Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uutiskirjetyökalu LianaMailerilla lähetettävä sisäinen uutiskirje pitää henkilöstön ajan tasalla ajankohtaisista asioista
Tiedota, sitouta ja ilahduta sisäisillä uutiskirjeillä

Sisäinen uutiskirje

Sisäinen uutiskirje on kätevä ja nopea tapa pitää henkilöstö ajan tasalla organisaation ajankohtaisista asioista. Lisäksi organisaation visuaalista ilmettä ja äänensävyä toistava kirje ilahduttaa vastaanottajiaan ja parantaa henkilöstön sitoutumista. Uutiskirjetyökalu LianaMailerilla lähetät sisäiset viestit, joiden lukemista vastaanottajat odottavat innolla.

Uutiskirjetyökalu LianaMailerilla lähetettyjä sisäisiä uutiskirjeitä

Tavoita tehokkaasti ja mittaa viestinnän onnistumista

Sisäinen uutiskirje on kustannustehokas ja mitattava viestinnän väline. LianaMailerin ominaisuudet tukevat erinomaisesti sisäisen viestinnän tarpeita:

 • Kokoa helposti näyttäviä uutiskirjeitä ja tuo esiin yrityksesi ilmettä sekä kasvoja toiminnan takana.
 • Tavoita vastaanottajat nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta – voit ajastaa viestien lähetyksen organisaatiollesi optimaaliseen aikaan.
 • Luo sisäisestä uutiskirjeestäsi helposti erilaisia versioita eri kohderyhmille, kuten henkilöstölle, jäsenille ja sijoittajille.
 • Tarkastele viestin saamaa vastaanottoa kattavista ja selkeistä uutiskirjeraporteista.

Tuo jäsentiedot helposti uutiskirjetyökaluun

LianaMailer integroituu useisiin asiakas- ja jäsentietokantoihin. Integraation avulla olemassaolevat jäsenrekisterit saadaan hyötykäyttöön ja järjestelmät puhumaan keskenään samaa kieltä. Aktiivisen viestinnän myötä myös jäsentietojen päivitys ja ylläpito helpottuu.

Kysy lisää 

Tuo intra-sisältöjä automaattisesti kirjeeseen

Voit hakea intrasivustosi ajankohtaiset uutiset uutiskirjeeseen automaattisesti RSS-feedinä ja vähentää näin manuaalisen työn määrää. Voit helposti valita manuaalisesti syötteestä nostettavat artikkelit tai valita, montako viimeisintä artikkelia syötteestä automaattisesti nostetaan uutiskirjeeseen.

Kysy lisää 

Oma alatili sisäistä viestintää varten

Voit luoda sisäisiä uutiskirjeitä varten oman alatilin, jota voi käyttää samoilla tunnuksilla kuin muita LianaMailer-tilejäsi. Omaa alatiliä käyttämällä voit luoda vastaanottajalistat niin, että työntekijät eivät itse voi perua kirjeen tilausta.

Kysy lisää 

Valitse sinulle sopivin ratkaisu

Lähetä sisäiset uutiskirjeet, joilla viestit henkilöstöllesi organisaatiosi ajankohtaisista asioista nopeasti ja tehokkaasti. Tutustu vaihtoehtoihimme alla tai ota yhteyttä, niin löydämme varmasti yhdessä sinulle sopivimman ratkaisun.

Pro

Helppokäyttöinen työkalu sisäisten uutiskirjeiden lähettämistä aloitteleville yrityksille.

Alkaen
74 €/kk
Osta nyt
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Personoidut viestit
 • Yksityiskohtainen raportointi
 • DKIM ja SPF
Suosituin

Business

Sisäisen uutiskirjeviestinnän ammattilaisen valinta.

Alkaen
115 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • A/B-testaus
 • Integraatiolisäosat
 • Dynaamiset listat
 • Monikieliset viestipohjat ja tilauslomakkeet

Enterprise

Täyden palvelun uutiskirjepaketti pienille ja suurille organisaatioille.

Alkaen
209 €/kk
Tutustu hinnoitteluun
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kertakirjautuminen
 • Tilaustenhallinta yhdeltä sivulta
 • Hyväksymisprosessi
 • REST API -rajapinta
Hintoihin lisätään arvonlisävero. Esitetyt hinnat perustuvat kuukausittaiseen laskutukseen.

Onboarding Pro

Palvelun käyttöönotto sisältää online-käyttökoulutuksen, yhden vakiomuotoisen Template-viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
490 € + alv

Onboarding Business

Palvelun käyttöönotto sisältää online-käyttökoulutuksen, yhden räätälöidyn viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
1150 € + alv

Onboarding Enterprise

Palvelun käyttöönotto sisältää kaksi online-käyttökoulutusta (perustoiminnot ja edistynyt käyttö), yhden räätälöidyn viestipohjan sekä tilaus- ja peruutussivun toteutuksen.

 

Alkaen
1800 € + alv

LianaMailer on todella helppokäyttöinen, toimintavarma ja hyvin muokattavissa. Saamme aina nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Reaaliaikainen chat-tuki on mahtava apu kiireellisissä tilanteissa.

Hertz

Carolina Harjulin
Markkinointipäällikkö, Hertz

Ideoita sisäisen uutiskirjeen laatimiseen

Mietitkö, mistä lähteä liikkeelle sisäisen uutiskirjeen luomisessa, tai oletko päättänyt uudistaa kirjeesi sisältöä? Keräsimme blogiimme listan muun muassa uutiskirjeen aiheita ja visuaalista ilmettä koskevia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Inspiroidu blogistamme

Lianan blogista löydät runsaasti hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä uutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen liittyen. Julkaisemme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja sekä oppaita.

Kaikki blogikirjoitukset

Jätä yhteydenottopyyntö