Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Tule osaksi Lianacrew- tiimiä - LianaTech.fi

Etsimme uusia osaajia joukkoomme

Tule Liana Technologiesille

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Työympäristömme on rento ja aikaansaava – kellokorttia emme ole tarvinneet.

Katso avoimet työpaikat

Mitä rakastamme Lianassa?

Tämä teksti kuvailee videon sisältöä näkövammaisille verkkosivuvierailijoille ja hakukoneille. Liana Technologiesin työntekijät vastaavat kysymykseen "Mitä rakastamme Lianassa?

Teknologia ei ole menestyksen avain – ihmiset ovat.

Menestystarinamme alkoi vuonna 2005, kun viisi visiönääriä yhdisti osaamisensa auttaakseen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia digitalisaation haasteissa. Ajatus on kantanut pitkälle. Nyt joukossamme yhdistyy 240 huippuammattilaisen taidot ja halu auttaa asiakkaitamme ympäri maailman.

Tiimityöllä olemme saavuttaneet jo yli 3500 yrityksen luottamuksen ja tehneet kansainvälisen Liana Technologies -brändimme tunnetuksi Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. 

Kasvamme, kehitymme ja kansainvälistymme koko ajan. Tarinamme jatkuu – tule sinäkin osaksi sitä.

Ota digitaalinen tulevaisuus käsiisi

Lianalla digitaalinen tulevaisuus on kirjaimellisesti käsissäsi. Kehitämme ensimmäisinä Suomessa tekoälypohjaista markkinointiteknologiaa, joten työskentelet markkinoiden edistyksellisimpien ohjelmistoratkaisujen parissa. Olet myös aktiivinen osa jatkuvaa kehitystyötämme, sillä kaikki työkalumme ja ohjelmistomme tehdään alusta lähtien talon sisällä.

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kenttä muuttuu nopeammin kuin koskaan. Samaan aikaan oma toimintakenttämme kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy jatkuvasti. Meillä pääset venyttämään taitojasi, laajentamaan osaamistasi ja oppimaan uutta joka päivä. Toimintamme kehittyminen avaa sinulle myös uusia mahdollisuuksia luoda unelmiesi ura. Tule ohjelmistokehittäjäksi Ouluun, lähde asiakkuuspäälliköksi Dubaihin tai hyppää myyntityöhön Saksaan - tarvitsemme osaamistasi!

Löydä parhaat kollegat ja loistava työilmapiiri

Työntekijämme tietävät, että parasta Lianalla ovat ihmiset ja yhdessä tekemisen meininki. Meillä työskentelee huikeat 27 kansallisuutta ja osaajia useilta eri aloilta. Saat siis ympärillesi aidosti kansainvälisen, motivoivan ja innostavan työyhteisön, jossa asiat tehdään alusta lähtien yhdessä hyvällä asenteella. 

Lianan henkeen kuuluu avoin ja välittävä ilmapiiri, josta olemme erityisen ylpeitä. Kaikki työntekijämme harjoittelijoista johtoportaisiin toimivat tiiviisti yhdessä, ja kuulumiset vaihtuvat päivittäin ruokapöydän tai kahvikupposen äärellä. Yhteishenkeä ylläpitävät myös tiimi-illat, kisailut ja muu yhdessä tekeminen työajan ulkopuolella. Liana Technologiesilla olet siis enemmän kuin työyhteisössä.

@lianatechnologies Instagramissa

Koe arvostus osaamistasi kohtaan

Lianalla teet työtä, jolla on merkitystä. Luotamme osaamiseesi ja annamme sopivasti vastuuta mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa pääset näyttämään kykysi ja halutessasi etenemään kehittyvässä organisaatiossamme. Saat aina tukea omalta tiimiltäsi, ja tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet kouluttautua ja kokeilla uusia polkuja.

Avoimet työpaikat

Tule ohjelmistokehittäjäksi Ouluun, lähde asiakkuuspäälliköksi Dubaihin tai hyppää myyntityöhön Saksaan – Lianalla on avoimia työpaikkoja ympäri maailman. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Katso avoimet työpaikat

Harjoittelupaikat ja projektityöt

Opiskelija, tule meille tekemään opintoihisi kuuluva harjoittelu, projekti tai lopputyösi! Liana Technologiesilla pääset tutustumaan työelämään ja kerryttämään työkokemustasi rennossa, mutta opettavaisessa ympäristössä. Tarjoamme monipuolisesti harjoittelupaikkoja eri tehtävissä sekä mahdollisuuden suorittaa opintoihisi kuuluvia projekti- ja lopputöitä.

Hae harjoittelupaikkaa
Tiesitkö, että yli 70 % harjoittelijoistamme on saanut pysyvän paikan Liana Technologiesilta?