Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Tiimi työskentelee yhdessä

Tuomme mitattavia tuloksia digimarkkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän toteuttaminen voi olla ajoittain haastavaa: pulaa saattaa olla niin resursseista, ajasta kuin ideoistakin, tuloksista puhumattakaan. Me Lianalla olemme oikea kumppanisi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kasvuun. 

Mietitkö seuraavia?

  • Miten näymme verkkomediassa tai sosiaalisessa mediassa? 
  • Mikä on näkyvyys verrattuna kilpailijohin?
  • Mistä lähden liikkeelle ja miten varmistan, että saan tuloksia markkinoinnin automaation avulla?
  • Miten voimme parantaa näkyvyyttä orgaanisissa hauissa? 

Me Lianalla autamme asettamaan oikeat tavoitteet, kerromme miten kannattaa lähteä liikkeelle ja huolehdimme, että tehdään oikeita asioita tavoitteiden saavuttamiseksi suunnitteluvaiheesta käytännön toimenpiteisiin. Meidän tärkein tehtävämme on tuottaa teille tuloksia.

Ota yhteyttä

Graafinen kuva tiestä

Matkalla menestykseen

Palveluyksikkömme auttaa, kun omat kädet eivät riitä kaikkeen. Varmistamme, että työkaluistanne saadaan irti koko niiden potentiaali. Tarjoamme valmiita palvelupaketteja viestintä- ja markkinointitiimien käyttöön, mutta voimme myös räätälöidä palvelut täysin tarpeenne mukaan.
Graafinen kuva hammasrattaasta avoimen kämmenen yllä

Teknologiaa vai tuloksia?

Tulokset tehdään teknologian avulla – meiltä saatte molemmat. Lianan palveluyksikkö tuo tuloksia yrityksille, jotka haluavat löytää ja tavoittaa uusia asiakkaita sekä parantaa näkyvyyttään eri medioissa ja hakukoneissa. Palvelumme kattavat koko digimarkkinoinnin kentän, viestintä ja tiedottaminen mukaan luettuina.

"Lianalta löytyy laajaa osaamista digitaaliseen markkinointiin. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Olen tyytyväinen yhteistyöhömme."

Tuula Paaso
Markkinointi, Jopera Oy

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kasvu

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaation tärkein tehtävä on tehdä tuloksia, me autamme monikanavaisten markkinoinnin automaatiokampanjoiden suunnittelussa, luomisessa ja hallinnassa. Tarjoamme valmiit ratkaisut muun muassa liidien keräämiseen, asiakkaan sitouttamiseen ja hoivaamiseen, sopimusten uusimiseen, jäsenhankintaan sekä tapahtumamarkkinointiin. Mahdollistamme Google Ads -mainonnan ottamisen osaksi automaatiokampanjoita. Autamme muuttamaan verkkosivukävijät kuumiksi liideiksi sekä tekemään asiakkuudenhoitomalleja. Me varmistamme, että saatte tuloksia markkinoinnin automaation avulla!

Tutustu palveluun tarkemmin

Media-analyysit

Tuotamme perusteelliset media-analyysit, joiden tavoitteena on arvioida viestintänne vaikutusta näkyvyyteen erilaisten mittareiden avulla. Analyysissa voidaan käsitellä esimerkiksi yrityksen tai organisaation julkisuuskuvaa, näkyvyyttä verrattuna kilpailijoihin tai eri toimialoja. Julkisuuskuva-analyysi, kilpailija-analyysi ja someanalyysi tuottavat arvokasta tietoa, jonka avulla voidaan helposti parantaa viestinnän tehoja ja saavuttaa parempia tuloksia. Lisäksi media-analyysista saatavaan kattavaan tietoon voidaan perustaa viestinnän päätöksiä tulevaisuudessa.

Tutustu palveluun tarkemmin

Web-näkyvyys

Hakukoneoptimoinnin ja Google Ads -mainonnan avulla autamme yritystänne löytämään oikeat asiakkaat ja mikä tärkeintä, asiakkaan löytämään teidän yrityksenne. SEO-osaajamme analysoivat sivustonne nykytilanteen, käytetyimmät hakusanat sekä auttavat kehittämään sivuston näkyvyyttä ja löydettävyyttä. Luomme asiakkaan Google Ads -tilille tarvittavat kampanjat ja mainosryhmät sekä mainostekstit asiakkaan tarjoamille hakusanalistoille. Jatkossa optimoimme mainontaa tulosten parantamiseksi.

Tutustu palveluun tarkemmin

Ammattimaista viestintää

Viestinnän palvelut

Tarjoamme apua viestintätoimenpiteidesi monitorointiin ja analysointiin sekä lehdistötiedotteiden laatimiseen ja lähettämiseen. Me tarjoamme valmiit ratkaisut ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Meidän kanssa viestinne näkyy ja kuuluu.

Kysy lisää
Lisäpotkua markkinointiin

Markkinoinnin palvelut

Kasvatamme verkkosivujesi kävijäliikennettä, parannamme hakutuloksia sekä autamme saavuttamaan laajempaa näkyvyyttä. Laitamme verkkosivusisältönne kuntoon ja luomme monikanavaiset markkinoinnin automaatiokampanjat asiakaspolun eri vaiheisiin. Autamme mielellämme myös muissa kohdennetuissa markkinointikampanjoissa.

Kysy lisää

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tietoa Lianan palveluyksikön palveluista.

Ota yhteyttä

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointi- ja viestintätiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud