Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä

Blogi

Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä. Julkaisemme blogissamme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

5 markkinoinnin automaatiota, jotka jokaisen yrityksen tulisi tehdä

Oletko luvannut ottavasi haltuun markkinoinnin automaation, mutta suunnitelma ei ole ottanut vielä tuulta alleen. Jotta tälle lupaukselle ei kävisi perinteisesti, päätimme auttaa listaamalla viisi markkinoinnin automaation toimenpidettä, joita jokaisen yrityksen tulisi tehdä.

Webinaaritallenne: Näin personoit verkkosivustosi sisällöt datan pohjalta

Miksi käyttää WhatsAppia ja markkinoinnin automaatiota yhdessä?

Oletko valmis laajentamaan markkinointisi WhatsAppin puolelle? Tässä artikkelissa kerromme, kuinka saat kaiken irti WhatsApp-keskusteluista ja niiden datasta käyttämällä sovellusta yhdessä markkinoinnin automaation kanssa.

Tarkista nämä: 10 kohdan muistilista hyvään verkkoasiakaspalveluun

Asiakaspalvelu netissä nähdään usein yksinkertaisena ja suoraviivaisena toimintana, vaikka se on olennainen ja ratkaiseva osa niin ostoprosessia kuin asiakaskokemusta. Jotta yrityksesi asiakaspalvelusta netissä tulisi entistä monimuotoisempaa ja henkilökohtaisempaa, loimme 10 kohdan checklistin parempaan verkkoasiakaspalveluun.

Webinaaritallenne: Verkkokaupan myynti nousuun automaatioiden avulla

Markkinoinnin automaatio aloittelijoille

Webinaaritallenne: Markkinoinnin automaatio - Vie automaatiot uudelle tasolle

Tämä sinun tulee tietää Applen uudesta Mail Privacy Protection -ominaisuudesta

Olet todennäköisesti kuullut puhetta Applen uudesta Mail Privacy Protection -ominaisuudesta. Moni varmasti miettii, mitä ominaisuus käytännössä tarkoittaa ja miten se tulee vaikuttamaan päivittäiseen työhömme sähköpostimarkkinoinnin parissa. Ei huolta, kokosimme tärkeimmät palat uudistuksesta tähän artikkeliin.

Näin herätät asiakkaan tarpeen sähköpostimarkkinoinnin avulla

Potentiaaliset asiakkaasi eivät aina ole valmiiksi tietoisia siitä, miten tarjoamasi tuote tai palvelu voi hyödyttää heitä, mikä voi tehdä myyntityöstä haastavaa. Katso nämä 6 vinkkiä ja opi, miten voit vakuuttaa potentiaalisille asiakkaillesi sähköpostimarkkinoinnin avulla, että he tarvitsevat tuotteesi tai palvelusi.

Webinaaritallenne: Näin pääset alkuun markkinoinnin automatisoinnissa