Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä

Blogi

Lue markkinoinnin ja viestinnän tuoreimmista trendeistä. Julkaisemme blogissamme säännöllisesti uusia artikkeleita, videoita, infograafeja, oppaita sekä LianaCast-podcastimme jaksot.

Webinaaritallenne: Verkkokaupan myynti nousuun automaatioiden avulla

Markkinoinnin automaatio aloittelijoille

Webinaaritallenne: Markkinoinnin automaatio - Vie automaatiot uudelle tasolle

Tämä sinun tulee tietää Applen uudesta Mail Privacy Protection -ominaisuudesta

Olet todennäköisesti kuullut puhetta Applen uudesta Mail Privacy Protection -ominaisuudesta. Moni varmasti miettii, mitä ominaisuus käytännössä tarkoittaa ja miten se tulee vaikuttamaan päivittäiseen työhömme sähköpostimarkkinoinnin parissa. Ei huolta, kokosimme tärkeimmät palat uudistuksesta tähän artikkeliin.

Näin herätät asiakkaan tarpeen sähköpostimarkkinoinnin avulla

Potentiaaliset asiakkaasi eivät aina ole valmiiksi tietoisia siitä, miten tarjoamasi tuote tai palvelu voi hyödyttää heitä, mikä voi tehdä myyntityöstä haastavaa. Katso nämä 6 vinkkiä ja opi, miten voit vakuuttaa potentiaalisille asiakkaillesi sähköpostimarkkinoinnin avulla, että he tarvitsevat tuotteesi tai palvelusi.

Webinaaritallenne: Markkinoinnin automaatio – Näin pääset alkuun

Markkinoinnin automaatio – näin pääset alkuun

Automaatioiden hyödyntämisen suurimmaksi haasteeksi nousee aloitusvaiheessa usein tietämyksen tai osaamisen puute. Tässä artikkelissa käymme läpi automaation perusaskelia, joilla pääsee hyvin nopeasti ja silti tehokkaasti oikealle raiteelle.

B2C markkinoinnin automaation esimerkkejä [+PDF]

Markkinoinnin automaatio on mahtava voimavara markkinointitiimeille. Tässä artikkelissa keskitymme markkinoinnin automaation esimerkkeihin B2C-sektorilla. Lopusta löydät PDF-pohjan, jossa on esimerkkejä toimivista automaatioketjuista.

7 vinkkiä Call-to-Actioneiden käyttöön [infograafi]

Call-to-Action (CTA) voi vaikuttaa merkittävästi uutiskirjeen kilkkausprosentiin, sivuston konversioihin tai verkkokaupan myyntiin. Kokosimme 7 vinkkiä sekä infograafin CTA-painikkeiden tehokkaaseen käyttöön.

Tehosta tapahtumaviestintää markkinoinnin automaatioilla – 6 askelta webinaarien ja hybriditapahtumien automatisoimiseen [Infograafi]

Automaatiot mahdollistavat sen, että tapahtumien viestejä voidaan ajastaa ennakkoon ja suunnata tarkasti tietyille vastaanottajille esimerkiksi heidän osallistumis- tai käyttäytymistietojensa perusteella. Tämän ansiosta myös tapahtumien viestinnästä voidaan luoda automaatioketjuja, jotka helpottavat tapahtumajärjestelyjä huimasti.