Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tyytyväinen työntekijä Lianalla

Vastuullisuus Lianalla

Liana yrityksenä pyrkii toimimaan mahdollisimman vastuullisesti, sekä ekologisilla että sosiologisilla pyrkimyksillä.

Yrityksen toiminnassa otetaan huomioon tasa-arvokysymykset, ihmisoikeusasiat ja luonnonsuojelukysymykset. 

Digitaaliset palvelut vähentävät jätettä

Liana Technologies tarjoaa digitaalisen markkinoinnin palveluita. Nämä palvelut itsessään ovat resursseja säästäviä, sillä ne tarjotaan pilvipalveluna.

Aineettomat pilvipalvelut vähentävät raakamateriaalin, kuten paperin kulutusta ja ovat näin ollen lähtökohtaisesti ekologisia. Sopimukset allekirjoitetaan verkossa ja kaikki sopimusten liitteet lähetetään sähköisessä muodossa. 

Erityisesti viime vuosina Liana on vähentänyt työntekijöidensä työmatkustusta ja hyödyntänyt etätapaamisia aina, kun se on mahdollista.

Data säilötään ympäristöystävällisesti Suomessa

Datakeskuksemme sijaitsee Suomessa. Datakeskuksen energiatehokkuus sekä ympäristöystävällisyys on huomioitu, jolloin lopputuloksena on syntynyt hiilineutraali datakeskus. Energialähteenä käytetään vain uusiutuvaa energiaa, ja sijainti suuressa asutuskeskuksessa mahdollistaa hukkalämmön toimittamisen kaukolämpöverkkoon. Todisteena ympäristöystävällisyydestä datakeskus on saanut CEEDA- ja LEED-sertifikaatit.

Lianalaisia pyöriensä kanssa

Ekologista työmatkailua

Liana on Suomen Polkupyöräliiton yhteistyökumppani ja tehnyt paljon toimenpiteitä, jotta pyörällä töihin tulevilla lianalaisilla on suihku- ja pukuhuone sekä turvallinen paikka säilyttää pyöriä.

Liana on myös tarjonnut työntekijöille pyörän talvirenkaiden vaihdon sekä lakimuutoksen myötä pakolliseksi tulleen pyörän punaisen takavalon.

Pääkonttorilla tehdyn kyselyn mukaan noin kolmasosa henkilökunnasta pyöräilee työmatkansa.

Liana gym

Liikunta on lääkettä

Lianan pääkonttorilla on kuntosali, jossa on mahdollista käydä treenaamassa juuri silloin, kun työntekijälle itselleen parhaiten sopii. Lianalaisten keskuudessa järjestetään myös yhteisiä liikunta- ja hyvinvointihaasteita, jotka kannustavat ja motivoivat ihmisiä liikkumaan heille mieluisalla tavalla.

Yritys tarjoaa myös kiinteän vuosittaisen määrän liikunta- ja kulttuuriseteleitä työntekijöille.

Välitämme ympäristöstä

Pääkonttorilla Oulussa kaikelle jätteelle on järjestetty kierrätyspisteet. Erikseen kerätään biojäte, muovi, paperi, kartonki, metalli, lasi, palautuspullot ja -tölkit, ongelmajäte ja sekajäte. Lianalaisia myös ohjeistetaan jätteiden oikeaoppiseen lajitteluun.

Jokaisella työntekijällä on vastuu siitä, että tyhjissä toimistoissa ei pala valoja tai ole turhia sähkölaitteita käytössä. Työntekijät ovat sitoutuneet noudattamaan yhteisiä käytäntöjä.

Lianan Joulupuu-keräyksen paketit

Ojennamme auttavan käden

Lianalla on oma verenluovutusryhmä, joka käy säännöllisesti luovuttamassa verta.

Lianalaiset tukevat Kiva-organisaation kautta ihmisiä ympäri maailmaa, joilla ei ole pääsyä tarvitsemiinsa rahoituspalveluihin. Kivan avulla tarjottavat joukkorahoituslainat auttavat esimerkiksi kehitysmaiden naisia perustamaan yrityksiä.

Joulupuu-keräys yrityksen pääkonttorilla on lianalaisille tärkeä tapa muistaa vähäosaisia lapsia ja olla tuomassa heille joulumieltä. Keräys on ollut joka vuosi erittäin suosittu ja noin neljäsosa pääkonttorin henkilökunnasta on tuonut Joulupuu-keräykseen paketin.