Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Intranet ja extranet

Luotettavat intranet- ja extranet-toteutukset organisaatiollesi

Keskitä organisaatiosi sisäinen viestintä intranet-ratkaisumme avulla. Sisällönhallintajärjestelmässä voit ylläpitää sekä organisaatiosi verkkosivua että intranetiä yhden kirjautumisen kautta. Extranet-järjestelmämme takaa turvallisen ympäristön yhteistyökumppaneiden väliselle työskentelylle.

Powered by

Hoida sisäistä viestintää sujuvasti intranetissä

Rakennamme toimivan intranet-järjestelmän nopeasti valmiin rakenteen päälle tai räätälöimme juuri organisaatiosi tarpeisiin soveltuvan toteutuksen. Toimiva intranet tukee koko organisaation työskentelyä ja tehostaa sisäistä viestintää tietoturvallisesti.

 • Jaa tärkeää informaatiota helposti koko organisaatiolle

 • Julkaise samaa sisältöä julkisella sivustolla ja uutisvirtana intranetissä

 • Kirjaudu molempiin järjestelmiin (verkkosivut ja intranet) samalla kertaa

 • Hallinnoi käyttäjäryhmiä yhdestä näkymästä

 • Hallinnoi materiaaleja (dokumenttipohjat, lomakkeet) keskitetysti ja jaa sisäisiä sisäisiä dokumentteja helposti.

Aloita yhteistyö kanssamme

Tehosta yhteistyötä toimivalla extranet-järjestelmällä

Extranet-järjestelmä tarjoaa yksityisen ympäristön esimerkiksi toimittajien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden välistä tiedonvaihtoa, projektinhallintaa ja suurten datamassojen jakamista varten. Extranet-järjestelmämme takaa saumattoman yhteistyön kumppaneiden ja sidosryhmien kesken. Jaa tietoa ja hallitse työnkulkua turvallisesti – voit ylläpitää käyttäjiä jakamalla heitä ryhmiin ja valita, mitä tietoa haluat jakaa ryhmien kesken. Tarvittava informaatio on käyttäjien saatavilla aina, ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteistyö on sujunut hyvin. Käymme säännöllisesti läpi tilannekatsauksen ja uudet ominaisuudet. Lisäksi aina kun on tullut tarvetta, olemme saaneet lisätietoa ja apua.

Satu Nurminen
Henkilöstö- ja viestintäpäällikkö, Kuopion Energia

Valitse sinulle yksinkertainen tai räätälöity ratkaisu

Pro-, Business- ja Enterprise-ratkaisuillamme rakennamme kevyet toteutukset peruskäyttöön tai räätälöidyt intra- ja extranetit vaativaan tarpeeseen. Tutustu vaihtoehtoihimme alla tai ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä sinulle sopivin paketti.

Pro

Pro-paketilla toteutamme helposti ja ketterästi tyylikkään ja monipuolisen intra- ja extranetin. Pro-paketti sisältää monipuoliset toiminnallisuudet intranetin peruskäyttöön helppokäyttöisen valmiin rakenteen päälle toteutettuna tehostamaan esimerkiksi yritysten sisäistä viestintää.

Alkaen
59/kk
+ 2900 € kertamaksu
Tutustu ja tilaa nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopeasti käyttöönotettava intranet
 • GDPR-yhteensopivuus
 • Enintään 100 intranet-käyttäjää
Suosituin

Business

Business-ratkaisussa voit valita valmiin ja helposti käyttöönotettavan teeman tai voimme suunnitella kevyesti räätälöidyn ulkoasun toiveidesi mukaisesti. Business-ratkaisu pitää sisällään kaikki perustoiminnallisuudet, ja sitä on myös mahdollista laajentaa esimerkiksi Azure AD -kirjautumisintegraation avulla organisaation käyttöön.

Alkaen
99/kk
+ 5900 € kertamaksu
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopeasti käyttöönotettava intranet
 • AD-integraatio
 • Enintään 500 intranet-käyttäjää

Enterprise

Enterprise-ratkaisulla toteutamme toiveidesi mukaisen intra- tai extranetin erityisesti laajoihin toteutuksiin. Paketti sopii erityisen hyvin räätälöityjen ratkaisujen toteuttamiseen, jolloin ulkoasu ja toiminnallisuudet rakennetaan tarpeesi mukaan.

Alkaen
299/kk
+ 14900 € kertamaksu
Tutustu ja ota yhteyttä
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Räätälöity ulkoasu
 • REST API -rajapinta
 • Enintään 2000 intranet-käyttäjää
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat vuosittaiseen laskutukseen.

Inspiroidu blogistamme

Opi lisää aiheesta ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut