Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Luottamus työpanokseeni on mahdollistanut ammatillisen kasvun"

Nimi: Anni Käsmä
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Junior Content Marketing Specialist
Koulutus: Tradenomi, myynti ja markkinointi

Olen Anni Käsmä ja työskentelen Lianan Growth and Marketing -tiimissä sisältömarkkinoijana. Tutkinnoltani olen myynnin ja markkinoinnin tradenomi ja Lianalle olen päätynyt alun alkaen harjoittelun kautta. Sisältömarkkinoijan roolissa aloitin vasta hieman harjoitteluni jälkeen, kun työstin opinnäytetyötäni Lianalle ja viimeistelin opintojani Oulun ammattikorkeakoulussa. 

Lianaan tutustuin ensimmäistä kertaa osallistuessani kouluni järjestämään rekrytointitapahtumaan. Tapahtuman vierailijalistaa selatessani esiin pomppasi Liana Technologies. Koska Liana oli tuolloin minulle tuntematon, lähdin uteliaisuuttani katsomaan, millainen yritys on kyseessä ja millaisia mahdollisuuksia se voisi minulle tarjota.

Muistan, että jo Lianan esittelystä huokui hyvä henki – se sama, johon törmää täällä toimistollakin. Se olikin yksi tärkeimpiä syitä, miksi päätin tänne meille hakea. Hakuni tuotettua tulosta ja aloitettuani harjoitteluni huomasin ilokseni, että aistimukset hyvästä työyhteisöstä olivat pitäneet paikkaansa. Nimittäin ensimmäisistä päivistäni lähtien pääsin osaksi Lianan porukkaa. Täällä kokemani yhteishenki onkin ollut yksi arvokkaimmista asioista, joita olen saanut kokea. Lianalle olikin helppo palata, kun tiesi, että työpaikka on täynnä hyviä tyyppejä.

Lianalla olen saanut ideoida, toteuttaa erilaisia projekteja sekä vaikuttaa työtehtäviini. Päivieni sisällöt ovat vaihdelleet niin sosiaalisen median, webinaarien, sähköpostimarkkinoinnin kuin hakukoneystävällisen tekstintuotannon parissa. Lisäksi olen saanut nähdä konkreettisesti, kuinka työni tuottaa tulosta. Lukuisia työtunteja on käytetty blogitekstien ääressä, somepostauksia luoden sekä uutiskirjeitä tehden. Sopiva vaihtelevuus onkin tarjonnut mahdollisuuden kerätä runsaasti tietoa varastoon ja luoda omaa ammatillista identiteettiä.

Vaikka osaamiseni on kehittynyt monissa konkreettisissa työtehtävissä harjoittelun ja täällä työskentelyn aikana, on silti yksi tärkein Lianalta saamani oppikokemus luotto tekemiseeni. Se on mahdollistanut ammatillisen kasvun samaan aikaan itsenäisesti ja tuetusti. Koen juuri turvallisen oppimisympäristön, jossa neuvoa saa aina kysyä, mahdollistaneen sen.

Jaa

Lisää tarinoita