Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Luottamus työpanokseeni on mahdollistanut ammatillisen kasvun"

Nimi: Anni Käsmä
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Digital Marketing Intern
Koulutus: Myynnin ja markkinoinnin tradenomiopiskelija

Olen Anni Käsmä ja työskentelen Lianan Growth and Marketing -tiimissä Digimarkkinoinnin harjoittelijana. Aloitan tulevana syksynä viimeisen vuoteni myynnin ja markkinoinnin tradenomiopiskelijana Oulun ammattikorkeakoulussa ja täällä suorittamani harjoittelu on osa tradenomin tutkintoani. 

Kuulin ensimmäistä kertaa Lianasta osallistuessani kouluni järjestämään rekrytointitapahtumaan. Tapahtuman vierailijalistaa selatessani esiin pomppasi Liana Technologies. Koska Liana oli tuolloin minulle tuntematon, lähdin uteliaisuuttani katsomaan, millainen yritys on kyseessä ja millaisia mahdollisuuksia se voisi minulle tarjota.

Muistan, että jo Lianan esittelystä huokui hyvä henki – se sama, johon törmää täällä toimistollakin. Se olikin yksi tärkeimpiä syitä, miksi päätin tänne meille hakea. Hakuni tuotettua tulosta ja aloitettuani harjoitteluni huomasin ilokseni, että aistimukset hyvästä työyhteisöstä olivat pitäneet paikkaansa. Nimittäin ensimmäisistä päivistäni lähtien pääsin osaksi Lianan porukkaa. Täällä kokemani yhteishenki onkin ollut yksi arvokkaimmista asioista, joita olen saanut kokea harjoitteluni aikana.

Läpi harjoittelun olen saanut ideoida, toteuttaa erilaisia projekteja sekä vaikuttaa työtehtäviini. Päivieni sisällöt ovat vaihdelleet niin sosiaalisen median, sähköpostimarkkinoinnin kuin hakukoneystävällisen tekstintuotannon parissa. Lisäksi olen saanut nähdä konkreettisesti, kuinka työni tuottaa tulosta. Lukuisia työtunteja on käytetty blogitekstien ääressä, somepostauksia luoden sekä uutiskirjeitä tehden. Sopiva vaihtelevuus onkin tarjonnut mahdollisuuden kerätä runsaasti tietoa varastoon. Tutuksi ovat tulleet niin markkinoinnin ja viestinnän muodot, työkalut sekä toteutustavat. Koen saaneeni tilaisuuden oppia paljon laajemmalla sektorilla, mitä osasin ennakkoon odottaakaan.

Vaikka osaamiseni on kehittynyt monissa konkreettisissa työtehtävissä, on silti yksi tärkein Lianalta saamani oppikokemus luotto tekemiseeni. Luottamus työpanokseeni on mahdollistanut ammatillisen kasvun samaan aikaan itsenäisesti ja tuetusti. Koen juuri turvallisen oppimisympäristön mahdollistaneen tämän.

Nyt harjoittelun loputtua palaan takaisin koulunpenkille ja pääsen työstämään opinnäytetyötäni tänne Lianalle. Jännittyneenä odotankin, mitä tuleva tuo tullessaan ja kuinka pääsen hyödyntämään keräämiäni taitoja jatkossa.

Jaa