Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Kasvua, näkyvyyttä ja vaikuttavuutta verkossa

Verkkosivut

Yksilölliset verkkosivut yrityksille Lianalta. Onnistuneet verkkosivut keräävät liikennettä, tuovat kasvua ja palvelevat kohderyhmiäsi taukoamatta. Tehtävämme on rakentaa tavoitteitasi tukevat verkkosivut ja huolehtia niiden kehityksestä koko sivuston elinkaaren ajan. Toteutamme sivustoja LianaCMS- ja WordPress-järjestelmillä.

Powered by
Lataa opas WordPress-sivustosi personointiin

Vinkit WordPress-verkkosivuston personointiin B2B-yrityksille

Mitä kaikkea WordPress-verkkosivustolla voi personoida ja miten erityisesti B2B-yritykset voivat hyödyntää personointia mm. lisätäkseen konversioiden määrää ja parantaakseen asiakaskokemusta?

Asiakkaamme suosittelevat

Verkkosivuratkaisuillamme on satoja tyytyväisiä käyttäjiä: yrityksiä, järjestöjä ja valtionhallinnon organisaatioita. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat työkalujen helppokäyttöisyyteen ja avuliaaseen käyttäjätukeen.

Julkaistuja sivustoja

1000+

NPS

72

Tukipalvelujen arvosana

4.5/5

Verkkopalvelujen asiantuntijaa

40

Kokemus verkkosivujen toteutuksesta

17 v.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Personoi WordPress-sivusi sisällöt ainutlaatuisella tavalla

Pian WordPress-verkkosivujen sisällön personointi datan pohjalta onnistuu ennennäkemättömällä tavalla: markkinoinnin automaation avulla ja helposti julkaisujärjestelmän sisällä. Meiltä saat molemmat, sekä WordPress-sivuston että markkinoinnin automaation.

Ei enää kompromisseja – markkinoinnin automaation tarjoaman rikkaan datan avulla tavoitat ja palvelet eri kohderyhmiä oikeanlaisella sisällöllä, oikeaan aikaan.

Näkyvyyttä ja kasvua digimarkkinoinnin palveluilla

Meiltä et saa vain haluamaasi verkkosivustoa, vaan myös aidon digimarkkinoinnin kasvukumppanin. Tulemme työskentelemään osana tiimiäsi ja auttamaan sinua saamaan mitattavia tuloksia.

  • Web-design: Pyydä meiltä design-auditointi, ja autamme parantamaan sivustosi käytettävyyttä
  • Hakukoneoptimointi palveluna: Palveluumme kuuluvat muun muassa avainsanatutkimus, tulosraportointi sekä säännölliset kehityspalaverit
  • Maksettu mainonta: Autamme kohdistamaan viestisi potentiaalisille asiakkaille sosiaalisen median mainonnalla ja tavoittamaan kohderyhmäsi tehokkaasti hakusanamainonnan avulla
  • Web-analytiikka: Autamme sinua markkinoinnin web-analytiikkapalveluiden käyttöönotossa sekä itse tulosten analysoinnin kanssa

Vahvuutemme kumppaninasi

Asiantuntijamme apunasi

Olemme erikoistuneet verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen ja hakukoneoptimointiin. Kattavasta palvelupaketistamme voit valita lisäksi tarvitsemasi työkalut sähköpostimarkkinointiin, markkinoinnin automaatioon ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin – kaikki ratkaisumme ovat helposti integroitavissa keskenään hyötyjen maksimoimiseksi.

Lähes 20 vuoden kokemus sivustojen julkaisusta

Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme kartuttaneet monipuolista osaamista eri toimialoilta ja lukuisista erilaisista toteutuksista aina kevyistä teemasivustoista vaativampiin, räätälöityihin kokonaisuuksiin.

Kokonaisvaltaiset palvelut suunnittelusta jatkokehitykseen

Huolehdimme, että verkkosivustosi vastaa odotuksiasi jokaisella osa-alueella: vastaamme sivustosi käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta ja testauksesta. Tuki- ja ylläpitopalvelumme saavat asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta. Meiltä saat myös digimarkkinoinnin palvelut, joiden avulla varmistamme, että markkinointisi tuottaa tuloksia.

Tarpeisiisi sopiva verkkosivusto

Ratkaisumme mahdollistavat laajojen ja kevyiden verkkosivujen rakentamisen sekä monenlaisen sisällön julkaisemisen: verkkolehdet, vuosikertomukset, laskeutumissivut – mitä vain voit kuvitella. Käytössämme ovat LianaCMS- ja WordPress-järjestelmät.

Lianan räätälöidyt verkkosivut ovat ratkaisu yrityksellesi, kun haluat kustomoitavan, brändisi mukaisen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavan verkkosivuston. Rakennamme verkkosivuston palvelemaan kohderyhmiäsi ja tarjoamaan erinomaisen käyttäjäkokemuksen, jonka avulla sitoutat sivustosi kävijät kestäviksi asiakkuuksiksi.

Lue lisää räätälöidyistä verkkosivuista ›

Lianan kevyet verkkosivut ovat mainio vaihtoehto, kun haluat käyttöösi uuden, hakukoneoptimoidun verkkosivuston nopeasti. Verkkosivuston ylläpito, varmuuskopiointi ja tietoturva on hoidettu puolestasi, ja varmistamme sivustosi jatkuvan kehityksen tavoitteidesi mukaisesti.

Lue lisää kevyistä verkkosivuista ›

Laskeutumissivu, landing page, ländäri… kutsui sitä miksi tahansa, toimivat laskeutumissivut ovat yksi tärkeimmistä mitattavista digimarkkinoinnin keinoista. Autamme luomaan näyttävät laskeutumissivut esimerkiksi uutiskirje- tai hakukonekampanjoiden tueksi.

Lue lisää laskeutumissivuista ›

Keskitä organisaatiosi sisäinen viestintä intranet-ratkaisumme avulla. Sisällönhallintajärjestelmässä voit ylläpitää sekä organisaatiosi verkkosivua että intranetiä yhden kirjautumisen kautta. Extranet-järjestelmämme takaa turvallisen ympäristön yhteistyökumppaneiden väliselle työskentelylle.

Lue lisää intranet- ja extranet-ratkaisuistamme ›

Ratkaisumme antaa mahdollisuuden esitellä organisaatiosi toimintaa perinteistä luovemmilla tavoilla – kuvien, videoiden ja monipuolisten toiminnallisuuksien kera. Verkossa julkaisemalla säästät aikaa ja rahaa printti- ja jakelukustannuksissa. Valittavanasi ovat nopeasti käyttöönotettavat valmiit teemat tai design-tiimimme täysin toiveidesi mukaan räätälöimät toiminnallisuudet ja ulkoasu.

Lue lisää verkkovuosikertomuksesta ›

Yhdistämme sivustosi muihin käyttämiisi järjestelmiin

Verkkosivuratkaisumme voidaan integroida suurimpien CRM-järjestelmien kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden yhdistää julkaisujärjestelmä muihin Liana®Cloud-työkaluihin. Asiantuntijamme ovat käytössäsi ja kaikki integraatiot tehdään yrityksemme sisällä.

Usein kysyttyä verkkosivuista

Verkkosivuston hankinta ja perustaminen koostuu useista vaiheista. Määrittele ennen suunnittelua ja palveluntarjoajan tai verkkosivualustan valintaa, millaiset tavoitteet verkkosivustolle asetetaan, millaista kohderyhmää tavoittelet ja mikä ylipäätään on sivuston tarkoitus.

Lue artikkelistamme vinkit onnistuneeseen verkkosivu-uudistukseen.

Verkkosivuston saavutettavuuden kehittämisessä on huomioitava useita seikkoja: saavutettava tekninen toteutus, design ja sisältö. Osaava verkkosivukumppani pystyy sekä vastaamaan sivuston saavutettavasta toteutuksesta että jatkokehittämään sivustoa niin, että erilaiset saavutettavuudesta hyötyvät erityisryhmät on huomioitu.

Lue artikkelimme sivuston käytettävyyden ja saavutettavuuden kehittämisestä.

Tehokkaan sivuston suunnittelussa korostuu erityisesti sen jatkokehitysmahdollisuudet. On järkevämpää panostaa sivustoon, jonka jatkokehittäminen on helppoa sen sijaan, että ajaudut uudistamaan sivustoa muutaman vuoden välein tarpeiden muuttuessa. Osaava palveluntarjoaja neuvoo sivustouudistuksen aikana muussakin kuin ulkoasun muutoksissa ja osoittaa, miten yrityksen verkkosivuista saadaan entistä tehokkaammat.

Ota yhteyttä ja autamme sinua suunnittelemaan tarpeidesi mukaisen sivuston.

Verkkosivuston hinta määräytyy mm. sen laajuuden, ominaisuuksien, teknisen toteutuksen ja designin perusteella. Lisäksi esimerkiksi valmiiden teemojen käyttäminen tulee usein edullisemmaksi kuin räätälöity sivusto, joka toisaalta on helpompi toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Uudet verkkosivut ovat investointi, jonka tulee tuottaa tulosta sekä mitattavaa, tavoitteista johdettua tietoa: osaava palveluntarjoaja neuvoo, miten seurantaa, mitattavuutta ja raportointia voi uudistuksen myötä parantaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Verkkosivujen ylläpidolla varmistetaan sivuston toimivuus tekemällä säännöllisiä päivityksiä ja varmuuskopioita. Lianan WordPress-ylläpitopalveluun kuuluu suomenkielinen tekninen tuki, jolta saat apua sivustohaasteisiin. Laadukkaat, nopeat ja energiatehokkaat palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

Ylläpitopalvelun hinta määräytyy mm. sivuston laajuuden mukaan, ja jatkokehitys ja muutokset hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti. Tutustu WordPress-hosting -palveluumme.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 20 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Lianan tuotteita käytetään 29 eri maassa, useilla eri kielillä.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit sivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud