Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Työskentely ohjelmistoalalla tuntuu omalta jutulta"

Nimi: Henna Skog 
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Growth Marketer and Marketing Automation Specialist
Koulutus: Markkinoinnin tradenomi

Olen Henna Skog ja työskentelen Lianan Growth and Marketing -tiimissä kasvumarkkinoijana ja markkinoinnin automaation asiantuntijana. Koulutukseltani olen markkinoinnin tradenomi ja ennen Lianaa olen työskennellyt muun muassa tapahtuma-alalla markkinoinnin asiantuntijan roolissa. 

Lianalle päädyin hakemaan huomattuani avoimen työpaikkailmoituksen kasvumarkkinoijan tehtävästä Oulussa. Tuolloin muutto Ouluun oli jo suunnitteilla ja innostuin heti nähdessäni ilmoituksen, sillä silloisessa työpaikassani käytin aktiivisesti Lianan uutiskirjetyökalua. Tuttu ja mieleinen työkalu vahvisti kiinnostustani roolia kohtaan, mutta myös työskentely ohjelmistoalalla tuntui omalta jutulta. Hakemukseni tuottikin tulosta ja aloitin Lianalla vuonna 2021 kasvumarkkinoijan tehtävässä.

Roolini painottuu markkinoinnin tuloksellisuuteen sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyöhön. Päätavoitteeni on pyrkiä tuomaan Suomen myynnille laadukkaita liidejä ja raportoida niihin liittyvistä luvuista. Uusien liidien hankkimiseksi teen osto- ja asiakkuusprosessia tukevia kampanjoita, uutiskirjeitä ja automatisointeja. Lisäksi teen maksettua mainontaa. Koska markkinoinnin automaatiotilin hallinnointi ja automaatioon liittyvien asioiden konsultointi on ollut iso osa työtehtäviäni, vuonna 2023 kasvumarkkinoijan tittelini perään lisättiin nimitys “markkinoinnin automaation asiantuntija”.

Parasta Lianalla ovat eittämättä ihmiset, hyvät edut, mukava toimisto ja kotoisa ilmapiiri. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä Lianalla oli, kun tapasin koko tiimini ensimmäistä kertaa kasvotusten. Koska aloitin työt korona-aikaan, ensimmäisten kuukausien ajan näin tiimiläiseni vain ruudun välityksellä. Menimme tiimimme kanssa kevään ensimmäiselle jäätelölle Oulun kauppatorille. Istuimme torin punaisten aittojen edustalle jäätelöidemme kera ja kerroimme asioita itsestämme, jotta tutustuisimme toisiimme paremmin.

Jaa

Lisää tarinoita