Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Erotu joukosta räätälöityjen verkkosivujen avulla

Räätälöidyt verkkosivut

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaat tulokset verkossa räätälöityjen verkkosivujen avulla. Lianan räätälöidyt verkkosivut ovat ratkaisu yrityksellesi, kun haluat kustomoitavan, brändisi mukaisen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavan verkkosivuston. Toteutamme verkkosivuja helppokäyttöisellä LianaCMS:llä ja WordPress-järjestelmällä.

Powered by

Toteutamme kaikenkokoiset WordPress-sivustot

Yhdistimme voimamme Suomen suurimman WordPress-toimisto Evermaden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme kaikenkokoisia verkkosivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Lianalta saat kevyet WordPress-toteutukset, ja Evermade toteuttaa laajat, räätälöidyt WordPress-sivustot. Jätä suunnittelutyö ja toteutus meidän huoleksemme – ota yhteyttä ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Räätälöinnillä juuri toiveidesi mukainen sivusto

Verkkosivujen räätälöinti tarkoittaa sitä, että muun muassa sivuston rakenne, ulkoasu ja toiminnallisuudet on toteutettu täysin toiveidesi mukaisesti eikä esimerkiksi käyttämällä valmiita teemoja. Räätälöinnin edellytyksenä on huolellisesti tehty määrittely osana verkkosivuprojektia sekä liiketoimintasi ja toimialasi tuntemus, jolla varmistamme onnistuneen lopputuloksen. Käyttämämme LianaCMS- ja WordPress-alustat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet räätälöintiin.

Hyödynnä palvelut suunnittelusta jatkokehitykseen

Palvelumme kattavat kaiken sivuston suunnittelusta ja julkaisusta sen ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Aivan ensiksi määrittelemme yhdessä sivustolle asetettavat tavoitteet. Projektin päätteeksi huolehdimme, että sivustoprojektin lopputulos on tavoitteidesi mukainen ja että sivustoa kehitetään jatkossakin vastaamaan liiketoimintasi muuttuvia tarpeita.

Teimme sivustoa hyvässä yhteishengessä projektille laaditun suunnitelman ja aikataulun mukaan, eikä budjetissakaan tullut mitään yllätyksiä. Suunniteltua enemmän aikaa vievissä asioissa päästiin myös aina eteenpäin.

FINE

Elina Antila
Viestintäpäällikkö, FINE

Luotettava verkkosivukumppanisi

Palvele kohderyhmiäsi tasapuolisesti saavutettavan sivuston avulla

Saavutettavaa verkkosivustoa pystyvät käyttämään kaikki kohderyhmät mahdollisista rajoitteista huolimatta. Helppokäyttöinen ja saavutettava sivusto takaa paremman käyttökokemuksen kaikille sivustovierailijoille. Asiantunteva tiimimme suunnittelee ja toteuttaa teille visuaalisesti näyttävät verkkosivut, joissa on huomioitu kaikki saavutettavuusdirektiivin vaatimukset. Valmis sivusto on saavutettava sekä suunnittelun että teknisen toteutuksen osalta.

Tutustu saavutettavuuspalveluihimme ›

Varmistamme sivustosi näkyvyyden, käytettävyyden ja jatkuvan kehityksen

Asiantuntijamme pitävät huolen, että saavutat parhaan lopputuloksen verkkosivustosi hakukonenäkyvyydessä. Tarjoamme myös hakukoneoptimointia palveluna sivuston julkaisun jälkeen.

Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu takaa sen, että sivustosi on helppokäyttöinen ja se myös näyttää hyvältä. Tiimimme loihtii verkkosivulle toiveidenne mukaisen ulkoasun ja huolehtii sen sujuvasta käyttökokemuksesta. 

Tutustu design-palveluihimme ›

Haluan antaa erityisesti kiitosta Lianan tuelle, joka hoitaa asiat todella nopeasti ja hyvin. Erityisesti Chat-palvelu on tosi näppärä; yleensä vastauksen ongelmaan saa samalla istumalla, kun on itse ongelman ääressä.

Etu

Minna Wikström
Viestintäpäällikkö, Etu

Lianan joustava toimintatapa vakuutti Colas Europen

Colas Europe valitsi Lianan verkkosivuratkaisut käyttöönsä, kun yhtiön pääkonttori suositteli niitä. Colas Europen projektien ja tarpeiden ymmärtäminen oli avain parhaan mahdollisen ratkaisun ja korkeimman tasoisen palvelun toimittamiseen. Colasin mielestä työkalut ovat modernit, ammattimaiset ja käyttäjäystävälliset.

Onnistu seuraavassa verkkosivu-uudistuksessasi

Usein verkkosivustot uudistetaan muutaman vuoden välein isolla rahalla, koska sivustopohja on kankea ja vaikea muokata organisaation tarpeiden muuttuessa. Samalla sisällöntuottajat kokevat, että sivuston ylläpito ja päivittäminen on hankalaa ja aikaavievää tai vaatii runsaasti apua kehittäjiltä. Tässä webinaaritallenteessa käymme läpi verkkosivu-uudistuksen yleisimpiä sudenkuoppia ja kuinka välttää ne.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit verkkosivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Jätä yhteydenottopyyntö