Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkovuosikertomus

Kerro organisaatiosi toiminnasta näyttävän verkkovuosikertomuksen avulla

Ratkaisumme antaa mahdollisuuden esitellä organisaatiosi toimintaa perinteistä luovemmilla tavoilla – kuvien, videoiden ja monipuolisten toiminnallisuuksien kera. Verkossa julkaisemalla säästät aikaa ja rahaa printti- ja jakelukustannuksissa. Valittavanasi ovat nopeasti käyttöönotettavat valmiit teemat tai design-tiimimme täysin toiveidesi mukaan räätälöimät toiminnallisuudet ja ulkoasu.

Powered by

Sisältöominaisuudet

Kerro organisaatiosi vuodesta kuvien, videoiden ja animaatioiden avulla. Erilaiset sisältöominaisuudet ja vuorovaikutteisuus tarjoavat lukuisia tapoja esittää tietoa visuaalisessa ja vaikuttavassa muodossa.

Analytiikka

Seuraa, paljonko vuosikertomustasi luetaan ja ketkä sitä lukevat. Verkkovuosikertomuksen etuna on, että sen selaamisesta jää digitaalinen jälki, jota hyödyntämällä saadaan arvokasta dataa.

Monikanavaisuus

Responsiivinen toteutus varmistaa, että vuosikertomuksesi on luettavissa sekä tietokoneella että mobiilissa. Jakopainikkeiden ansiosta sisällön jakaminen sosiaaliseen mediaan on helppoa. 

Yhteistyö Lianan kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa viimeiset neljä vuotta. Vuosikertomus on meille vuoden tärkein talousjulkaisu. Tulokset, jotka olemme saavuttaneet Lianan julkaisujärjestelmän avulla ovat huippuluokkaa toiminnallisuudessaan ja visuaalisuudessaan.

Marjaana Kivioja
Viestintäpäällikkö, Fingrid

Toteutamme toiveidesi mukaisen vuosikertomuksen

Valittavanasi on nopeasti käyttöönotettava ratkaisu tai räätälöity verkkovuosikertomus. Tutustu vaihtoehtoihimme alla tai ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu.

Suosituin

Business

Verkkovuosikertomus on moderni tapa hoitaa suuren yrityksen viestintää. Säästät aikaa ja rahaa sekä paino- että jakelukuluissa.

Alkaen
99/kk
+ 5900 € kertamaksu
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
  • Nopeasti käyttöönotettava ulkoasu
  • Dedikoitu projektipäällikkö
  • Tilinpäätösosio

Enterprise

Verkkovuosikertomuksen avulla kerrot yrityksesi vuodesta kuvien, videoiden, numeroiden ja tekstien avulla. Voit esitellä yritystäsi luovalla, lukijaa kiinnostavalla tavalla.

Alkaen
249/kk
+ 19900 € kertamaksu
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
  • Räätälöity vuosikertomuksen ulkoasu
  • Dynaamiset graafit (2 graafia)
  • PDF-tiedoston luominen sivuston sisällöstä
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat vuosittaiseen laskutukseen.

Liana toteutti voittoisan verkkovuosikertomuksen Fingridille

Sujuvan, helposti luettavan ja tyylikkään vuosikertomuksen merkitys korostuu Fingridin kaltaisella suuryrityksellä. Fingrid oli tyytyväinen edellisvuosien projekteihin Lianan kanssa, joten yhteistyötä oli luontevaa jatkaa. Useista teknologiantoimittajista Liana on onnistunut parhaiten täyttämään Fingridin verkkovuosikertomukselle asettamat tekniset tavoitteet.

Miksi viedä vuosikertomus verkkoon?

Vuosikertomus on useille yrityksille vuoden tärkein julkaisu, johon tutustuvat monet yrityksille merkittävät tahot ja sidosryhmät. Lue tarkemmin blogistamme, mitä hyötyjä saavutat julkaisemalla vuosikertomuksesi sähköisessä muodossa.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää verkkosivustosi kehittämisestä sekä lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut