Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Luotettavat intranet- ja extranet-toteutukset organisaatiollesi

Intranet ja extranet

Keskitä organisaatiosi sisäinen viestintä intranet-ratkaisumme avulla. Sisällönhallintajärjestelmässä voit ylläpitää sekä organisaatiosi verkkosivua että intranetiä yhden kirjautumisen kautta. Extranet-järjestelmämme takaa turvallisen ympäristön yhteistyökumppaneiden väliselle työskentelylle.

Powered by

Hoida sisäistä viestintää sujuvasti intranetissä

Rakennamme toimivan intranet-järjestelmän nopeasti valmiin rakenteen päälle tai räätälöimme juuri organisaatiosi tarpeisiin soveltuvan toteutuksen. Toimiva intranet tukee koko organisaation työskentelyä ja tehostaa sisäistä viestintää tietoturvallisesti.

  • Jaa tärkeää informaatiota helposti koko organisaatiolle

  • Julkaise samaa sisältöä julkisella sivustolla ja uutisvirtana intranetissä

  • Kirjaudu molempiin järjestelmiin (verkkosivut ja intranet) samalla kertaa

  • Hallinnoi käyttäjäryhmiä yhdestä näkymästä

  • Hallinnoi materiaaleja (dokumenttipohjat, lomakkeet) keskitetysti ja jaa sisäisiä sisäisiä dokumentteja helposti.

Aloita yhteistyö kanssamme

Tehosta yhteistyötä toimivalla extranet-järjestelmällä

Extranet-järjestelmä tarjoaa yksityisen ympäristön esimerkiksi toimittajien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välistä tiedonvaihtoa, projektinhallintaa ja suurten datamassojen jakamista varten. Extranet-järjestelmämme takaa saumattoman yhteistyön kumppaneiden ja sidosryhmien kesken. Jaa tietoa ja hallitse työnkulkua turvallisesti – voit ylläpitää käyttäjiä jakamalla heitä ryhmiin ja valita, mitä tietoa haluat jakaa ryhmien kesken. Tarvittava informaatio on käyttäjien saatavilla aina, ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteistyö on sujunut hyvin. Käymme säännöllisesti läpi tilannekatsauksen ja uudet ominaisuudet. Lisäksi aina kun on tullut tarvetta, olemme saaneet lisätietoa ja apua.

Kuopion Energia

Satu Nurminen
Henkilöstö- ja viestintäpäällikkö, Kuopion Energia

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää aiheesta ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö