Saavutettavat verkkosivut tehokkaasti ja tyylillä

Me Lianalla huolehdimme, että verkkosivusi ovat saavutettavuusdirektiivin mukaiset sekä suunnittelun että teknisen toteutuksen osalta.

Pidämme huolen verkkosivujesi saavutettavuudesta

Asiantunteva tiimimme suunnittelee ja toteuttaa teille visuaalisesti näyttävät verkkosivut, joissa on huomioitu kaikki saavutettavuusdirektiivin vaatimukset. Huolehdimme, että sivut täyttävät WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) -standardin AA-tason tai tarvittaessa jopa korkeimman AAA-tason.

Me huolehdimme tekniikasta, jotta sinä voit keskittyä sisältöön

Julkaisujärjestelmämme tekniset asiantuntijat huolehtivat, että verkkosivusi sisällönhallinta on vaivatonta myös sivuille tehtyjen teknisten muutosten myötä. Lisäksi varmistamme, että tuottamasi sisältö on kaikkien saavutettavissa muun muassa näiden osa-alueiden osalta: 

  • Verkkosivujen sisältöjä on mahdollista selata näppäimistöä tai osoitinlaitetta käyttäen
  • Sivuston sisältöjen lukeminen onnistuu erilaisilla lukulaitteilla
  • Sivuilla navigointi on vaivatonta, ja sivuston kokoa pystyy tarvittaessa muuttamaan

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja pyydä palveluistamme ilmainen demo!

Kehitä nykyinen sivustosi saavutettavaksi kanssamme

Saavutettavuusprojektin voi toteuttaa myös jo olemassa olevalle verkkosivustolle. Lianalta saat auditointiarvion nykyisen verkkosivusi nykytilasta ja korjauksista, joiden avulla voit kehittää sivuston saavutettavaksi.

  • Tarkastelemme sivun teknistä toteutusta ja tunnistamme haasteet saavutettavuudessa esimerkiksi koodin, sisällön ja käytettävyyden osalta.
  • Käymme läpi sivuston saavutettavuutta myös designin näkökulmasta: kontrastit, painikkeet, tekstikentät, väriskeemat jne.
  • Laadimme myös saavutettavuusselosteen sivustollesi.

Miksi valita Liana sivustokumppaniksi?

Lianan kehittämään verkkosivujulkaisujärjestelmään luottavat sadat pienet ja suuremmat yritykset ja yhteisöt sekä useat valtionhallinnon organisaatiot. 

  • Pystymme oman ketterän tuotekehityksemme avulla varmistamaan, että toteutetut sivustot vastaavat teknisiltä ominaisuuksilta saavutettavuusdirektiiviä.
  • Design-tiimimme ottaa verkkosivujen suunnittelussa huomioon saavutettavuuden eri näkökulmat, kuten sivujen värimääritykset sekä -kontrastit.  
  • Teemme yhteistyötä myös luovien partnereiden kanssa. Projekteillemme ominaista on hyvä yhteistyö, joustavuus sekä tekemisen meininki.

Jätä yhteydenottopyyntö