Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Olemme yksi Suomen suurimmista WordPress-toimijoista

Asiantunteva WordPress-kumppanisi

Monipuolisella avoimen lähdekoodin WordPress-käyttöjärjestelmällä voimme rakentaa juuri toiveidesi mukaisen verkkosivuston, joka palvelee kohderyhmiäsi pitkään. Olemme Suomen suurimpia WordPress-toteuttajia ja julkaisemme asiakkaillemme viikoittain uusia verkkosivustoja.

Vastaamme sivuston ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Suomenkielinen tukipalvelumme reagoi nopeasti ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: tyytyväiset asiakkaamme ovat antaneet tuellemme keskiarvosanaksi 4,7/5.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Miksi Liana?

Vahvuuksimme kuuluu käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu, jonka avulla rakennamme yksilölliset, tavoitteitasi tukevat verkkosivut. Laadukas tekninen toteutus sekä sivuston jatkuva kehitys takaavat, että sivustosi kestää aikaa ja vältyt kalliilta verkkosivu-uudistusten kierteeltä. Tekninen tukemme ja ylläpitopalvelumme saavat asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta.

Tarjoamme myös hakukoneoptimoinnin palveluja kuten hakusana-analyyseja, SEO-auditointeja ja Google Ads -mainontaa sivustollesi. Huolehdimme esimerkiksi verkkosivuston julkaisuvaiheen hakukoneoptimoinnista ja siitä, että hakukonenäkyvyytesi kehittyy jatkuvasti sittenkin, kun sivusto on julkaistu.

Valmiiden teemojen päälle rakennettu tai täysin räätälöity sivusto

Suunnittelemme ja toteutamme sekä kevyet että räätälöidyt, laajat WordPress-toteutukset. WordPressin valmiita teemoja on saatavilla monipuolisesti. Toimiviksi todettuja WordPress-teemoja käyttämällä voidaan säästää aikaa ja kustannuksia, sillä ne mahdollistavat sivuston nopean käyttöönoton.

Räätälöity sivusto syntyy muun muassa kustomoidun rakenteen, ulkoasun ja toiminnallisuuksien avulla: räätälöinnillä voidaan täyttää haastavimmatkin tarpeet ja toimialan vaatimukset. WordPress-käyttöjärjestelmä tarjoaa kattavat mahdollisuudet kustomointiin. Tavoitteenamme on aina rakentaa käyttäjäystävällinen, onnistuneen asiakaskokemuksen tarjoava ja teknisiltä ominaisuuksiltaan edistynyt verkkosivusto, jotta onnistut tavoitteissasi.

Toivotunlainen sivusto monipuolisten lisäosien avulla

WordPress-käyttöjärjestelmään on saatavilla valtavasti lisäosia ja teemoja, joista valitsemalla saamme helposti muokattua juuri haluamasi sivuston. Oikeiden, luotettavien lisäosien käyttäminen ja yhteensovittaminen edellyttää teknistä ymmärrystä ja osaamista pintaa syvemmältä: huolehdimme, että sivustosi lisäosat ovat tarkoin valittuja, palvelevat tarkoitustaan, turvallisia ja aina ajan tasalla.

LianaMailer- ja LianaAutomation-työkalumme integroituvat vaivatta WordPress-sivustollesi valmiiden lisäosien kautta. Voit kerätä uutiskirjeen tilaajia, käynnistää automaatiot ja kerätä dataa helposti lomake- ja sivustoseurannan lisäosien avulla.

Vaivatonta, itsenäistä sisällönhallintaa

WordPress-käyttöjärjestelmän ylläpitonäkymät ja -työkalut ovat yksinkertaisia ja intuitiivisia käyttää. Gutenberg-sisältöeditorin avulla voit vaivatta muokata ja hallita sivustosi sisältöjä itse sekä kehittää niitä eteenpäin itsenäisesti. Käytetyt elementit ovat visuaalisesti yhteensopivia, teknisesti hakukoneoptimoituja ja saavutettavia.

Valitsimme Lianan verkkosivukumppaniksemme sen takia, että tiesimme saavamme osaavan suomalaisen tekijän, jonka kanssa on helppo kommunikoida ja joka oli tavoitettavissa koko ajan.

Vilma Autio
markkinointisuunnittelija, Eventilla

Siirrä WordPress-sivustosi huomaamme

Etsitkö osaavaa WordPress-kumppania olemassa olevalle sivustollesi? Voimme siirtää WordPress-sivustosi ylläpitoomme, jolloin vastaamme sivuston ylläpidosta, päivityksistä ja jatkokehityksestä. Osaava tuotantotiimimme pitää huolen, että sivuston muutokset ja kehittäminen sujuvat näppärästi myös tulevaisuudessa.

Eventillalle toteutettiin räätälöity WordPress-sivusto

Eventillan verkkosivusto uudistettiin käyttämällä WordPress-käyttöjärjestelmää. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli päivittää sivuston ulkoasu ja rakenne palvelemaan yrityksen asiakkaita entistä paremmin.

Inspiroidu blogistamme

Poimi vinkit sivustosi kehittämiseen ja lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä blogistamme. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Katso kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut