Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Liana tiedotejakelun ja mediaseurannan ratkaisun näkymä käyttäjän tietokoneella

Kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen viestintään

Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät monikanavainen tiedotejakelu, media- ja someseuranta, media-analytiikka sekä oppiva tekoäly. Sen avulla toteutat, mittaat ja kehität viestintääsi – tehokkaasti ja vaivattomasti.

Hallitse viestinnän kokonaisuutta yhdessä paikassa

Kuvittele, että voisit yhden käyttäjätunnuksen avulla lähettää lehdistötiedotteen, seurata sen läpimenoa mediassa, tarkastella sen aikaansaamaa somekeskustelua ja raportoida sen tuloksista organisaatiosi johdolle. Liana® Cloudin avulla kaikki tämä on mahdollista: pystyt hallitsemaan viestintääsi kokonaisuutena ja seuraamaan vaihe vaiheelta, millaisia vaikutuksia viestinnälläsi on organisaatiosi näkyvyydelle.

Tavoita oikeat kohderyhmät tiedotteiden avulla

Jotta lehdistötiedote menee läpi mediassa, sen on tavoitettava juuri oikeat journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Siksi olemmekin panostaneet tiedotejakelupalvelussamme viestinnän kohdentamiseen: voit etsiä toimittajia laajasta mediatietokannastamme esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. Oma informaatikkotiimimme pitää huolen siitä, että tietokantamme ovat aina ajan tasalla.

Lähetä tiedotteet monikanavaisesti

Monikanavaisuuden avulla tarinasi leviää entistä laajemmin myös suuren yleisön tietoisuuteen. Palvelumme avulla tiedotteiden lähettäminen hoituu yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin. Tiedotteen lähettämisen jälkeen voit seurata reaaliaikaista analytiikkaa, josta näet muun muassa tiedotteen avausprosentin.

Tehokasta mediaseurantaa tekoälyn avulla

Media monitoring example figure

Mediaseuranta

Seuraa brändiisi, toimialaasi ja kilpailijoihisi liittyvien avainsanojen ja tekoälyn avulla, mitä eri medioissa tapahtuu. Lukuisia kansainvälisiä medioita, blogeja ja keskustelufoorumeita yli 60 kielellä seuraava LianaMonitor hyödyntää oppivaa tekoälyä, joka osaa käydä läpi lähettämäsi tiedotteen sisällön ja etsiä uutismediasta kaikki siihen liittyvät uutiset. Näin pystyt seuraamaan, missä medioissa yksittäisestä tiedotteestasi kirjoitetaan, ja kuinka paljon se saa ansaittua medianäkyvyyttä.

Äänensävyanalyysi

Tekoäly osaa myös kertoa, millä äänensävyllä (positiivinen, negatiivinen tai neutraali) uutisissa kirjoitetaan teistä sekä aihealueista ja teemoista, joista sinä olet kiinnostunut. Sävyanalyysin avulla seuraat reaaliaikaisesti julkisuuskuvanne kehittymistä.
LianaPress user interface

Esittele media-aineistoasi uutishuoneessa

Verkkosivulle upotettu uutishuone palvelee sekä toimittajia, asiakkaita että muita sidosryhmiä. Sen avulla kokoat lehdistömateriaalit, sosiaalisen median julkaisut, videot ja muut sisällöt yhteen paikkaan selkeäksi, visuaalisesti näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Liana media analyses and reports example

Seuraa viestinnän onnistumista analytiikan avulla

Seuraa viestinnän tehokkuutta reaaliajassa ja hyödynnä media-analyysejamme viestintätoimenpiteiden raportoinnissa. Media-analyysien avulla näet, miten erilaiset viestintäpanostukset ovat vaikuttaneet medianäkyvyyteenne ja voit verrata tuloksia muihin alan toimijoihin. Voit tilata raportit suoraan sähköpostiisi sinulle sopivaan rytmiin: päivittäin tai esimerkiksi viikoittain.

People meeting in a room and working with Liana media analyses

Opi lisää viestintäsi toimivuudesta media-analyysien avulla

Asiantuntijamme ovat tukenasi, kun tarvitset apua kerätyn datan ja analytiikan tulkitsemiseen. Koostamme sinulle mediaseurannan tuloksista valmiita media-analyyseja, joiden avulla näet, miten erilaiset viestintäpanostukset ovat vaikuttaneet medianäkyvyyteenne ja julkisuuskuvaanne. Analyysien avulla raportoit viestintäsi tuloksista organisaatiosi johdolle ja suunnittelet tulevaisuuden viestintätoimenpiteet entistä tarkemmin.

Tehosta viestintääsi kokonaislaatuisella tiedotteen­jakelupalvelulla

Voit lähettää rajoittamattoman määrän tiedotteita, luoda niin monta avainsanaseurantaa kuin haluat ja hankkia vaikka kaikille työkavereillesi oman käyttäjätunnuksen. Meille on tärkeintä, että pääset käyttämään työkalujamme mahdollisimman monipuolisesti - ilman turhia rajoitteita.

Kiinnostuitko?

Kuule lisää Liana®Cloud PR & Media -ratkaisustamme.

Pyydä demo

Liana®Cloud – kattava ohjelmistopaletti markkinointitiimeille

Liana®Cloudin avulla tarjoamme oikeat ratkaisut kaikkiin digimarkkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiisi. Liana®-työkalut on integroitu toisiinsa ja ovat räätälöitävissä yksilöllisten markkinointitarpeidesi mukaisiksi. Voit myös ulkoistaa tulosten tekemisen työkaluillamme Lianan ammattilaisille. Vahvista viestintä- ja markkinointitiimiäsi Lianan avulla ja vie datavetoinen markkinointisi uudelle tasolle!

Liana®Cloud