Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Ihmisiä työskentelemässä Liana Technologiesin päätoimistolla

Digitaalista markkinointia ja viestintää uudistamassa

Paikallisista toimijoista kansainvälisiin brändeihin – meillä Lianalla suhtaudutaan intohimoisesti kaikkien markkinointi- ja viestintätiimien palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteidemme käyttö on helppoa laitteesta ja paikasta riippumatta. Pääset käyttämään kaikkia palveluita vaivattomasti yhdellä sisäänkirjautumisella. Lianan avulla datasi ei jää pölyttymään.

Lianan työntekijät palaverissa

Keskity rauhassa olennaiseen

Me huolehdimme teknologiasta ja integraatioista.
Sinä huolehdit sisällöistä – ilman tekniikkapainajaisia.

Säästämme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten aikaa

Pääset käyttämään kaikkia työkalujamme yhdellä sisäänkirjautumisella, mikä ilahduttaa erityisesti kiireisiä markkinoijia ja viestijöitä. Integroidun analytiikkamme avulla tiedät aina, mikä toimii, ja me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Hymynaama ja sydän puhekuplassa

Tarkasti kohdennettua dataa

Autamme sinua datan hyödyntämisessä, jotta pystyt lähettämään asiakkaillesi 100-prosenttisen osuvia viestejä. Oikea viesti, oikeaan aikaan, oikeassa kanavassa.

Kuva avoimesta kämmenestä kasvin alla

Mukaudumme tarpeisiisi

Olitpa digimarkkinoinnin tai -viestinnän konkari tai noviisi, mukaudumme tiimisi tarpeisiin ja autamme sinua kasvamaan digimaailman edelläkävijäksi.

Silmukkaa kiertävä nuoli

Konkreettisia tuloksia

Emme ainoastaan konsultoi, vaan luomme konkreettisia tuloksia: korkeampi konversio, kasvanut myynti, parempi ROI. Älä luota pelkkiin lupauksiin, luota dataan.

Hymyilevä nainen työskentelee työpöytänsä ääressä

Ojennamme auttavan kätemme

Markkinoinnin ja viestinnän aikataulut ja deadlinet eivät aina hymyilytä.

Omistautuneen teknisen tukemme ja Customer Success -tiimimme avulla markkinoijat ja viestijät eivät koskaan missaa deadlineja teknisten ongelmien tai avunpuutteen vuoksi. NPS-lukumme on yli 70, mikä todistaa, että haluamme aidosti olla avuksi.

Markkinoijilta markkinoijille

Ydintiimillämme on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja PR-teknologiasta. Kattavan kokemuksemme ja omia työkalujamme käyttävän markkinointi- ja viestintätiimimme ansiosta voit luottaa, että suurimpaan osaan kohtaamistasi ongelmista on jo olemassa ratkaisu.

Markkinointi- ja viestintäteknologia, joiden avulla valloitat asiakkaidesi sydämet

Tapaa yli 3 500 asiakastamme