Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lianan digimarkkinoinnin palvelut -tiimi työskentelee yhdessä

Kasvukumppanisi digimarkkinoinnin tulosten saavuttamiseen

Haluatko kehittää digimarkkinointiasi ja saavuttaa mitattavia tuloksia markkinoinnin eri osa-alueilla?

Kaipasit tehoja sitten markkinoinnin automaatioon, hakukoneoptimointiin, maksettuun mainontaan tai web-analytiikkaan, me Lianalla toimimme kumppaninasi ja autamme sinua saavuttamaan toivomasi tulokset.

Asiakkaamme suosittelevat

Olemme auttaneet satoja asiakkaitamme eri toimialoilta kehittämään digimarkkinointia ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

NPS

Yli 90

Asiakasta

Yli 100

Digimarkkinoinnin asiantuntijaa

Yli 10

Asiantuntijoiden ka. kokemus vuosina

4

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Tällaisia tuloksia olemme tuoneet asiakkaillemme

Tällaisia tuloksia digimarkkinoinnin palveluasiantuntijamme ovat tuoneet asiakkaillemme

Onnistunut lisämyyntikampanja

Perhepalveluiden verkkokauppa lähettää ostotapahtuman jälkeen automaatioviestin, joka sisältää alennuksen seuraavaan ostokseen. Yli 30 % asiakkaista on käyttänyt edun ja asiakkaat ovat palanneet entistä nopeammin ostoksille.

Kymmeniä yhteydenottoja viikossa

Kasvatimme sähkötarvikkeiden tukkukaupan orgaanista näkyvyyttä, ja nyt yhteydenottoja tulee kymmeniä viikossa aiemman nollan sijaan. Klikkien määrä on kasvanut 72 % ja näyttökertojen määrä 110 %.

Konversiot ja myynti kasvuun

Sähkötarvikkeiden verkkokauppa kasvatti hakukoneoptimoinnilla myyntiään 10 % ja yhteydenottolomakkeita täytetään yli 30 % aiempaa enemmän.

Kiinnostavat personoidut viestit

Metsästäjien verkkokauppa siirtyi massamarkkinoinnista ostohistoriaan pohjautuvaan personoituun markkinointiin. Viestien avaukset ovat kaksinkertaistuneet 30 %:sta yli 60 %:iin, klikkaukset ovat kolminkertaistuneet 6 %:sta yli 20 %:iin.

Tuplasti uutiskirjeen tilaajia

Luontaistuotteiden verkkokauppa kasvatti asiakkaiden ja tilausten määrää uutiskirjeen tilausautomaatiolla, jossa tilaaja saa alekoodin seuraavaa ostostaan varten. Puolessa vuodessa uutiskirjeen tilaajien määrä on kasvanut 109 %.

Liana hoitaa markkinoinnin automaatiot puolestamme ja yhteistyö on sujunut mallikkaasti! Liidigeneroinnin avulla uusista kontakteista yli 40 % on saatu siirtymään suoraan ajanvaraukseen. Silmälääkärin palveluista kiinnostuneita liidejä tulee meille päivittäin ja ajanvarauskalenterimme on täyttynyt hyvin.

Janne Järvenpää
Silmätautien erikoislääkäri, yrittäjä / Silmäsairaala Pilke Oy

Miksi valita Liana kasvukumppaniksi?

Lianan palveluiden avulla voit keskittyä olennaiseen – esimerkiksi sisältöjen tuottamiseen ja suunnittelutyöhön. Meidän tärkein tehtävämme taas on helpottaa ja selkeyttää työtäsi sekä auttaa sinua yltämään toivottuihin tuloksiin.

Saavutat mitattavia tuloksia

Tavoitteemme on tuottaa sinulle tuloksia. Ilman systemaattista suunnittelua ja konkreettisia tavoitteita tuloksia on mahdotonta mitata. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa oman tavoitesuunnitelman, jotta voimme aidosti verrata tuloksia sinun tavoitteisiin.

Kokeneet asiantuntijat

Asiakkuuttasi hoitaa asiantuntijatiimimme, jolla on pitkä kokemus digimarkkinoinnin teknologioista sekä tuloksellisesta tekemisestä. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja ylläpidämme sitä jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Tyytyväiset asiakkaat

Meillä on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta digimarkkinoinnin tekemistä. Korkea NPS-lukumme yli 90 (2022) kertoo, että asiakkaamme ovat aidosti tyytyväisiä tuloksiimme ja haluavat suositella meitä markkinoinnin kumppaniksi.

Kumppanisi eri osa-alueilla

Saat Lianasta kokonaisvaltaisen kumppanin digimarkkinointiin: voit hyödyntää osaamistamme markkinoinnin automaatioon, maksettuun mainontaan, hakukoneoptimointiin sekä analytiikkapalveluihin. Lisäksi tarjoamme viestinnän palveluina media-analyysejä sekä mediatiedotteiden lähettämistä.

Toimiviksi todetut prosessit

Lukuisten asiakasprojektien myötä olemme hioneet palveluprosessimme saumattomiksi. Työskentelemme yhdessä markkinointisi kanssa nopeasti, keskustellen ja jatkuvasti kehittäen – kuin istuisimme vieressäsi. Tehtävämme on helpottaa ja selkeyttää työtäsi sekä auttaa sinua yltämään toivottuihin tuloksiin.

Datan avulla tuloksiin

Organisaatiollasi on todennäköisesti käytössäsi valtavat määrät dataa, jota voimme hyödyntää digimarkkinointisi kehittämiseen. Teemme suunnitelmat ja toimenpiteet datasi pohjalta ja autamme valitsemaan oikeat markkinointitoimenpiteet.

Olemme käynnistäneet digitaalisen markkinoinnin projektin ja yhteistyökumppaniksi valitsimme Lianan. Yhteistyö on ollut ammattitaitoista ja sujuvaa ja se on kasvattanut myös omaa tietämystämme digimarkkinoinnista. Piruetin toimintaan ja vaatimuksiin on perehdytty perusteellisesti ja kommunikointi on rentoa ja tapaamiset suunniteltuja. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön!

Matilda Etula
Sales and Marketing Representative, Piruetti Oy

Näin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Lianan asiantuntijoilta onnistuu ulkoistettu digimarkkinointi ja markkinoinnin palvelut

Tavoitesuunnitelma

Henkilökohtaiseen suunnitelmaasi kirjataan tavoitteet tekemiselle, käytettävät mittarit sekä aikataulut ja toimintasuunnitelma seuraavalle 6–12 kuukaudelle.

Oma yhteyshenkilö

Käytettävissäsi ovat digmarkkinoinnin tiimi ja oma yhteyshenkilö, johon saat helposti suoran yhteyden. Näin keskinäinen kommunikointi on vaivatonta ja tiedät tarkalleen missä mennään.

Tulosten reaaliaikainen seuranta

Kaikki digimarkkinoinnin tulosten seurantadata on jatkuvasti saatavillasi. Luomme sinulle oman Google Looker Studio (ent. Data Studio) -dashboardin, johon tuomme datan eri kanavista (SEO, maksettu mainonta, verkkosivut, sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio).

Jatkuva kehittäminen

Kehitämme ja kasvatamme digimarkkinointia puolestasi jatkuvasti ja kestävästi. Säännöllisissä workshopeissa paneudumme tarkemmin tuloksiin tavoitteiden pohjalta ja sovimme seuraavat toimenpiteet.

Lianan tiimi on perehtynyt meidän toiveisiin sekä valmiisiin materiaaleihin ja osaa niiden pohjalta tehdä ehdotuksia mahdollisimman vaikuttavaan ja tavoitteita tukevaan viestintään.

Marika Voss
Viestintävastaava, Suomen Golfliitto

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä digimarkkinoinnin ja viestinnän eri osa-alueisiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja ja oppaita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Minua kiinnostavat seuraavat palvelut (valinnainen)
Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut