Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Verkkosivut järjestöjen tarpeisiin

Asiantunteva verkkosivukumppanisi järjestökentällä

Järjestötoiminnan keskiössä ovat jäsenet ja sujuvan asioinnin varmistaminen. Yhdessä rakennamme järjestöllesi toimivat verkkosivut sekä olemassa oleville jäsenille että uusien jäsenten hankintaan. Olemme kartuttaneet kokemusta monissa toimialan projekteissa, joiden ansiosta tunnemme järjestökentän tarpeet ja voimme tarjota alalle räätälöidyt valmisratkaisut tai täysin yksilöllisten toiveiden pohjalta suunnitellut verkkosivut. Toteutamme myös extra- ja intranetin tai integroimme jo olemassa olevan palvelun järjestelmäämme.

Powered by

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Järjestösi tarpeisiin vastaavat sivustot

Vuosien kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä järjestötoimialasta takaa, että olemme oikea kumppani kehittämään järjestötoimintaasi verkossa. Verkkosivuratkaisumme soveltuu sekä kevyempiin toteutuksiin että vaativampiin kokonaisuuksiin.

Saavutettavat sivustot

Sivustosi rakennetaan alusta alkaen vastaamaan saavutettavuusvaatimuksiin WCAG-kriteeristön mukaisesti. Saavutettavan suunnittelun ja teknisen toteutuksen avulla varmistamme, että sivuston tarjoama informaatio ja palvelut ovat kaikkien käytettävissä.

Monipuoliset toteutukset

Verkkoasioinnin merkitys korostuu palvelujen siirtyessä yhä vahvemmin digiin. Toteutuksiimme kuuluvat niin verkkosivustot, intranet- ja extranet-ratkaisut kuin verkkojulkaisutkin. Suunnittelutiimimme varmistaa, että sivustosi tai verkkopalvelusi on vaivaton käyttää ja että kävijät palaavat luoksesi mielellään uudestaankin.

Valmiit ratkaisut tai räätälöidyt verkkosivut

Toteutamme verkkosivuja ketterästi valmiiden teemojen pohjalta, jotka sisältävät kaikki toimivan järjestösivuston edellyttämät ominaisuudet ja toiminnallisuudet. Täysin räätälöidyt verkkosivut toteutetaan toiveidenne mukaisesti, ja niitä voidaan myös laajentaa tarvittaessa.

Lianan verkkosivuratkaisu mahdollisti meille näyttävän kampanjasivun sekä asiakastietojen ja markkinointilupien sujuvan keräämisen. Sivuston avulla olemme saaneet noin 800–900 uutta asiakasta vuodessa.

Kaisu Maijala
Kumppanuuskoordinaattori, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Parempia digitaalisia palveluja järjestöille ja jäsenille

Ratkaisumme sisältää kaikki ominaisuudet järjestötoiminnan hoitamiseen ja vaikuttavan jäsenviestinnän tekemiseen verkossa. Tarjoamme sekä järjestöille suunnitellut valmiit teemat että täysin räätälöidyt ratkaisut, jotka suunnittelemme ja toteutamme saavutettavuusvaatimukset huomioiden. 

Autamme verkkosivu-uudistuksen viimeistelyssä, kuten sisällönsiirrossa ja hakukoneoptimoinnissa. Kaikki ratkaisumme ovat integroitavissa keskenään, ja voit valita LianaCloud-paletista järjestöllesi sopivat työkalut vaikuttavaan digitaaliseen markkinointiin ja viestintään.

Digitaalinen muodonmuutos järjestötoimijalle

Etu toteutti mittavan brändi- ja strategiauudistuksen, jossa päivitettiin vuonna 1920 perustetun yhdistyksen ilme ja tavoitteet vastaamaan paremmin tämänhetkisiä tarpeita. Samalla yhdistys päätti digitalisoida toimintonsa lisätäkseen edunvalvontatyönsä vaikuttavuutta. Lianan toteuttamat verkkosivut erottuvat edukseen toimivan sivurakenteen ja näyttävän visuaalisen ilmeen ansiosta.

Millainen on saavutettava verkkosivu?

Verkkosivujen saavutettavuus tarkoittaa kutakuinkin samaa kuin esteettömyys fyysisessä ympäristössä. Kumpikaan ei ole ratkaistavissa yhdellä tempulla – rampilla tai kontrastinapilla. Sen sijaan kyse on moniulotteisesta asiasta, joka on hyvä purkaa osiin ennen rakentamista.

Jätä yhteydenottopyyntö