Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Tuomme tuloksia digimarkkinointiin

Digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen voi olla ajoittain haastavaa: pulaa saattaa olla niin resursseista, ajasta kuin ideoistakin, tuloksista puhumattakaan. 

Me Lianalla muutamme tavoitteet käytännön markkinoinnin toimiksi asiakkaan ostopolun eri vaiheisiin. Johdamme tiedolla ja kehitämme liiketoimintaanne datan pohjalta. Meidän tärkein tehtävä Lianalla on auttaa asiakkaitamme kehittämään digimarkkinointia ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

NPS-lukumme on 95, joka kertoo asiakkaidemme erittäin korkeasta suositteluhalukkuuesta palveluitamme kohtaan. 

Haluatko lisätä myyntiä ja viedä digimarkkinoinnin seuraavalle tasolle?

Ota yhteyttä

Tiimi työskentelee yhdessä
Graafinen kuva tiestä

Johda datalla

Organisaatioilla on käytettävissä valtavat määrät dataa, jota ei välttämättä riittävästi hyödynnetä digimarkkinoinnin kehittämiseen. Teemme toimenpiteet datan pohjalta ja autamme valitsemaan oikeat digimarkkinoinnin kanavat.

Teemme jokaisen asiakkaan kanssa tavoitesuunnitelman, johon määritellään digimarkkinoinnin tavoitteet, sovitut toimenpiteet ja miten tuloksia seurataan. Muutamme tavoitteet käytännön markkinoinnin toimiksi asiakaspolun eri vaiheisiin.  

Meidän tärkein tehtävä on huolehtia, että saatte digimarkkinoinnin työkaluista ja datasta kaiken hyödyn irti. 

Graafinen kuva hammasrattaasta avoimen kämmenen yllä

Varmista tulokset

Tuomme tuloksia organisaatioille, jotka haluavat kehittää digimarkkinointia, lisätä myyntiä ja  tavoittaa uusia asiakkaita. Palvelumme kattavat koko digimarkkinoinnin kentän asiakaspolun eri vaiheissa. 

  • Markkinoinnin automaatio palveluna
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • SEO auditoinnit
  • Hakusana-analyysit
  • Hakukonemainonta (SEM)

"Lianalta löytyy laajaa osaamista digitaaliseen markkinointiin. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Olen tyytyväinen yhteistyöhömme."

Tuula Paaso
Markkinointi, Jopera Oy

Kehitä digimarkkinointia ja myyntiä

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaation tärkein tehtävä on lisätä myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta asiakaspolun eri vaiheissa. Me varmistamme, että saatte markkinoinnin automaatiosta kaikki hyödyt irti.

Autamme markkinoinnin automaatiokampanjoiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja hallinnassa. Tuomme Google-mainonnan osaksi automaatiokampanjoita.  

Me varmistamme, että saatte tuloksia markkinoinnin automaation avulla!

Tutustu palveluun tarkemmin

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnin ja Google-mainonnan avulla autamme yritystänne löytämään oikeat asiakkaat ja mikä tärkeintä, asiakkaan löytämään teidän yrityksenne. SEO-asiantuntijamme analysoivat sivustonne nykytilanteen, käytetyimmät hakusanat sekä auttavat kehittämään sivuston näkyvyyttä ja löydettävyyttä.

Google-mainonnassa luomme tarvittavat kampanjat ja mainosryhmät sekä mainostekstit oikeille hakusanalistoille. Optimoimme mainontaa jatkuvasti tulosten parantamiseksi.
 

Tutustu palveluun tarkemmin

Osta mediaseuranta palveluna meiltä

Voit ostaa mediaseurannan palveluna meiltä, jolloin seurannat ja niiden analysointi toteutetaan Lianan asiantuntijoiden johdolla. Palvelun avulla säästät oman organisaatiosi resursseja ja voit luottaa siihen, että saat tiedot juuri sinun alallesi ja organisaatiollesi hyödyllisistä mediaosumista.

Media-analyysit

Tuotamme perusteelliset media-analyysit, joiden tavoitteena on arvioida viestintänne vaikutusta näkyvyyteen erilaisten mittareiden avulla. Analyysissa voidaan käsitellä esimerkiksi yrityksen tai organisaation julkisuuskuvaa, näkyvyyttä verrattuna kilpailijoihin tai eri toimialoja. Julkisuuskuva-analyysi, kilpailija-analyysi ja someanalyysi tuottavat arvokasta tietoa, jonka avulla voidaan helposti parantaa viestinnän tehoja ja saavuttaa parempia tuloksia. Lisäksi media-analyysista saatavaan kattavaan tietoon voidaan perustaa viestinnän päätöksiä tulevaisuudessa.

Tutustu palveluun tarkemmin

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tietoa Lianan palveluyksikön palveluista.

Ota yhteyttä

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointi- ja viestintätiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud