Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Tule osaksi LianaCrew-tiimiä - Liana

Etsimme uusia osaajia joukkoomme

Oletko sinä LianaCrew'n uusi jäsen?

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Työympäristömme on rento ja aikaansaava.

Yllätimme työntekijämme ja kysyimme, mikä Lianalla on parasta. Katso LianaCrew'n vastaukset alta.

Katso avoimet työpaikat

Mitä rakastamme Lianassa?

Tämä teksti kuvailee videon sisältöä näkövammaisille verkkosivuvierailijoille ja hakukoneille. Liana Technologiesin työntekijät vastaavat kysymykseen "Mitä rakastamme Lianassa?

Mitä rakastamme Lianassa?

Teknologia ei ole menestyksen avain – ihmiset ovat.

Menestystarinamme alkoi vuonna 2005, kun viisi visiönääriä yhdisti osaamisensa auttaakseen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia digitalisaation haasteissa. Ajatus on kantanut pitkälle. Nyt joukossamme yhdistyy 240 huippuammattilaisen taidot ja halu auttaa asiakkaitamme ympäri maailman.

Tiimityöllä olemme saavuttaneet jo yli 3500 yrityksen luottamuksen ja tehneet kansainvälisen Liana Technologies -brändimme tunnetuksi Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. 

Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan. Tarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä.

Digitaalinen tulevaisuus käsissäsi

Lianalla digitaalinen tulevaisuus on kirjaimellisesti käsissäsi. Olemme Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö, jossa pääset työskentelemään markkinoiden edistyksellisimpien ohjelmistoratkaisujen parissa. Olet myös aktiivinen osa jatkuvaa kehitystyötämme, sillä kaikki työkalumme ja ohjelmistomme tehdään alusta lähtien talon sisällä.

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kenttä muuttuu nopeammin kuin koskaan. Samaan aikaan oma toimintakenttämme kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy jatkuvasti. Meillä pääset venyttämään taitojasi, laajentamaan osaamistasi ja oppimaan uutta joka päivä. Toimintamme kehittyminen avaa sinulle myös uusia mahdollisuuksia luoda unelmiesi ura. Tule ohjelmistokehittäjäksi Ouluun, lähde asiakkuuspäälliköksi Dubaihin tai hyppää myyntityöhön Saksaan - tarvitsemme osaamistasi!

Arvomme

Lianan toiminnan perustana ovat alusta asti olleet samat arvot, jotka määritettiin jo yrityksemme syntyessä. Kun nämä arvot näkyvät päivittäisessä toiminnassamme, tiedämme olevan oikeilla jäljillä.

Haastoimmekin LianaCrew'n nimeämään ainakin yhden arvoistamme:

  • Innovatiivisuus
  • Kannattavuus
  • Palvelu
  • Positiivisuus
  • Rehellisyys

Mitä mieleen muistuikaan? Katso vastaukset videolta.

Kilpailukykyiset tuotteet

Kysyimme työntekijöiltämme vielä lisäksi, mikä tekee Lianan tuotteista hyviä. Katso videolta, mitä ajatuksia tuotteistamme heräsi ja mitä kaikkea nostettiinkaan esille. 

Rento työyhteisö ja -ilmapiiri

Työntekijämme tietävät, että parasta Lianalla ovat ihmiset ja yhdessä tekemisen meininki. Meillä työskentelee huikeat 27 kansallisuutta ja osaajia useilta eri aloilta. Saat siis ympärillesi aidosti kansainvälisen, motivoivan ja innostavan työyhteisön, jossa asiat tehdään alusta lähtien yhdessä hyvällä asenteella.

Lianan henkeen kuuluu avoin ja välittävä ilmapiiri, josta olemme erityisen ylpeitä. Kaikki työntekijämme harjoittelijoista johtoportaisiin toimivat tiiviisti yhdessä, ja kuulumiset vaihtuvat päivittäin ruokapöydän tai kahvikupposen äärellä. Yhteishenkeä ylläpitävät myös tiimi-illat, kisailut ja muu yhdessä tekeminen työajan ulkopuolella. Lianalla olet siis enemmän kuin vain osa työyhteisöä.

Oletko markkinoinnin tuleva ammattilainen?

Meillä voit suorittaa myös harjoittelun! Tutustu tarkemmin, millaisia mahdollisuuksia tarjoamme tuleville markkinoijille harjoitteluohjelma -sivultamme.

@lianatechnologies Instagramissa

Koe arvostus osaamistasi kohtaan

Lianalla teet työtä, jolla on merkitystä. Luotamme osaamiseesi ja annamme sopivasti vastuuta mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa pääset näyttämään kykysi ja halutessasi etenemään kehittyvässä organisaatiossamme. Saat aina tukea omalta tiimiltäsi, ja tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet kouluttautua ja kokeilla uusia polkuja.