Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Kasvukumppanisi tulokselliseen digimarkkinointiin

Digimarkkinoinnin kumppanuus

Haluatko kehittää digimarkkinointiasi ja saavuttaa mitattavia tuloksia markkinoinnin eri osa-alueilla? Kaipasit tehoja sitten markkinoinnin automaatioon, hakukoneoptimointiin tai maksettuun mainontaan, me Lianalla toimimme kumppaninasi ja autamme sinua saavuttamaan toivomasi tulokset.

Lianan digimarkkinoinnin asiantuntijat ymmärtävät hyvin asiakkaan tarpeet ja saavat asioita tapahtumaan. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön ja suosittelemme Lianan digimarkkinoinnin palveluita erittäin mielellämme.

Suomen Hevosurheilulehti Oy

Keijo Kinnula
Toimitusjohtaja, Suomen Hevosurheilulehti Oy

Asiakkaamme suosittelevat 

Olemme auttaneet satoja asiakkaitamme eri toimialoilta kehittämään digimarkkinointia ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

NPS

Yli 60

Asiakasta

Yli 100

Digimarkkinoinnin asiantuntijaa

8

Asiantuntijoiden ka. kokemus vuosina

4

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Lianan tiimi on perehtynyt meidän toiveisiin sekä valmiisiin materiaaleihin ja osaa niiden pohjalta tehdä ehdotuksia mahdollisimman vaikuttavaan ja tavoitteita tukevaan viestintään.

Suomen Golfliitto

Marika Voss
Viestintävastaava, Suomen Golfliitto

Tällaisia tuloksia olemme tuoneet asiakkaillemme

Tällaisia tuloksia digimarkkinoinnin palveluasiantuntijamme ovat tuoneet asiakkaillemme

Onnistunut lisämyyntikampanja

Perhepalveluiden verkkokauppa lähettää ostotapahtuman jälkeen automaatioviestin, joka sisältää alennuksen seuraavaan ostokseen. Yli 30 % asiakkaista on käyttänyt edun ja asiakkaat ovat palanneet entistä nopeammin ostoksille.

Kymmeniä yhteydenottoja viikossa

Kasvatimme sähkötarvikkeiden tukkukaupan orgaanista näkyvyyttä, ja nyt yhteydenottoja tulee kymmeniä viikossa aiemman nollan sijaan. Klikkien määrä on kasvanut 72 % ja näyttökertojen määrä 110 %.

Konversiot ja myynti kasvuun

Sähkötarvikkeiden verkkokauppa kasvatti hakukoneoptimoinnilla myyntiään 10 % ja yhteydenottolomakkeita täytetään yli 30 % aiempaa enemmän.

Kiinnostavat personoidut viestit

Metsästäjien verkkokauppa siirtyi massamarkkinoinnista ostohistoriaan pohjautuvaan personoituun markkinointiin. Viestien avaukset ovat kaksinkertaistuneet 30 %:sta yli 60 %:iin, klikkaukset ovat kolminkertaistuneet 6 %:sta yli 20 %:iin.

Tuplasti uutiskirjeen tilaajia

Luontaistuotteiden verkkokauppa kasvatti asiakkaiden ja tilausten määrää uutiskirjeen tilausautomaatiolla, jossa tilaaja saa alekoodin seuraavaa ostostaan varten. Puolessa vuodessa uutiskirjeen tilaajien määrä on kasvanut 109 %.

Olemme olleet tyytyväisiä asiantuntijatyöhön, se on auttanut meitä kehittämään asiakasohjelmiamme entistä ketterämmin ja hyödyntämään monipuolisemmin markkinoinnin automaation ominaisuuksia.

S-Business

Suvi Kaisto
Digitaalisen myynnin päällikkö, S-Business

Miksi valita Liana kasvukumppaniksi?

Lianan palveluiden avulla voit keskittyä olennaiseen – esimerkiksi sisältöjen tuottamiseen ja suunnittelutyöhön. Meidän tärkein tehtävämme taas on helpottaa ja selkeyttää työtäsi sekä auttaa sinua yltämään toivottuihin tuloksiin.

Saavutat mitattavia tuloksia

Tavoitteemme on tuottaa sinulle tuloksia. Ilman systemaattista suunnittelua ja konkreettisia tavoitteita tuloksia on mahdotonta mitata. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa oman tavoitesuunnitelman, jotta voimme aidosti verrata tuloksia sinun tavoitteisiin.

Kokeneet asiantuntijat

Asiakkuuttasi hoitaa asiantuntijatiimimme, jolla on pitkä kokemus digimarkkinoinnin teknologioista sekä tuloksellisesta tekemisestä. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja ylläpidämme sitä jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Tyytyväiset asiakkaat

Meillä on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta digimarkkinoinnin tekemistä. Korkea NPS-lukumme yli 90 (2022) kertoo, että asiakkaamme ovat aidosti tyytyväisiä tuloksiimme ja haluavat suositella meitä markkinoinnin kumppaniksi.

Kumppanisi eri osa-alueilla

Saat Lianasta kokonaisvaltaisen kumppanin digimarkkinointiin: voit hyödyntää osaamistamme markkinoinnin automaatioon, maksettuun mainontaan, hakukoneoptimointiin sekä analytiikkapalveluihin. Lisäksi tarjoamme viestinnän palveluina media-analyysejä sekä mediatiedotteiden lähettämistä.

Toimiviksi todetut prosessit

Lukuisten asiakasprojektien myötä olemme hioneet palveluprosessimme saumattomiksi. Työskentelemme yhdessä markkinointisi kanssa nopeasti, keskustellen ja jatkuvasti kehittäen – kuin istuisimme vieressäsi. Tehtävämme on helpottaa ja selkeyttää työtäsi sekä auttaa sinua yltämään toivottuihin tuloksiin.

Datan avulla tuloksiin

Organisaatiollasi on todennäköisesti käytössäsi valtavat määrät dataa, jota voimme hyödyntää digimarkkinointisi kehittämiseen. Teemme suunnitelmat ja toimenpiteet datasi pohjalta ja autamme valitsemaan oikeat markkinointitoimenpiteet.

Näin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Lianan asiantuntijoilta onnistuu ulkoistettu digimarkkinointi ja markkinoinnin palvelut

Tavoitesuunnitelma

Henkilökohtaiseen suunnitelmaasi kirjataan tavoitteet tekemiselle, käytettävät mittarit sekä aikataulut ja toimintasuunnitelma seuraavalle 6–12 kuukaudelle.

Oma yhteyshenkilö

Käytettävissäsi ovat digmarkkinoinnin tiimi ja oma yhteyshenkilö, johon saat helposti suoran yhteyden. Näin keskinäinen kommunikointi on vaivatonta ja tiedät tarkalleen missä mennään.

Tulosten reaaliaikainen seuranta

Kaikki digimarkkinoinnin tulosten seurantadata on jatkuvasti saatavillasi. Luomme sinulle oman Google Looker Studio (ent. Data Studio) -dashboardin, johon tuomme datan eri kanavista (SEO, maksettu mainonta, verkkosivut, sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio).

Jatkuva kehittäminen

Kehitämme ja kasvatamme digimarkkinointia puolestasi jatkuvasti ja kestävästi. Säännöllisissä workshopeissa paneudumme tarkemmin tuloksiin tavoitteiden pohjalta ja sovimme seuraavat toimenpiteet.

Tutustu digimarkkinoinnin asiantuntijoihimme 

Asiantuntijatiimillämme on pitkä kokemus tuloksellisesta digimarkkinoinnista. Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Teemu Jokinen

Markkinoinnin automaatiot

Miro Koistinen

Web-analytiikka, markkinoinnin automaatiot & hakukoneoptimointi

Sonja Mannerluoto

Markkinoinnin automaatiot & maksettu mainonta

Jani Mettovaara

Web-analytiikka

Jasmin Rautaruoho

Maksettu mainonta & hakukoneoptimointi

Noor Waleed

Maksettu mainonta, Dubai, UAE

Lauri Sainio

Senior Result Manager

Pia Kangas

Chief Results Officer

Lianan digimarkkinoinnin kumppanuus on auttanut meitä hahmottamaan maksetun mainonnan ja hakukoneoptimoinnin lainalaisuuksia juuri omassa liiketoiminnassamme.

Cailap Oy Marketing

Susanna Wiljanen
Brand manager, Cailap Oy Marketing

Tarpeisiisi mukautuvat digimarkkinoinnin palvelut

Autamme sinua tekemään tuloksellista digimarkkinointia ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Alta löydät listauksen digimarkkinoinnin palveluistamme, joihin saat tukea osaavilta asiantuntijoiltamme.

Kysy lisää digimarkkinoinnin palveluista

Laadukkaasti toteuttamamme web-design miellyttää silmää ja takaa sivustosi helppokäyttöisyyden. Käyttäjälähtöinen web-design tukee sivustosi tavoitteita ja sidosryhmiesi tarpeita pitkälläkin aikavälillä. Meillä on vuosien kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Toteutamme myös design-auditointeja ja autamme parantamaan sivustosi käytettävyyttä.

Lue lisää ›

Tarjoamme tukea orgaanisen näkyvyyden kasvattamiseen niin verkkosivustoille kuin verkkokaupoille. Teemme sivustollesi SEO-auditoinnin ja avainsanatutkimuksen, joiden pohjalta luomme tavoitesuunnitelman hakukonenäkyvyytesi parantamiseen.

Lue lisää ›

Tavoita kohderyhmäsi hakukonemainonnan ja sosiaalisen median mainonnan avulla. Saat kokeneet asiantuntijamme avuksesi varmistamaan, että saat parhaan hyödyn irti sekä Google- että somemainonnasta. Tärkeintä meille on tarjota konkreettisia ja mitattavia tuloksia.

Lue lisää ›

Autamme olemassa olevan analytiikkatyökalusi käytössä ja tarvittaessa uuden työkalun valinnassa. Hoidamme puolestasi asennuksen ja käyttöönoton sekä tarjoamme tukea raportointiin. Meillä on osaamista sekä Google Analyticsista että datavastuullisesta Matomosta.

Lue lisää ›

Meiltä saat saman katon alta markkinoinnin automaatiotyökalu LianaAutomationin ja osaamisen monikanavaisten automaatioiden toteuttamiseen. Automaatioissamme voimme yhdistää sähköpostimarkkinoinnin, tekstiviestit, WhatsApp-viestit, printtimainonnan, sosiaalisen median ja Google Ads -mainonnan. Kanssamme saat varmasti kaikki tehot irti markkinoinnin automaatiosta.

Lue lisää ›

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä digimarkkinoinnin ja viestinnän eri osa-alueisiin liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja ja oppaita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö