Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

“Loistava tiimi luo todella inspiroivan työilmapiirin”

Nimi: Marko Sneck
Toimipaikka: Oulu
Titteli: Director, Customer Support
Koulutus: Tietoliikenneinsinööri

Olen Marko Sneck ja työskentelen Lianalla asiakaspalvelupäällikkönä. Olen työskennellyt Lianalla eri rooleissa jo vuodesta 2009. Koulutukseltani olen tietoliikenneinsinööri, ja valmistuttuani ehdin tehdä jonkin aikaa web developerin töitä. Aloin etsiä kokoaikatyötä IT-alalta ja Lianan todella mielenkiintoinen työpaikkailmoitus osui silmään.

Aloitin työt Lianan ohjelmistopuolella. Tuolloin vuosikymmenen taitteessa meillä ei vielä ollut varsinaista teknisen tuen tiimiä, mutta tarve sille nousi nopeasti yrityksen kasvaessa. Aloin tehdä teknistä tukea ohjelmoinnin ohessa. Ajan saatossa myös teknisen tuen tiimi kasvoi, ja sille tarvittiin team leaderia. Rooli oli houkutteleva, koska koin, että minulla olisi sille annettavaa ja pystyisin siten auttamaan tiimiä parhaiten. Hain paikkaa, ja vuonna 2017 aloitin teknisen tuen tiimin team leaderina. Vuonna 2020 tiimimme sulautui yhteen tuotantotuen kanssa, ja siitä lähtien olemme olleet Lianan Support-tiimi.

Tehtäväni on johtaa Support-tiimiä ja varmistaa, että olemme asiakkaidemme tavoitettavissa. Huolehdin, että asiakkaiden kysymykset, toiveet, työpyynnöt ja mahdolliset haasteet kuullaan ja hoidetaan asianmukaisesti. Samalla tavalla tiimimme toki auttaa myös kollegoitamme Lianalla esimerkiksi tuotteidemme suhteen. Nautin suhteellisen itsenäisestä työstä, jota saa kuitenkin tehdä hyvässä seurassa. Loistava tiimi ja muut ammattilaiset kollegoina luovat todella inspiroivan työilmapiirin!

Tavallisena työpäivänä käynnistän työlaitteet ja tarkistan ensimmäisenä läpi eri kommunikaatiokanavat akuuttien reagoitavien asioiden varalta. Tsekkaan läpi Slackin, sähköpostin ja tuen ohjelmat, sitten siirryn tarkastelemaan tikettijonoja: miltä yleistilanne vaikuttaa, onko olemassa jotain kriittisempiä tapauksia? Sen jälkeen päivä koostuu sisäisistä palavereista ja erityyppisten tukitehtävien hoitamisesta, sekä tietysti tiimin päivittäisistä asioista.

On ollut hienoa työskennellä Lianalla pitkään, lähes yrityksen alkuvuosista asti. Yksi ikimuistoisimmista hetkistäni Lianalla oli, kun minulla ja kollegoillani tuli täyteen kymmenen vuotta talossa. Merkkipaalu oli huomioitu hienosti talon sisäisesti ja sitä juhlittiin myös osana yrityksen isompaa juhlatilaisuutta – huumoria unohtamatta!

Jaa

Lisää tarinoita