Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkosivut, joilla vahvistat kunnan brändiä ja viestintää

Verkkosivut kuntien ja kaupunkien tarpeisiin

Autamme kuntia kehittämään verkkoviestintää ja tarjoamaan toimivat digitaaliset palvelut erilaisille kohderyhmille ja asiakkaille. Meihin luottavat jo kymmenet kunta-asiakkaat, joille olemme toteuttaneet erilaisia ratkaisuja kevyistä verkkosivuista vaativampiin kokonaisuuksiin.

Verkkosivupakettimme sisältävät erityisesti kunnille ja kaupungeille suunnitellut valmiit ominaisuudet, joita kehitämme jatkuvasti. Suunnittelemme ja toteutamme sivustosi saavutettavuusdirektiivin mukaisesti.

Powered by

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Olemme auttaneet kymmeniä kunta-asiakkaitamme tehostamaan ja digitalisoimaan viestintää verkkosivuratkaisuillamme.

Luotettavat digipalvelut kuntalaisille

Selkeät ja toimivat verkkosivut ovat kohderyhmille viestimisen, verkkonäkyvyyden ja sujuvan asioinnin kannalta olennaisia – ja erinomainen keino vahvistaa kunnan brändiä. Ratkaisumme tukevat monipuolisesti eri sisältömuotoja, jotta voit viestiä tärkeistä aiheista vaikuttavasti. Toteutamme käyttöösi verkkosivuston lisäksi mm. intra- ja extranetin, verkkolehden tai uutishuoneen. 

Autamme saavuttamaan aitoja tuloksia

Voit valita LianaCloud-paletista ratkaisut verkkoviestintäsi tehostamiseksi. Aja liikennettä verkkosivuillesi uutiskirjetyökalun sekä hakukoneoptimoinnin ja -mainonnan palvelun avulla. Tiedotejakelun ja mediaseurannan avulla kasvatat tunnettuutta sekä seuraat kuntasi tai kaupunkisi yleistä näkyvyyttä ja mainetta. Markkinoinnin automaatiotyökalulla kohdennat ja automatisoit tärkeät viestisi oikeaan aikaan ja oikealle kohderyhmälle. Autamme sinua saamaan parhaan hyödyn irti työkaluistasi ja saavuttamaan aitoja tuloksia.

Oikea kumppani kunnalle ja kaupungille

Vuosien kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kumppanuudesta kuntien kanssa takaa, että onnistumme verkkoviestintäsi kehittämisessä. Verkkosivuratkaisumme soveltuu sekä kevyempiin toteutuksiin että vaativampiin kokonaisuuksiin.

Saavutettavat sivustot

Toteutamme sivustosi WCAG-kriteereiden mukaisesti, jotta niiden tarjoama informaatio ja palvelut ovat kaikkien käyttäjien saatavilla, eri kohderyhmät huomioiden.

Valmiit toiminnallisuudet

Rakennamme verkkosivut kunnan käyttötarpeista lähtien. Ratkaisumme sisältää kaikki keskeisimmät toiminnallisuudet, jotka tarvitset selkeän ja ajantasaisen verkkoviestinnän tekemiseen.

Integraatiot kunnille

Ratkaisumme sisältää kunnille ja kaupungeille hyödylliset integraatiot, kuten AD-käyttäjäintegraation sekä integraatiot palvelutietovaranto-, kuntarekry.fi- ja suomi.fi-järjestelmiin.

Etsitkö tiedottamisen ja mediaseurannan palveluja?

Lianan monipuolisen viestintäkokonaisuuden avulla onnistut kuntaviestinnässä. Täysin kotimaisten Liana®Cloud PR & Media -palvelujemme avulla lähetät tiedotteet monikanavaisesti, seuraat ja analysoit tärkeitä median ja sosiaalisen median osumia sekä mittaat viestintää tehokkaasti. Tiedota kuntalaisille tai kaupunkilaisille tärkeistä asioista ja seuraa yleistä keskustelua liittyen alueellisiin tai valtakunnallisiin kysymyksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö