Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
lianaCMS verkkosivut julkaisujärjestelmä

Luo sujuvia digitaalisia käyttäjäkokemuksia verkossa

Luo yrityksesi ja brändisi näköisiä ammattimaisia verkkosivuja LianaCMS- tai WordPress-alustalla. Kaikki sisällönhallinta tapahtuu helposti käyttäjäystävällisen hallintanäkymän avulla. Kustomoitavien moduulien avulla voimme luoda parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Reagoi nopeasti digitaalisen maailman tarpeisiin

Julkaise digitaalinen sisältösi vaivattomasti ja nopeasti yhtä aikaa useammassa kanavassa. Voit keskittyä sisällöntuotantoon ja me mahdollistamme sisällön jakamisen tehokkaasti niin verkkosivuille, mobiiliapplikaatioon kuin sosiaalisen median kanaviin.

Pidä verkkosivusi turvassa ja turvallisena

Meihin luottavat tuhannet markkinoijat ympäri maailmaa. Varmistamme, että verkkosivujesi tietoturva on aina ajan tasalla. Näin sinä voit keskittyä sisällönhallintaan.

Vapauta markkinoijien aika sisällönhallintaan

Anna markkinoijiesi keskittää aikaa sisältöön. Tarjoamme helpot ratkaisut sisältöjen hallintaan sekä julkaisuun useissa kanavissa ja applikaatioissa – ei ylimääräistä vaivaa monimutkaisten järjestelmien kanssa.
lianaCMS verkkosivut julkaisujärjestelmä ominaisuudet

Päästä luovuutesi valloilleen julkaisujärjestelmämme avulla

Toimitpa sitten yrittäjänä tai kansainvälisessä yrityksessä, ratkaisumme tarjoavat kaiken mitä tarvitset julkaisujärjestelmältä. LianaCMS ja WordPress mahdollistavat sivujen päivittämisen ja ylläpidon ilman koodausosaamista. Käyttäjäystävällinen ylläpitonäkymä sisältää tärkeimmät ominaisuudet verkkosivujen ylläpitoon, ja moduulit muokataan sinun tarpeidesi mukaan. Sivuston muokkaus onnistuu niin pöytäkoneella kuin mobiilissakin.

lianaCMS julkaisujärjestelmä sisällön julkaisuun

Julkaise sisältöä haluamassasi muodossa

Sekä LianaCMS että WordPress mahdollistavat monenlaisen sisällön julkaisemisen: kuvat, blogit, videot, infograafit, verkkolehdet, vuosikertomukset, laskeutumissivut, oppaat – mitä vain voit kuvitellakaan. Sisältösi optimoidaan eri laitteille automaattisesti. Voit muokata verkkosivujasi reaalinäkymää muistuttavassa muokkaustilassa, jossa näet, miltä sisältösi tulevat näyttämään julkaisun jälkeen.

View of Liana CMS tool with file management

Hallitse dokumentteja helpolla tiedostojen hallintajärjestelmällä

Tiedostojen, kuten kuvien ja dokumenttien, lataaminen verkkosivuille on sivustonhallinnan arkipäivää. LianaCMS- ja WordPress-alustoilla hallitset tiedostojasi kätevästi ja nopeasti alustaan rakennetulla työkalulla. Tarjoamme myös mahdollisuuden suojattuihin tiedostoihin. Voit jakaa oikeuksia eri käyttäjäryhmille helposti ylläpitonäkymästä.

Illustration of high-performing meter

Luo nopeasti latautuvat verkkosivut

Verkkosivukävijät odottavat sivustoilta nopeaa latautumisaikaa kaikilla laitteillaan. Myös hakukoneet pisteyttävät sivustoja latautumisajan perusteella. Optimoimme palvelinten suorituskyvyn tarpeidenne mukaan ja varmistamme, että verkkosivut suoriutuvat kävijäpiikeistä ongelmitta.
Illustration of trend line and magnifier

Analysoi ja kehitä verkkosivujasi analytiikan avulla

Kävijätilastointi ja -analysointi ovat tärkeä osa digitaalisen viestinnän kehittämistä. Tuemme saumattomasti markkinoiden parhaita analysointityökaluja, esimerkiksi Google Analyticsia. LianaCMS:ssä näet yhdellä silmäyksellä sivuston tärkeimmät analytiikkatiedot, kuten sivustosi parhaat ja heikoimmat sivut, vierailut ja kävijät sekä sivustolla vietetyn ajan.

Showing letters from different languages

Hallinnoi monikielistä sisältöä

LianaCMS:n helppokäyttöinen ylläpitonäkymämme on saatavilla kahdeksalla eri kielellä. Voit hallita eri kielisiä verkkosivu- ja sisältökäännöksiä yli 170 kielellä. Voit näin räätälöidä sisällön eri markkinoille sopivaksi.

Lianan työkaluilla luotu laskeutumissivu

Luo kampanjoillesi omat laskeutumissivut

Lasketumissivujen avulla voit luoda kohdennettuja kampanjasivuja eri kohderyhmiä varten. Liana®Cloud Websites -ratkaisun mukautuvien sivupohjien avulla voit käyttää laskeutumissivuja esimerkiksi uuden tuotteen julkaisemiseen, digitaalisen materiaalin jakamiseen tai liidien generointiin. Voit upottaa sivustolle lomakkeen, jonka avulla asiakkaasi ja muut kohderyhmät voivat jättää yhteystietonsa palautetta, yhteydenottoa tai demoa varten. Lomakkeen tiedot tallentuvat tietokantaan, josta ne pystyy halutessaan lataamaan myös Excel-tiedostoksi. Tietojen keräämisessä noudatetaan GDPR-asetusta.

Folded newspaper

Kehitä sijoittajasuhteita oman uutishuoneen ja verkkovuosikertomuksen avulla

Tarjoamme työkalut sijoittaja- ja sidosryhmäsuhteiden ylläpitoon. Oman uutishuoneen avulla jaat yrityksesi tärkeät uutiset ja pörssitiedotteet niistä kiinnostuneille. Verkkovuosikertomuksen avulla kerrot yrityksesi vuodesta kuvien, videoiden, numeroiden ja tekstien avulla.
Intranet and extranet object example

Jaa informaatiota intranetin tai extranetin avulla

Verkkosivujen lisäksi voimme luoda yritykselle oman intranetin tai extranetin. Intranet on paras ratkaisu yrityksen sisäiseen viestintään. Se mahdollistaa kommunikoinnin työntekijöiden ja kollegojen kanssa sekä tekee sisäisestä tiedottamisesta helppoa. Extranetissä voit jakaa vain tietylle kohderyhmälle tarkoitettua materiaalia tai tärkeitä dokumentteja. Ei ole väliä tarvitsetko palvelun kymmenille, sadoille tai tuhansille käyttäjille – ratkaisumme skaalautuvat tarpeisiisi sopiviksi.
Graphical portray of person inside a circle

Ota verkkosivujen saavutettavuus huomioon

Saavutettavien verkkosivujen avulla varmistat, että kaikki verkkosivujesi käyttäjät löytävät tarvitsemansa informaation. Otamme saavutettavuuden huomioon jo projektien suunnitteluvaiheessa. Julkaisujärjestelmämme vastaa muun muassa saavutettavuusdirektiivin asettamiin vaatimuksiin.
Liana®Cloud Websites & integraatioita

Yhdistä muihin käyttämiisi järjestelmiin

LianaCMS voidaan integroida suurimpien CRM-järjestelmien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistää julkaisujärjestelmä muiden Liana®Cloud-työkalujen kanssa.

Olemme valmiita käärimään hihamme kustomoitujen integraatioiden mahdollistamiseksi. Asiantuntijamme ovat käytössänne ja kaikki integraatiot tehdään yrityksemme sisällä.

Näytä integraatiot

Kiinnostuitko?

Liana®Cloud Websites -ratkaisun avulla yhdistät verkkosivusi saumattomasti markkinoinnin työkalupakkiisi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja he kertovat lisää palveluistamme.

Pyydä demo

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud