Lataa opas

Toimittajakysely 2022 – Tiedota taidolla ja tyylillä

Opas: Toimittajakysely 2022 – Tiedota taidolla ja tyylillä

Kysyimme suomalaisilta toimittajilta hyvän lehdistötiedotteen reseptiä. Saimme 157 vastausta täynnä informaatiota siitä, mitä toimittajat toivovat ja arvostavat ja koostimme niistä tiiviin ja hyödyllisen oppaan. Opi esimerkiksi:

  • Mitkä perusasiat tiedotteessa tulee olla kunnossa
  • Mitä toimittajat neuvovat kuvien suhteen
  • Mitä tyyliseikkoja tiedotteessa kannattaa ottaa huomioon

Liana Technologies laati tämän vuoden toimittajakyselyn yhteistyössä ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n kanssa ja toimme mukaan kysymyksiä liittyen viestintäkulttuuriin ja sen mahdollisiin muutoksiin toimittajien näkökulmasta. Oppaassa toimittajat kertovat vastauksen siihen, ketkä heidän mielestään ovat vastuussa hyvän viestintäkulttuurin ylläpidosta.

Lataa opas

Suostumus

Saat oppaan käyttöösi tilaamalla Liana Technologiesin digimarkkinoijan uutiskirjeen. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ja hyväksi havaittuja vinkkejä digitaaliseen viestintään. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta ja sen voi perua koska tahansa.

Uutiskirjeen tilaajien tiedot tallennetaan Liana Technologiesin markkinointirekisteriin. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella, emmekä luovuta niitä eteenpäin.