Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Kasvua, näkyvyyttä ja vaikuttavuutta verkossa

Verkkosivut

Yksilölliset verkkosivuratkaisut Lianalta. Onnistuneet verkkosivut keräävät liikennettä, tuovat kasvua ja palvelevat kohderyhmiäsi taukoamatta. Tehtävämme on rakentaa tavoitteitasi tukevat verkkosivut ja huolehtia niiden kehityksestä koko sivuston elinkaaren ajan. Toteutamme sivustoja LianaCMS- ja WordPress-järjestelmillä.

Powered by

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Ota yhteyttä ja keskustellaan sivustosi vaatimuksista – autamme löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

Tunnista sivustosi vahvuudet ja heikkoudet

Pohditko, mitkä asiat sivustollasi kaipaavat kehittämistä ja miten voisit varmistaa, että sivustosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla? Käytä maksutonta työkaluamme ja selvitä sivustosi suorituskyvyn, hakukoneptimoinnin, mobiilikäytettävyyden ja saavutettavuuden tila hetkessä. Saat sivustollesi pisteytyksen ja vinkit sen mahdollisten ongelmakohtien korjaamiseen.

Asiakkaamme suosittelevat

Verkkosivuratkaisuillamme on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat työkalujen helppokäyttöisyyteen ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Julkaistuja sivustoja

1000+

NPS

72

Verkkopalvelujen asiantuntijaa

40

Tukipalvelujen arvosana

4.5/5

Kokemus verkkosivujen toteutuksesta

17 v.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Toteutamme verkkosivuja kahdella alustalla

Käyttämämme alustat tarjoavat kaiken tarvittavan helppoon sisällönhallintaan. Käytettävä alusta valitaan aina alustan ominaisuudet ja toteutettavan sivuston vaatimukset huomioiden.

Verkkosivuston suunnittelu, toteutus, ylläpito ja kehitys Lianalta

Verkkosivustosi on toimiva kokonaisuus, kun sen rakentamisessa on huomioitu oikeat asiat. Jokainen verkkosivustouudistus lähtee liikkeelle yksilöllisistä toiveista ja tavoitteista, joiden täyttymisen varmistamme tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa. Toimimme kokonaisvaltaisena digikumppanina projektin aikana ja sen jälkeen: yhteistyömme ei pääty valmiin sivuston julkaisuun, vaan autamme sen jatkuvassa kehityksessä. Jo projektin aikana huolehdimme, että sivusto täyttää odotukset – houkuttelee kävijöitä, kerää liidejä, konvertoi ja sitouttaa kävijät. 

Tarpeisiisi sopiva verkkosivusto

Ratkaisumme mahdollistavat laajojen ja kevyiden verkkosivujen rakentamisen sekä monenlaisen sisällön julkaisemisen: verkkolehdet, vuosikertomukset, laskeutumissivut – mitä vain voit kuvitella. Käytössämme ovat LianaCMS- ja WordPress-järjestelmät.

Lianan räätälöidyt verkkosivut ovat ratkaisu yrityksellesi, kun haluat kustomoitavan, brändisi mukaisen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavan verkkosivuston. Rakennamme verkkosivuston palvelemaan kohderyhmiäsi ja tarjoamaan erinomaisen käyttäjäkokemuksen, jonka avulla sitoutat sivustosi kävijät kestäviksi asiakkuuksiksi.

Lue lisää räätälöidyistä verkkosivuista ›

Lianan kevyet verkkosivut ovat mainio vaihtoehto, kun haluat käyttöösi uuden, hakukoneoptimoidun verkkosivuston nopeasti. Verkkosivuston ylläpito, varmuuskopiointi ja tietoturva on hoidettu puolestasi, ja varmistamme sivustosi jatkuvan kehityksen tavoitteidesi mukaisesti.

Lue lisää kevyistä verkkosivuista ›

Laskeutumissivu, landing page, ländäri… kutsui sitä miksi tahansa, toimivat laskeutumissivut ovat yksi tärkeimmistä mitattavista digimarkkinoinnin keinoista. Autamme luomaan näyttävät laskeutumissivut esimerkiksi uutiskirje- tai hakukonekampanjoiden tueksi.

Lue lisää laskeutumissivuista ›

Keskitä organisaatiosi sisäinen viestintä intranet-ratkaisumme avulla. Sisällönhallintajärjestelmässä voit ylläpitää sekä organisaatiosi verkkosivua että intranetiä yhden kirjautumisen kautta. Extranet-järjestelmämme takaa turvallisen ympäristön yhteistyökumppaneiden väliselle työskentelylle.

Lue lisää intranet- ja extranet-ratkaisuistamme ›

Ratkaisumme antaa mahdollisuuden esitellä organisaatiosi toimintaa perinteistä luovemmilla tavoilla – kuvien, videoiden ja monipuolisten toiminnallisuuksien kera. Verkossa julkaisemalla säästät aikaa ja rahaa printti- ja jakelukustannuksissa. Valittavanasi ovat nopeasti käyttöönotettavat valmiit teemat tai design-tiimimme täysin toiveidesi mukaan räätälöimät toiminnallisuudet ja ulkoasu.

Lue lisää verkkovuosikertomuksesta ›

Vahvuutemme verkkosivukumppaninasi

Kokonaisvaltaiset palvelut suunnittelusta jatkokehitykseen

Olemme erikoistuneet verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen ja hakukoneoptimointiin. Kattavasta palvelupaketistamme voit valita lisäksi tarvitsemasi työkalut sähköpostimarkkinointiin, markkinoinnin automaatioon ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin – kaikki ratkaisumme ovat helposti integroitavissa keskenään hyötyjen maksimoimiseksi.

Lähes 20 vuoden kokemus sivustojen julkaisusta

Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme kartuttaneet monipuolista osaamista eri toimialoilta ja lukuisista erilaisista toteutuksista aina kevyistä teemasivustoista vaativampiin, räätälöityihin kokonaisuuksiin.

Asiantuntijamme apunasi

Huolehdimme, että verkkosivustosi vastaa odotuksiasi jokaisella osa-alueella: vastaamme sivustosi käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta ja testauksesta. Tuki- ja ylläpitopalvelumme saavat asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta. Meiltä saat myös digimarkkinoinnin palvelut, joiden avulla varmistamme, että markkinointisi tuottaa tuloksia.

Muunna kävijät liideiksi markkinoinnin automaatiolla

LianaAutomationin avulla tunnistat potentiaaliset asiakkaat, muunnat kävijät liideiksi, kohdennat tehokkaat uutiskirjeet ja ohjaat tunnistettuja liidejä kohti asiakkuutta. Automaatiotyökalumme on integroitavissa kaikkiin Liana®Cloud-palettimme tuotteisiin ja useisiin eri julkaisujärjestelmiin, kuten WordPressiin.

Teemme sivustostasi saavutettavan

Saavutettavat verkkosivut palvelevat kaikkia kohderyhmiäsi tasavertaisesti: kun sivustosi on suunniteltu ja toteutettu saavutettavuusvaatimukset huomioiden, sitä pystyvät käyttämään erilaiset käyttäjäryhmät mahdollisista rajoitteista ja esteistä riippumatta. Sivuston saavutettavuus koostuu monesta osa-alueesta, jotka kokonaisuutena takaavat esteettömän käyttökokemuksen. Rakennamme organisaatiosi tarpeita vastaavat, visuaalisesti näyttävät verkkosivut, joissa on huomioitu kaikki saavutettavuusdirektiivin vaatimukset. 

Haluatko tietää sivustosi saavutettavuuden tilan? Testaa verkkosivustosi maksuttomalla työkalullamme, ja saat pisteytyksen myös sen suorituskyvystä, hakukoneptimoinnista ja mobiilikäytettävyydestä.

Yhdistämme sivustosi muihin käyttämiisi järjestelmiin

Verkkosivuratkaisumme voidaan integroida suurimpien CRM-järjestelmien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistää julkaisujärjestelmä muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Asiantuntijamme ovat käytössäsi ja kaikki integraatiot tehdään yrityksemme sisällä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 20 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit sivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud