Nopeat suomalaiset WordPress-palvelimet

WordPress-hosting

Siirrä ja kehitä WordPress-sivustosi ylläpitoomme! Verkkosivuston hosting-palveluumme sisältyvät suomenkieliset tukipalvelut. Lisäksi osaavat tuotanto- ja palvelutiimimme pitävät huolen, että sivuston kehittäminen ja muutokset tapahtuvat näppärästi, unohtamatta monipuolisia jatkokehitysmahdollisuuksia.

Asiantuntijamme käytössäsi

Sivuston kehittäminen ja siirto Lianan WordPress-palvelimille tehdään täysin asiantuntijoidemme toimesta. Julkaisun jälkeen voimme kehittää sivustoasi haluamaasi suuntaan ja auttaa esimerkiksi sivustos näkyvyyden parantamisessa.

20 vuoden kokemuksella

Meillä on lähes 20 vuoden kokemus verkkosivujen ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme kartuttaneet monipuolista osaamista lukuisista erilaisista toteutuksista.

Suomenkieliset tukipalvelut

Suomenkieliset tukipalvelut kuuluvat hosting-palvelun hintaan – ystävällinen tukitiimiimme on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaamme ovat antaneet osaavalle tiimillemme NPS-arvosanan 4,7/5.

WordPress-hosting-palvelu sisältää:

 Asiantuntijamme arvioivat sivustosi ja ehdottavat muutoksia

 Sivusto siirretään

 Sivuston siirron jälkeinen toimivuustarkastus

 Ystävälliset ja suomenkieliset tukipalvelut

 Nopeat suomalaiset palvelimet 

 Päivittäiset varmuuskopiot


Sivuston kehittäminen vie muutaman työpäivän ja sen siirto sellaisenaan 1-2:ssa päivässä Lianan WordPress-palvelimille. WordPress-sivuston jatkokehitys ja muutokset hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti.

Laadukkaat kotimaiset ja tietoturvalliset palvelimet

 • Nopeat, luotettavat ja laadukkaat palvelimemme sijaitsevat Suomessa
 • Datakeskuksemme energianlähteenä käytetään vain uusiutuvaa energiaa ja hukkalämpö toimitetaan kaukolämpöverkkoon
 • Otamme varmuuskopioita sivustoista päivittäin ja hoidamme mahdolliset henkilötietojen käsittelyt EU:n sisälllä

 

men reading laptop

Lianan palveluiden avulla keskityt olennaiseen

 • Tarjoamme kattavasti WordPress-sivuston kehittämiseen liittyviä palveluita, kuten hakukoneoptimointia, hakukone- ja some-mainontaa sekä konversio-optimointia
 • Voimme tukea Google Analytics- ja Matomo-analytiikkapalveluiden käyttöönotossa ja niiden antaman WordPress-sivustodatan analysoinnissa
 • Teemme myös Google Looker Studio -raportteja, joihin voidaan visualisoida WordPress-verkkosivuston avainlukuja helposti jaettavassa muodossa

Auditoimme sivustosi ja annamme ehdotuksen muutoksista

WordPress on maailman suosituin verkkosivustoalusta ja siihen liittyvällä hostingilla tai "houstauksella" viitataan verkkosivustojen ylläpitoon. Ylläpidolla varmistetaan sivuston toimivuus tekemällä säännöllisiä päivityksiä ja varmuuskopioita. Päivitykset WordPressiin, WordPress-teemoihin ja lisäosiin (plugins) takaavat sivuston tietoturvallisuuden. Varmuuskopioilla varmistetaan, että WP-sivusto voidaan palauttaa nopeasti takaisin toimintaan, jos se kaatuu. Ylläpitopalveluiden sisältö vaihtelee hieman toimittajakohtaisesti. 

Ylläpitopalveluumme kuuluu poikkeuksellisesti suomenkielinen tekninen tuki, jolta voitte saada apua sivustohaasteisiin. Laadukkaat, nopeat ja energiatehokkaat palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Hoidamme mahdolliset henkilötietojen käsittelyt EU:n sisällä.

Meillä on lähes 20 vuoden kokemus verkkosivustojen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Saat meiltä sivuston jatkokehitykseen liittyvät palvelut sekä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut kätevästi saman katon alta. Tarjoamme myös useita WordPress-lisäosia, joiden avulla voit yhdistää markkinoinnin ratkaisumme WordPress-sivustoosi. 

Meiltä saat kätevästi monenlaisia lisäpalveluita WordPress-hostingin lisäksi, hakukoneoptimoinnista maksettuun mainontaan.

 • Hakukoneoptimointi: SEO-auditointi, avainsanatutkimus ja jatkuva hakukoneoptimointi.
 • Google-mainonta: auditointi, hakusanamainonta, Display-mainonta ja Shopping-mainonta.
 • Some-mainonta: auditointi, Meta-mainonta (Facebook, Messenger ja Instagram) ja LinkedIn-mainonta. 
 • Web-analytiikka: auditointi, asennus, mittaussuunnitelma, konversioiden tarkistus ja luonti, datan visualisointi (Google Looker Studio), konversio-optimointi, datan analysointi
 • Design palveluna: UI- ja UX-suunnittelu, brändisuunnittelu, graafinen ohjeisto, uutiskirjeiden design
 • Markkinoinnin automaatio palveluna: auditointi, automaatioiden suunnittelu, toteutus ja optimointi.

Palveluiden lisäksi olemme tunnettuja kehittämistämme markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. Markkinointiviestinnässä tukevat sähköpostimarkkinoinnin ratkaisumme LianaMailer ja markkinoinnin automaation ratkaisumme LianaAutomation. Medianäkyvyyden suhteen valikoimassamme on tiedotejakelupalvelu ePressi ja mediaseurannan ratkaisumme LianaMonitor. Valikoimastamme löytyy myös suljetun lähdekoodin verkkosivustoratkaisu LianaCMS ja verkkokauppa-alusta LianaCommerce.

Ota meihin yhteyttä WordPress-sivuston ylläpitoon liittyen

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)