Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Korkeakouluopiskelija

Sinustako Digital Marketing Intern?

Etsimme vuosittain tulevia SaaS-markkinoinnin ammattilaisia Lianan Marketing Intern -ohjelmaan osaksi kansainvälistä markkinointiiimiämme. Oletko sinä yksi heistä? Hakeminen edellyttää käynnissä olevia korkeakouluopintoja.

Miltä näyttää työpäivä Lianalla?

Miltä näyttää arki Lianalla?

Jotta sinun ei tarvitse vain pohtia, miltä arkesi markkinoinnin harjoittelijana näyttäisi, teimme aiheesta videon. Katso videolta, miltä sinunkin työpäiväsi harjoittelijana meillä voisi näyttää!

Ammatillinen kasvu

Haluamme tukea harjoittelijoidemme ammatillista kasvua ja pyrimme tarjoamaan laajan ymmärryksen sekä markkinoinnista että SaaS-alasta. Lue, miten olemme tässä onnistuneet harjoittelijan uratarinasta! Odotamme harjoitteluohjelmaan valituilta myös aktiivista työpanosta.

Huipputyökalut

Tarjoamme päivittäiseen käyttöösi niin omat ohjelmistomme kuin kansainväliset huipputyökalut. Harjoittelun jälkeen sinulta luonnistuu niin monday.com-sivuston käyttö kuin Googlen työkalujen hallinta. Opit myös käyttämään keskeisiä markkinointiohjelmistoja kuten uutiskirjetyökalua ja verkkosivualustaa.

Mahtavan työyhteisön, jossa pääset olemaan oma itsesi ja näyttämään osaamisesi.

Lämmin työyhteisö

Pääset osaksi monialaista työyhteisöä, jossa sinun ei tarvitse koskaan kokea olevasi yksin. Lianacrew pyrkii tarjoamaan parhaan mahdolliseen avun ammatillisen kasvusi tueksi. Osana harjoittelua tarjoammekin mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviisi, jotta harjoittelu palvelee parhaalla mahdollisella tavalla urakehitystäsi.

Kansainvälisyys

Meillä pääset näkemään, miten toimii kansainvälinen SaaS-alan yritys ja miten sen eri alueiden markkinat sitoutuvat yhteen. Yrityskielemme englanti vuorostaan takaa, että keräät vahvaa osaamista ja varmuutta englanniksi työskentelystä, etkä tule jännittämään sen käyttöä jatkossa.

Mitä opit meillä?

 • Sisällöntuotantoa eri kanaviin
 • Hakukoneystävällistä tekstintuotantoa
 • Visuaalisten markkinointimateriaalien valmistelua
 • Videotuotantoa
 • Webinaarituotannon avustavia tehtäviä
 • Monipuolisesti eri markkinointiteknologioiden käyttöä ja toimintaa

Mitä toivomme sinulta?

 • Meneillään olevia markkinoinnin tai muun alan opintoja, jotka ovat kyllästäneet sinut oikeanlaisella osaamisella
 • Opintosi mahdollistavat 3,5 kk pituisen harjoittelujakson
 • Taitoa tuottaa tekstiä suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti
 • Valmiutta heittäytyä kameran eteen
 • Oma-aloitteisuutta, avoimuutta ja omaa persoonaa

"Luottamus työpanokseeni on mahdollistanut ammatillisen kasvun. Koen Lianalla luodun turvallisen oppimis- ja työympäristön mahdollistaneen tämän kehityksen."

Anni Käsmä
Digital Marketing Intern

Oletko seuraava Digital Marketing Intern?

Sykähtikö sydämesi? Aloita matkasi osaksi Lianacrew'tä ja hae meille. Nyt on sinun aikasi loistaa.
Mikäli meillä ei ole harjoitteluhakua päällä, niin voit jättää avoimen hakemuksen. Harjoittelujaksot käynnistyvät joko syksyllä tai keväällä.

Lähetä hakemus täällä