehokkaan laskeutumissivun luomiseen, jotta ponnistelusi eivät jää ilman tuloksia. Artikkelissa kerromme mm.

  • Mistä perusasioista sinun tulisi lähteä liikkeelle
  • Miten säilyttää fokus laskeutumissivulla
  • Millaiset elementit toimivat
  • Miten hyödyntää olemassa olevaa tietoa

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkosivustosi kasvattamisesta ja kehittämisestä sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö